Pravda?

215 25 2
                                    

Když jsem se ráno probudila, nic jsem nepochopila.Ležela jsem na hrobu a všude bylo ticho.Sedla jsem si a cítila hroznou bolest v zádech. ,,Au" Sykla jsem bolestí a rychle si rukou šáhla na záda.

Nepochopila jsem skoro nic z toho večera.Zdálo se mi to a byl to jen sen? Nebo se to opravdu stalo a nechápu co dělám tady?

Opatrně jsem si stoupla a viděla deník.Vzala jsem ho do ruky a otevřela.

Přibyli tam stránky, ale byli tak poškrkané, že jsem je nemohla přečíst.Povzdechla jsem si a zavřela ho.

Šla jsem parkem a přemýšlela o svém životě.Zažila jsem jsem v něm tolik špatných věcích a málo dobrých.Chci mít pravé přátelé nebo aspoň jednoho.Chci aby mě brali takovou jaká jsem a nesmáli se mi.Nechci dělat ty přetvářky, chci být přirozená.Chci mít kamarádku se kterou bych chodila na nákupy a svěřila se ji pokaždé, když budu mít problém.Chci kluka který mě bude milovat takovou jaká jsem.Chc-....z mého přemýšlení, mě ale vytrhl tvrdý pád na zem.

Podívala jsem se před sebe a viděla Luka. ,,P-promiň" Zakoktal a rychle mě obešel.

,,Luku počkej!" Vyjekla jsem a vstala.Běžela jsem za ním, ale byl rychlejší. ,,Luku počkej prosím!" Zavzlykala jsem, ale ztratil se mi.Povzdechla jsem si, ale vzadala to.Šla jsem do kavárny a sedla si k oknu.Koupila jsem si čaj se sušenkama a pozorovala lidi z okna.

Hledala jsem mezi nimi Luka...ale marně.Stejně byl asi doma, nebo měl něco zajímavějšího na práci než se semnou zahazovat.

Povzdechla jsem si a vzala si deník.Listovala jsem ním a cítila slzy v očích.Proč se mi to pořád děje? Chci žít normální život a né, takový, který právě žiju.Mám v něm tolik záhad, ale ani jedna nemá pořádné řešení.

Chtěla jsem být s Lukem.Chtěla jsem s ním žít v nějakém domečku uprostřed lesa.Místo toho jsem ve světě, který nemám ráda.Všechno je tu tak chladné a zvláštní.

A Calum? Co já vím co s ním je.Nevím kde je.Občas se ke mě chová jako ke své holce a potom jako kdyby se za mě styděl a radši mě neznal.Jak tohle mám celé brát?

Deník? Deník je záhadný a nevím co s ním je.Nevím kdo ho psal, nebo píše, nevím nic.Jsem jen zmatená a už mě to nebaví.

Už mě to sakra nebaví! Nebaví mě to! Chci sakra už konečně vědět jak to celé je.Chci aby se všechno vyřešilo a bylo všechno v pohodě.Jsem už unavená.Nevím co je kolem mě skutečné.Co když se mi to celé jen zdá a tohle je sen?

Co když tohle je jen celé iluze a proto mi nejdou vyřešit záhady které se kolem mě dějí? Co když právě kvůli tomu tohle nikdy neskončí? Co když život co žiju, je jen jedna velká lež?

Co je vlastně pravda?

-------------------------------------------------

Dneska trochu kratší:(

--Hemmo--

💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Kde žijí příběhy. Začni objevovat