Vztah?

130 16 6
                                    

S Lukem jsme byli v horách v dřevěné chatce.Skrývali jsme se před Calem.Nebylo to lehké, protože po nás šel každou chvíli.

Seděla jsem na gauči a dívala se na televizi.Luke seděl vedle mě a jedl čokoládu.Byl hrozně roztomilý...

,,Luku?" Zašeptala jsem.Vypl televizi a podíval se na mě. ,,Nechceš mi pomoct s večeří?" Usmála jsem se jemně. ,,Tak jo" Odpověděl a šli jsme do kuchyně.

Luke si sedl na linku a já se dívala do ledničky.Zavřela jsem ji a opřela se o ni zády. ,,Luku?" Zašeptala jsem. ,,No?" ,,miluješ mě, nebo ne?" Šeptla jsem a on na mě vykulil oči.Šlo vidět, že jsem ho svou otázkou zaskočila....

,,J-já..." Koktal a stoupl si naproti mě.Dívali jsme si do očí a začali se k sobě přibližovat.Otřela jsem se rty o ty jeho a skousla mu ret.Potichu vzdychl a usmál se.

Dlouze mě políbil a objal okolo pasu.Líbali jsme se a on mě vysadil na linku.Odtáhla jsem se od něj a usmála se. ,,Vím že to bude znít divně, ale měli by jsme se vzít co nejdřív" Zašeptal a já na něj vykulila oči. ,,Cože?!?" Vyjekla jsem. ,,Čím dřív, tím líp.Nepůjde po nás Cal, protože když se vezmeme...klíč se zlomí a ty mu budeš pak k ničemu" Řekl a já si v hlavě přemítala jeho slova. ,,Byla bych ráda, kdybych už od něj měla pokoj....ale...je to strašně narychlo" Zašeptala jsem a podívala se do jeho očí. ,,Já vím, ale budeme spolu a šťastní" Uculil se a hladil mě po bocích. ,,Já nevím...co když...miluješ mě?" Zeptala jsem se ho. ,,Miluju...ani nevíš jak" Uculil se a dlouze mě políbil.

Usmála jsem se do polibku a objala ho. ,,Udělám jídlo" Usmála jsem se a stoupla si.

Krájela jsem zeleninu a cítila jeho ruce na mích bocích.Dýchal mi za krk a já z něj měla husinu. ,,Jsi krásná" Zašeptal mi do ucha a skousl lalůček.Zčervenala jsem a kousala se do rtu.

Dodělala jsem jídlo a otočila se k němu. ,,Víš že jsi hrozně sladkej?" Culila jsem se. ,,Hele" Zasmál  se a políbil mě na nos. ,,Máš hlad??" Usmívala jsem se.Přikývl a já nám dala jídlo...

Sedli jsme si na gauč a jedli.Dívali jsme se na filmy a smáli se.Seděla jsem mu na klíně a mazlili se...

Večer jsem šla do koupelny a vyslékla se.Vlezla jsem si do vany plné pěny a usmívala se.Najednou se otevřeli dveře, ve kterých stal Luke.

Zavřel a vyslékl se.Sedl si za mě a já se usmála.Objal mě okolo pasu a já ho hladila po ruce. ,,Miluju tě"

----------------------------------------------

--Hemmo--

💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Where stories live. Discover now