Klíč

166 25 6
                                    

Nevěřícně jsem ho sledovala a nechala stéct slzy.Zavřel za sebou dveře a šel ke mě.Setřel mi slzy a klekl si.

,,Co tu děláš? A proč jsem svázaná? " Zavzlykala jsem. ,,Dostala jsi se sem svojí zvědavostí" Zašeptal a já ho nechápavě sledovala.

,,na tom teď nesejde" Mávl rukou. ,,Cože?!?, to je to podstatné! Chci domů!" Vyjekla jsem a kroutila se na židli. ,,Ale notak, nebudeš teď dělat scény, že ne?" Zakňučel a já nechala stéct slzu. ,,Chci pryč" Zašeptala jsem. ,,To nejde" Šeptl a opřel se o zeď.

Pozorovala jsem ho a viděla, jak ze zadní kapsy svých džínů vytahuje krabičku cigaret se zapalovačem.Zapálil si a vydechl kouř.Nepoznávala jsem ho, byl...jiný.

Podíval se na mě a uchechtl. ,,Jiný?" Zašeptal a já se na něj nechápavě podívala. ,,Co?" ,,Slyším tvé myšlenky, vím na co si myslela předtím a teď, vím všechno" Řekl a popotáhl.Trochu mě to vyděsilo a proto jsem radši sklopila pohled k zemi a zkoušela nějak rozvázat lano.

Popošel ke mě a zvedl mi bradu.Dívali jsme si do očí a já se v jeho ztrácela.Nevím čím to bylo...ale....bylo to tak zvláštní.Mezi námi, jako by najednou přeskočila nějaká jiskra a on mě políbil.Nebránila jsem se, naopak, spolupracovala jsem a skousla mu ret.Podal mi do ruky zapalovač a odešel...

Vím moc dobře proč mi ho dal.Rychle jsem stiskla zapalovač a dostala se z lana.Dala jsem si zapalovač do kapsy a promnula si zápěstí.Otevřela jsem dveře a vykoukla na chodbu.Nevím kde jsem byla...ale věděla jsem jedno, musím odtud zmizet!

Šla jsem po chodbě a rozhlížela se, jestli tu někdo není.Přišla jsem k nějakým dveřím a zatáhla za kliku, bylo ale zamčeno.Slyšela jsem nějaké kroky a rychle vběhla do jiných dveří.Zavřela jsem za sebou a opřela se zády o dveře.Zhluboka jsem vydechovala a poslouchala kroky.

Když se kroky zdalovali, otevřela jsem dveře a rožla světlo.Ztuhla jsem a otevřela pusu dokořán, když jsem před sebou spatřila své fotky přes celou zeď.

Šla jsem blíž a na stole viděla nějaké složky s mím jménem.Ohlédla jsem se za sebe a zkontrolovala, že jsem v místnosti sama.Otevřela jsem složku a viděla různé informace a fotky.Co to sakra je?

Podívala jsem se na zeď a viděla, jak je přes několik mích fotek napsáno klíč.Popravdě?, cože? Vůbec nechápu pointu toho všeho.Jaký klíč? a proč je to zrovna napsané na mích fotkách? Co tu vůbec mé fotky dělají?

Najednou jsem ale slyšela rychlé a hlasité kroky.Vyděšeně jsem se porozhlédla po místnosti a viděla velkou krabici.Rychle jsem se do ní schovala a cítila, jak mi bije srdce.Malou škvírkou jsem pozorovala dveře, které se otevřeli.

Někdo chodil po celém pokoji a pak se zase vrátil ke dveřím.Rychle jsem s úlevou vydechla, ale viděla, jak se osoba ostře otočila a mířila přímo ke mě....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi! Kdo myslíte že to bude?:3

--Hemmo--

💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Onde histórias criam vida. Descubra agora