Kde je?

225 29 2
                                    

Když jsem to dočetla, musela jsem se zamyslet.Něco mi to hrozně připomínalo, ale přesně nevím co.

Slyšela jsem kroky po schodech a tak jsem vstala a rychle schovala deník k sobě do šuplíku.

Dveře se otevřeli a v nich stál Cal. ,,Co tu děláš?" Zeptal se a nakrčil obočí. ,,Ty už seš tak rychle zpátky?" Zašeptala jsem a vzala do ruky hadru a utírala prach. ,,Na něco jsem se tě snad ptal ne?" Podíval se na mě nechápavě a já se podívala na něj. ,,Pokuď sis nevšiml, tak tu uklízím" Protočila jsem očima. ,,No já jen, jestli tu nešmejdíš" Řekl vážně a já potichu polkla. ,,Hele na tyhle tvoje řečičky  nemám náladu ani čas, musím tu uklidit, takže mohl bys prosím odejít?" Zeptala jsem se a on odešel.
Rychle jsem všechno uklidila a vzala deník.Šla jsem do koupelny a zamkla za sebou.Napustila jsem si teplou vodu a dala do ní pěnu.Vyslékla jsem se a lehla si do ní.

Otevřela jsem deník a začala znovu číst...

Dneska jsou Vánoce...které budu zase slavit sama.Pečení a zdobení perníčků už nedělám, ale ten vánoční pocit mi chybí.Ty dárky, ta atmosféra Vánoc, to jak jsou všichni spolu a šťastní...to mi chybí.Chybí mi zdobení stromečku a nervy aby se všechno  povedlo jak by mělo.

To všechno jsou Vánoce, to k nim prostě patří.Ale já a Vánoce? To je něco, co už mi nic skoro neříká.Ten pohled na to, jak se všichni smějou a jsou šťastní, to už je něco co nikdy nezažiju.

Jako každé ráno vstanu, udělám si kávu a dívám se z okna.Občas mě hypnotizuje ta pára která se z kafe kroutí jako by tančila.V tichosti upíjím svou horkou kávu a pozoruju místnost ve které sedím.

Pozoruju ty chladné a prázdné, popraskané zdi.Tu studenou podlahu ve kterých jsou škvíry.Soustředím se jen na to ticho, co je v domě časté.Čekám na zázrak který vím  že stejně nebude.Čekám na to, až se dveře otevřou a dovnitř vstoupí někdo, koho mám ráda.Čekám na to, až bude venku sníh a budou se zpívat koledy.Čekám na to, až zažiju opravdové Vánoce.Čekám a doufám v něco, co se nestane....

Dočetla jsem stránku a otočila dál...Boužel tam už byli vytrhlé stránky.Ten deník byl něčím zvláštní, ale čím?, to nevím...

Odložila jsem deník na umyvadlo a zavřela oči.Přemýšlela jsem nad tolika věcmi a usla...

Probudila jsem se a zívla si.Sedla jsem si porozhlédla se po koupelně, já usla?

Umyla jsem se a obmotala okolo sebe ručník.Stoupla jsem si na chlupatý, béžový koberec a podívala se na sebe do zrcadla.

Moje konečky vlasů byli mokré a má tvář byla bledá.Rukou jsem sáhla na místo kde leží deník, ale nic jsem necítila.Rychle jsem se na to místo podívala...ale byl pryč...

----------------------------------------------
Hi! Jsem vážně hrozná! Omlouvám se že jsem včera další díl nenapsala:(( zapoměla jsem:((

Snad se vám tahle část líbí:33
--Hemmo--

💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Where stories live. Discover now