Prázdné stránky

255 32 13
                                    

,,Tohle?" Ukázala jsem na deník a rychle ho zavřela. ,,Jo, co to je?" Zeptal se a díval se na deník. ,,To nic není, to je ta knížka, kterou jsem hledala" Usmála jsem se. ,,Ukaž" Řekl a vytrhl mi ji z ruky.

Rychle jsem vstala a vystrašeně ho pozorovala.Otevřel deník a nechápavě listoval stránkama. ,,Co je to za knížku, když jsou stránky prázdné?" Podíval se na mě a hodil mi deník. ,,Cože?" Zašeptala jsem zmateně. ,,Dělej si srandu z někoho jiného" Zakroutil hlavou a odešel.

Nechápala jsem ho.Otevřela jsem deník který měl prázdné stránky, ale z ničeho nic na nich byl zase text.Nevěděla jsem, co si o tom myslet...

Schovala jsem deník a šla za Calem.Byl v obýváku a díval se z okna.Pozorovala jsem ho a šla k němu. ,,co si dáš na večeři?" Šeptla jsem. ,,Nevím" Zamumlal a já protočila očima.

,,Tak si pak něco udělej" Zašeptala jsem a šla zpátky do ložnice.Lehla jsem si do postele a vytáhla deník.Nalistovala jsem stránky a všimla si něčeho divného..

Proč se na mě tak divně díváš? Taky jsem ti pro smích?

,,Cože?" Šeptla jsem, když bylo na stránce napsané tohle.Jenže potom se text zase změnil.

Taky si myslíš že jsem divná?, že nezapadám a jsem černá ovce? Proč nademnou přemýšlíš každý den a hledáš mě, když o mě nic nevíš?

Najednou se stránka přetočila a já četla dál...

Nic ti nedává smysl?, proč a jak?, přemýšlíš a hledáš řešení...

Stejně ho nenajdeš...nikdy nenajdeš to, v čem spočívám.Vždycky si budeš myslet že si tomu blízko, ale pokaždé ti uteču...

Nemysli si že je to tak lehké...nic na tomhle světě není lehké...nikdy nenajdeš, nikdy nevyřešíš, nikdo tomu nebudeš blíž, NIKDY!

Chtěla by si mě najít?, nenajdeš! Jsi mi blíž než si myslíš, ale přitom tak daleko...nehledejt v tom nic logického, stejně nenajdeš!

Přečetla jsem text a v tu chvíli se deník sám zavřel.Schovala jsem ho a dívala se do zdi.Co to sakra bylo?!, ten deník, nebo spíš ta dívka co ho psala, mi odpovídala na mé myšlenky...jak....co?

Únavou jsem usla...

Ráno jsem se probudila a zase se mi vybavil text z deníku.Nehledej v tom nic logického...stejně nenajdeš...jak tohle myslela?

Vstala jsem a šla do kuchyně.Uvařila jsem si kafe a pozorovala všechno okolo sebe.Najednou jsem věnovala všem věcem více pozornosti než normálně.Poslouchala jsem každičkou věc, jestli se něco nehýbe a nedává mi znamení...ale asi to beru až moc vážně.

Sedla jsem si ke stolu a pila kafe.Dívala jsem se z okna, ale nic z něj neviděla.Na okně byl mráz přes který nešlo moc vidět.

Chtěla jsem vstát a umýt hrnek, ale na okně se objevil otisk ruky a já ztuhla.Z ruky mi vypadl hrnek který se rozbil o podlahu.Stála jsem jako přikovaná k zemi a sledovala určitý bod...

----------------------------------------------

--Hemmo--

💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Where stories live. Discover now