Part 7

21.3K 1.2K 59
                                    

Άλλο ένα πρωί έφτασε και εγώ πάλι δυσκολεύομαι να ξυπνήσω. Δεν θέλω να αφήσω αυτό το υπέροχο κρεβατάκι μου και αυτό το τόσο μαλακό μαξιλάρι μου! Θέλω να κοιμηθώ μέχρι την άλλη βδομάδα, γίνεται?? Αμ δεν γίνεται, γαμώτο!

Σηκώνομαι και πάω στο μπάνιο. Αφήνω το ζεστό νερό να πέσει πάνω στο σώμα μου και να με ξυπνήσει. Μόλις βγαίνω απ το μπάνιο, χτυπάει το κινητό μου. Μα καλά, ποιος είναι πρωί πρωί?? Το παίρνω στα χέρια μου και βλέπω το όνομα της Έλλης. Στον ύπνος της με έβλεπε??

"Στο ύπνο σου με έβλεπες ρε??"

"Όχι. Βασικά, ναι. Ή δηλαδή όχι ακριβώς.." μου λέει κάπως μπερδεμένα.

"Τι λες παιδάκι μου? Τι συμβαίνει?"

"Τέλος πάντων, τι έγινε χθες??" ρωτάει όλο αγωνία στη φωνή της.

"Τι να έγινε χθες δηλαδή??" λέω μπερδεμένη.

"Μην μου κάνεις εμένα την αθώα και πως δεν ξέρεις τίποτα. Σε 10' στο παρκάκι δίπλα απ το σχολείο.." λέει και μου το κλείνει αμέσως. Τι σκατά? Λες να μας είδε χθες με το Νίκο?? Και αν μας είδα εκείνη, τότε σίγουρα μας είδε και όλο το υπόλοιπο φροντιστήριο! Γαμώτο σου Νίκο! Τώρα θα με πνίξει στις ερωτήσεις αυτή η τρελή και κάθε άλλος άκυρος που ψάχνουν ευκαιρία για κουτσομπολιό.

Ντύθηκα με ότι βρήκα μπροστά μου και έφυγα γρήγορα για το πάρκο. Στην μάνα μου εννοείται πως της είπα πως θα πάω σχολείο. Ήδη μου τα έχει μαζεμένα με προηγούμενες απουσίες και δεν έχω όρεξη να της πω ότι δεν θα πάω απλά για μία ώρα.

Βλέπω απο μακρυά την Έλλη να με περιμένει σε αναμμένα κάρβουνα. Φαινόταν απο χιλιόμετρα μακρυά πως είχε αγωνία να μάθει τι έγινε. Και μίλαγα για τους άλλους κουτσομπόληδες.. Εκείνη είναι χειρότερη! Αλλά ντάξει, Η Έλλη είναι κολλητή του. Δεν είναι σαν τους άλλους!

Με το που με βλέπει, πετάγεται απ το παγκάκι που καθόταν και έρχεται προς το μέρος μου με φόρα. Πέφτει πάνω μου και με τραβάει να κάτσω.

"Σιγά παιδάκι μου, μην με τραβάς!" της λέω τρομοκρατημένη απ την αντίδραση της. Είναι λίγο υπερβολική νομίζω.

"Κάτσε και πες μου τα πάντα!" λέει με ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά. Εγώ της κάνω ένα βλέμμα απορίας για να κερδίσω χρόνο κι εκείνη μου ρίχνει μια δολοφονική ματιά και μου λέει "Και μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εννοώ για χθες με το Νίκο!"

"Εε.. τι να έγινε?? Ήρθε να με πάρει απλά απ το φροντιστήριο. Τίποτα σημαντικό.." λέω χαλαρή σαν να μην έγινε τίποτα. Όμως έγινε. Γαμώτο με φίλησε! Πως μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο? Δεν του έδωσα κανένα δικαίωμα κι εκείνος με φίλησε..

Σε ΜισώWhere stories live. Discover now