Obchoďak

1.1K 62 6
                                    

Začal mi zvonit budík a já neochotně vstala z mé vyhřáté postele.Přes žaluzie šli malé, sluneční paprsky které mi trochu svítily do očí.Protáhla jsem se a šla ke skříni.


Vytáhla jsem spodní černé prádlo, džíny a tričko.Šla jsem do koupelny a viděla na umyvadle vrstvu prachu.Bydlím v opuštěné chatce uprostřed lesa.Říká se o tom to lese, že je nebezpečný.Nikdo do něj moc nechodí, protože slyšeli kde-li jaké strašidelné příběhy a historky.


Povzdechla jsem si a pustila sprchu.Vyslékla jsem se a oblečení hodila do rohu koupelny.Rukou jsem zkusila vodu, samozřejmě že byla studená, jak jinak.Vešla jsem do sprchového koutu a mou kůži hned ovála husina.


Zavřela jsem oči a zaklonila hlavu.Přemýšlela jsem co budu dneska dělat, ale co jiného, než zase dělat barmanku v nočním klubu.Moje studium nebylo nikdy moc dobré, proto mě taky vyhodili ze střední.Nikdy mě učení moc nebavilo, ale to asi nikoho.Chodila jsem za školu a vždycky si šla koupit cigarety a sedávat na hřbitov...bylo to pro mě uklidňující.


Vypla jsem sprchu a usušila se malým ručníkem.Vždycky jsem byla strašná bordelářka a nezabývala se moc úklidem, bylo mi to jedno.Proto to tu taky vypadá jak na smetišti.Všude vrstvy prachu a poházené oblečení, neumyté nádobí a plesnivé jídlo v ledničce.


Neměla jsem moc peněz abych si mohla žít v nějakém domku či vile.Ale chatka mi stačila.S penězi jsem nějak vystačila a když ne, tak jsem zašla do nákupáku, kde se mi dobře kradli peněženky.

Převlékla jsem se a šla do kuchyně.Vzala jsem si pomeranč, ale byl plesnivý a tak jsem ho vrátila zase do mísy a podívala se do ledničky.Vytáhla jsem pomerančový džus a napila se.Porozhlédla jsem se okolo a viděla svoji peněženku na zemi.


Vzala jsem ji do ruk a podívala se kolik mám peněz.Chtěla jsem si koupit něco na sebe a taky něco k jídlu.Byli tam dvě stovky a tak jsem je vzala a dala do kapsy od džín.


Šla jsem ke dveřím a obula si tenisky a oblékla si černou mikinu.Vyšla jsem z chatky a zavřela za sebou.Nikdy nezamykám, protože sem nikdo nechodí a stejně by tam neměl co ukrást. 


Dala jsem si kapuci a šla jsem do města, které bylo odtuď asi hodinu a půl.

Ve městě už bylo strašně moc lidí a to je sedm ráno.Procházela jsem se po ulicích a lidé kteří spěchali, do mě ramenem bouchli.


Vstoupila jsem do obchoďáku a chodila mezi lidmi.Kradla jsem jim peněženky a dávala si je do tašky, kterou jsem měla sebou.


Chtěla jsem vzít peněženku, jednomu klukovi který byl ke mě zády, ale on se otočil a chytl mě za ruku.Dívali jsme si do očí a já od něj nemohla odstrhnout pohled.Jeho oči byli...byli černé? Cukla jsem sebou, muselo se mi to jen zdát.


Pustil mou ruku a já se podívala na ni.Měla jsem tam červený obtisk jeho ruky který rychle zmizel.Podívala jsem se na něj, ale on už předemnou nestál....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj! Tohle je moje nová povídka a budu moc ráda za votes a komentáře:3

--Hemmo--




💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Onde histórias criam vida. Descubra agora