Pusa mrtvých

442 44 6
                                    

Přitiskl si mě k sobě a po chvíli se odtáhl. ,,Otevři je" Zašeptal a já je otevřela.Byli jsme v lese, ale tenhle les jsem neznala. ,,kde to jsme?" ,,Na místě kde mě pohřbili"

,,Cože?!?" Vyjekla jsem a dívala se na něj nevěřícně. ,,Jo...už ti to dochází?, proč mě nikdo nikdy neviděl?, proč jsem vždycky tak rychle zmizel?" Zašeptal a díval se do země. ,,To je ale blbost...je přece blbost, abych viděla duchy" Šeptla jsem. ,,Asi jo...ale ty mě vidíš, jenom ty" Zašeptal a díval se mi do očí. ,,Řekneš mi tvoje jméno?" ,,Luke, Luke  Hemmings" Odpověděl.

Všechno mi do sebe zapadalo.Ty iniciály, všechno...

Luke se najednou někam rozešel a tak jsem šla za ním.Šli jsme lesem který mi trochu naháněl hrůzu.Pod míma nohama křupaly větvičky a ptáci dělali strašidelné zvuky...


Došli jsme na jedno místo...místo kde byli vodopády.Otočil se na mě a vydechl. ,,Tady jsem pohřbený" Zašeptal a ukázal na vodopády. ,,A kde je tvůj hrob?" Optala jsem se, protože jsem ho nikde neviděla. ,,V té vodě" Ř ekl a otočil se k vodopádům. ,,Aha" Vydechla jsem a prohlížela si to. ,,Podej mi ruku" Řekl a podíval se na mě. 


Podala jsem mu a on ji jemně stiskl.Držel ji a šel blíž k vodě.Zastavili jsme se na kraji a dívali se. ,,Jak si vlastně umřel?, utopil ses?" Zeptala jsem se, ale stále pozorovala vodu. ,,Můj bratr mě utopil" Šeptl a já se na něj nevěřícně podívala. ,,proč by to dělal?" Zeptala jsem s hrůzou a čekala co řekne. ,,Protože mě neměl rád, rodiče mě měli vždycky radši a dávali přednost mě a potom až jemu, ale on to tak nenechal, utopil mě aby se o něj rodiče starali víc," Odpověděl a sklopil pohled. ,,Tvůj bratr je psychopat" Zašeptala jsem a on se uchechtl. ,,Ale asi bych mu měl poděkovat" Zamumlal. ,,Cože?!" Vyjekla jsem a nevěřícně se na něj podívala. ,,Být mrtvý je fajn, nemám žádné problémy a nemám v sobě žádný stres, o nic se nemusím starat a nemít starost o to, aby jsem něco nepokazil" Odpověděl a podíval se na mě.


Mlčela jsem a dívala se mu do jeho krásných, čistě modrých očí. ,,Možná že máš pravdu, někdy bych chtěla umřít" Vydechla jsem a sedla si na zem.Sedl si vedle mě a pozoroval mě. ,,Musím se ti k něčemu přiznat" Zašeptal a skousl si ret. ,,K čemu?" ,,Sleduju tě už delší dobu, ale ty mě vidíš jen chvíli, znám každého s kým se bavíš.Vím kde pracuješ a kde bydlíš, vím vše" Přiznal se a čekal na mou reakci. ,,Co myslíš že teď udělám?" Zeptala jsem se ho. ,,Asi na mě začneš řvát co jsem to za úchyla a nebo se semnou přestaneš bavit...očekávám jakou-koli reakci" Šeptl a díval se mi do očí. 


,,A čekáš i tuhle?" Zeptala jsem se a nahla se k němu.Dlouze jsem ho políbila a on začal spolupracovat, ale potom se rychle odtáhl. ,,Panebože co si to udělala?!" Křičel a vjel si rukama do vlasů. ,,C-cože?" Sekla jsem se. ,,Co budu dělat?!, to je strašný průser" Mumlal a tahal si za vlasy. ,,O čem to mluvíš?, Luku!" Křikla jsem na něj. ,,Když člověk políbí mrtvého...tak se staneš taky mrtvou" Zašeptal. ,,Cože?!, co je to za blbost?" Zeptala jsem se. ,,Jen málo kdo, vidí opravdové, mrté lidi a když jednou políbíš mrtvého, staneš se taky mrtvou, protože je to něco jako slib navždy, slib mrtvého a živého člověka" Zašeptal...


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi! Tak co na to říkáte?:3

--Hemmo--


💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Where stories live. Discover now