Našla jsem ho!

230 33 6
                                    

Rozběhla jsem se rychle ke dveřím, ale byli zamklé.To není přece možný, nikdo se sem dostat nemohl když je pořád zamčeno.

Převlékla jsem se a prohledala celou koupelnu, nikde ale nebyl...

Odemkla jsem a podívala se po pokoji, nikdo tu nebyl.Rychle jsem otevřela šuplík od Calova nočního stolku, ale nic tam nebylo.

,,Hledáš něco?" Ozval se zamnou Cal a já ztuhla. ,,Já, hledám svoji knížku a nemůžu ji najít, napadlo mě že sis ji třeba půjčil" Uculila jsem se a otočila se na něj. ,,Ne, nepůjčil a příště se mě zeptej a nelez mi do soukromí" Řekl nepříjemně a šel do koupelny...

Slyšela jsem jak tekla voda a tak jsem se rychle oblékla do normálního oblečení a zapla si mikinu.Nechala jsem mu na posteli papírek, že se jdu projít.

Šla jsem do lesa na to místo, kde jsem deník našla.Nevím jak, ani proč, ale cestu jsem věděla přesně.

Stála jsem přesně na tom místě a hledala všude kolem.Nevím jak mě zrovna napadlo že bude tady, ale chci to zkusit.

Hledala jsem všude, po zemi, na stromech, všude, ale nikde nebyl.Najednou jsem ale za sebou uslyšela něčí dech.Pomalu jsem se otočila a vydechla, byl to Luke.

Rychle jsem ho objala a tiskla se k němu. ,,Lukey chyběl si mi" Zašeptala jsem a můj dech narážel do jeho krku. ,,Stejně to nebude jako dřív" Zašeptal a odtáhl se. ,,Jak to myslíš?" Šeptla jsem a pozorovala ho. ,,To je jedno, co tu děláš?" Zeptal se a já si  skousla ret. ,,Nic, jen jsem se šla projít" Řekla jsem a podrbala se na zátylku. ,,Lhaní ti moc nejde, ale, když nestojíš o to mi to říct, tak to je jedno, tak...čau" Řekl a odešel.

,,Ne počkej!, Luku!" Vyjekla jsem a běžela za ním.Nikde jsem ho neviděla, ale i přesto jsem běžela...

Zakopla jsem o něco tvrdého a spadla k zemi, už zase. ",,Sakra proč vždycky já?" Vyjekla jsem naštvaně a vstala.

Podívala jsem se o co jsem zakopla a nemohla tomu uvěřit.Na zemi ležel ten tmavě fialový deník, který jsem měla naposledy v koupelně.

Vzala jsem ho a přitiskla k sobě.Porozhlédla jsem se okolo sebe a nevěděla kudy teď.Nejvíc mi ale vrtalo hlavou to, jak se deník ocitl tady, když byl v koupelně.On se snad přemisťuje nebo....?

Zakroutila jsem nad tím hlavou a zkusila se někudy vydat.Šla jsem po nějaké stezce a došla až ke Calovi.

Doma jsem si vyslékla mikinu a hodila ji na židli.Sedla jsem si na postel a otevřela deník.Některé stránky zase přibyli.Chtěla jsem začít číst ale...

,,Co to máš?" Šeptl Cal a já se na něj podívala...

----------------------------------------------

--Hemmo--

💙Death song(5sos-Luke Hemmings CZ) DOKONČENO💙Where stories live. Discover now