Večeře-KONEC

177 14 2
                                    

O měsíc později:
S Lukem jsme dneska měli jít na večeři.V ložnici ležela velká,  jemně růžová krabice.Když jsem ji otevřela, byli v ní krásné bílé šaty pod kolena.K tomu tam leželi bílé boty na podpatku. ,,Budeš vypadat jako princezna" Zašeptal Luke a objal mě zezadu okolo pasu.

Culila jsem se a dlouze ho políbila. ,,Jsou nádherné!, moc děkuju!" Uculila jsem se a otočila se k němu.Usmíval se a hladil mě.

Šli jsme do obyváku a lehli si na postel.Mazlili jsme se a tulili se k sobě. ,,Lukey?" Zašeptala jsem a podívala se mu do očí. ,,Ano?" Šeptl. ,,Chodí mi samé výhružné esemesky" Řekla jsem a víc se k němu přitulila. ,,Od Cala?" Zeptal se a já přikývla.Povzdechl si a vstal.Přešel k oknu a díval se z něj. ,,Tohle brzy skončí, to ti slibuju" Zašeptal a protřel si oči. ,,To nemůžeš vědět" Řekla jsem a sedla si.Pozorovala jsem ho a kousala se do rtu. ,,Ale já to vím" Šeptl a otočil se ke mě.

Dívali jsme si do očí a on pak přešel ke mě a dlouze mě políbil. ,,Miluju tě a to se nezmění" Usmál se a já mu úsměv opětovala.Pohladil mě po tváři a odešel nahoru.Zůstala jsem sama v pokoji a lehla si na gauč.Zavřela jsem oči a usla...


Probudila jsem se večer a zívla si.Na stole ležel papírek. ,,Buď nachystaná, v devět si tě vyzvednu:*" Pousmála jsem se a prohrábla si vlasy.Podívala jsem se na hodiny a viděla že je sedm.Vstala jsem a šla do koupelny.Osprchovala jsem se a obmotala ručník okolo svého těla.Šla jsem do pokoje a převlékla se do šatů.Podívala jsem se na sebe do zrcadla a zatočila se jako princezna, moc se mi ty šaty líbily.

Sedla jsem si na postel a vzala do ruky zrcádko.Líčila jsem se a za deset minut byla hotová.Podívala jsem se na sebe do velkého zrcadla a přestala se usmívat.Na šatech byly skvrny od tekutých linek.Vyjekla jsem a rychle si stoupla.Přešla jsem k zrcadlu a vzala si kapesník.Začala jsem to utírat, ale rozmazalo se to ještě víc.

Sundala jsem si šaty a položila je na postel.Dívala jsem se na ně.Kapičky od linek byli na šatech.Povzdechla jsem si a otevřela skříň. ,,čím bych to mohla zakrýt?" Zašeptala jsem sama pro sebe a dívala se do skříně.Vzala jsem si džínovou bundu a hodila ji na postel.Oblékla jsem si šaty a na to dala bundu.Nešlo to vidět, tak aspoň že tak.

Obula jsem si boty a mrkla na hodiny, přesně v čas.Šla jsem čekat před dům a dívala se všude kolem.Měla jsem docela strach, že tu bude čekat Calum.Přijelo auto a z něj vystoupil Luke s kyticí růží.Šla jsem k němu a on se usmál a políbil mě na ruku.Uculila jsem se a vzala si od něj růže.Přičichla jsem si k nim a usmívala se. ,,Jsou krásné, moc děkuju" Uculovala jsem se a on mě dlouze políbil.

Nastoupili jsme a odjeli pryč.Cesta trvala asi půl hodiny...

Zastavil před luxusní restaurací a vystoupil.Otevřel mi dveře a nabídl ruku.Přijala jsem ji a vystoupila.Drželi jsme se za ruce a společně šli dovnitř.Šli jsme na střechu restaurace, kde byla udělaná cestička z lístků červených růží.Vedla ke stolu, okolo kterého byli svíčky.

Odsunul mi židli a já si sedla.Sedl si naproti mě a usmíval se.Číšník nám nalil šampaňské a odešel. ,,Moc ti to sluší" Usmíval se a já se začervenala. ,,Tobě taky, nikdy jsem tě neviděla v obleku" Usmála jsem se. ,,Nechceš si tu bundu sundat?, je docela teplo" Uculil se. ,,Já...musím se ti k něčemu přiznat" Šeptla jsem a sundala si bundu.Jeho pohled spočinul na těch strašných skvrnách. ,,Čím jsi to udělala?" Zasmál se. ,,Když jsem se líčila, tak ty tekuté linky nějak vytekli na šaty, nevím jak, ale moc mě to mrzí, jsou nádherné" Řekla jsem a omluvně se na něj podívala. ,,To je v pořádku, na šatech mi nezáleží, záleží mi na tobě" Uculoval se a já taky.

Za chvíli nám číšník přinesl jídlo které předem objednal Luke.V tichosti jsme jedli a pokukovali po sobě. ,,Čím jsem si to vlastně zasloužila?" Uculovala jsem se a podívala se na něj.Luke vstal a přešel ke mě.Klekl si na jedno koleno a vytáhl ze zadní kapsy krabičku.Otevřel ji a já uviděla nádherný prsten...

,,Vezmeš si mě?, slibuji že tě udělám tou nejšťastnější holkou na světě.Budu tě nosit v náruči a objímat tě.Budu s tebou každou minutu, každou sekundu tě budu hlídat, aby se mé princezně nic nestalo.Splním ti každé přání, které ti na očích uvidím.Vezmu tě tam, kde jsi nikdy nebyla.Budu ti kupovat všechno, co si jen budeš přát.Budu si tě rozmazlovat, aby si byla šťastná.Budu tě milovat a dávat ti polibky na dobrou noc, aby si neměla žádné zlé sny.Chci s tebou prožít zbytek mého života.Nikdy nedovolím aby si byla nešťastná.Jestli ti někdo ublíží, utrhnu mu hlavu a budu ho tak dlouho mučit, dokuď se ti neomluví.Moc tě miluju..." Řekl a já se rozbrečela. ,,taky tě moc miluju!, chci se stát tvou princeznou" Zavzlykala jsem a on mi nasadil prsten.

Dlouze mě políbil a objal...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi! Chtěla bych se touhle částí s váma rozloučit a moc vám poděkovat za votes a komentáře!!!<3


--Hemmo--

💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Where stories live. Discover now