Noční můra

238 31 11
                                    

Moje srdce bilo jako o život.Mé ruce se klepali a nohy též, div se mi nepodlomili. ,,Jsem přímo za tebou....ukážu ti cestu ven" Zašeptal skřehotavý, temný hlas, ale já zakroutila hlavou. ,,Vím že mi cestu neukážeš, tohle je jen celé past!" Odsekla jsem a skousla si ret.

Najednou mě něco zhodilo k zemi a já se praštila o stěnu.Hlava mě bolela a oči se mi zavírali...

Probudila jsem se na lůžku.Otevřela jsem oči a hned mě ovála husina, jaká tu byla zima.Rozhlédla jsem se po místnosti a i když byla tma, šlo něco vidět...

,,Je špatné se s námi zaplést...je to hodně špatné.Každý skončí špatně, každý.Každý někomu ublížil a teď za to bude pykat.Bude pykat za své činy které způsobil" Zašeptal dívčí hlas. ,,Ale já nikomu nic neudělala, to spíš všichni ubližují mě!" Hájila jsem se. ,,Nemysli si, že to všechno hodíš na druhé! Copak si nepomatuješ na tu nehodu?, za to mohl kdo?, no?" Zeptala se a já ztichla.

,,Notak vidíš.Budeš potrestaná smrtí, jako všichni ostatní..." Šeptla a šla ke mě. ,,Kdo jsi?" Zeptala jsem se vystrašeně. ,,Noční můra, noční můra kterou má každý člověk.Pokaždé když něco provede nebo uvidí že někdo ubližuje druhým a nic s tím neudělá, nastane ve spánku noční můra" ,,Ale ta nehoda se stala už dávno!, proč jsem potrestaná až teď?" ,,Ticho!" Okřikla mě a stála přímo předemnou.Viděla jsem aspoň její obryz v té tmě.Měla černou kápi a její dech byl ledový.

,,Tvoje sestra zemřela díky nám.Nikomu neřekla to co viděla, nikomu.Smrtí byla odměněná, protože jen to!, poučí člověka!, smrt..." Křikla. ,,A jak?, když už je člověk mrtví?" Šeptla jsem a trochu se odtáhla. ,,já neřekla, že to poučí ji!, ale vás všechny, všechny z vaší rodiny.Sama víš jak si se po její smrti změnila.O to jde!, aby si každý uvědomil pravdu.Ona trpěla...ale né tak moc, jako to, co viděla" Zašeptala a odešla...

Nic jsem nechápala.Sama řekla, že umřu a teď mě tu nechá? A uvědomit si pravdu?, jakou?, když jsem o tom ani nevěděla, že viděla něco strašného...

,,Život není pohádka.Život je hra, nikdo neví co se stane.Najednou hodíš kostkami a ty rozhodnou.Poslechneš i když možná nerada.Pokuď podvádíš, budeš potrestaná tím, že hru ukončíš.Už to chápeš co tím myslím?, život je jako hra.Osud rozhodne co se stane.Pokuď budeš dělat něco špatného, vymstí se ti to a možná že i jednou tou smrtí..." Řekla a zapálila se svíčka.

Do obličeje jsem ji neviděla, ale šel z ní strach. ,,Ale v životě jsou i naděje" Odpověděla jsem. ,,Naděje?, naděje je jako svíčka.Nikdy nevíš kdy vyhasne.S ohněm si budeš zahrávat tak dlouho, až to dopadne špatně.Nikdy nevíš, kdy svíčka zhasne.Když využiješ naděje hned, může to být horší.Když později, tak to může být také horší.Nikdy nebudeš mít ve svém životě jistotu.Nevíš kdo si s tebou zahrává, nevíš nic..."

--------------------------------------------------

Moc děkuju za krásné komentáře:333 doufám že se vám tenhle temný díl, líbil:33

--Hemmo--

💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Kde žijí příběhy. Začni objevovat