Part 9

18.9K 1.2K 51
                                    

Όταν ανοίγει την πόρτα του δωματίου του, με βάζει να μπω μέσα, την κλείνει γρήγορα και κάνει επίθεση στα χείλη μου. Με τράβηξε περισσότερο κοντά του κι εγώ κρατήθηκα απ τον σβέρκο του για να μην πέσω. Παρότι το φιλί ήταν επιθετικό και άγριο, έβγαζε μια απρόσμενη τρυφερότητα...

Με κάποια πίσω πατήματα, με κολλάει στην πόρτα και με τα χέρια του στη μέση μου, πήγαινε όλο και πιο πάνω προσπαθώντας να μου βγάλει με τρόπο την μπλούζα μου. Διακόπτω απότομα το φιλί και τον σπρώχνω ελαφρά για να τον προσπεράσω και να κάτσω στο κρεβάτι σαν να μην συνέβη τίποτα. Σταυρώνω τα χέρια μου και τον κοιτάζω με μισό μάτι.

Περπατώντας απειλητικά προς το μέρος μου με αργό βηματισμό, με κοίταζε βαθιά στα μάτια και με έκανε να κομπλάρω ακόμα περισσότερο. Τα δάχτυλα μου έπαιζαν αγχωτικά με το στρίφωμα της μπλούζας μου και μόλις τον βλέπω να στέκεται ακριβώς απο πάνω μου, σταματάω απότομα τις κινήσεις μου.

"Δεν μου είπες τελικά.. Τι τρέχει με σένα και τον Κώστα??" λέει χαϊδεύοντας μου απαλά το μάγουλο μου.

"Αυτό μου το ρώτησες και το μεσημέρι, τι ζόρι τραβάς εσύ?? Ότι θέλω θα κάνω.." λέω δήθεν πειραγμένη και σηκώνομαι με φόρα μπροστά του, κοιτώντας τον προσεκτικά μήπως και καταλάβω γιατί ρωτάει συνέχεια.

"Σε ρώτησα κάτι.. Τι τρέχει μαζί του και είστε όλο αγκαλιές??" λέει και έρχεται πιο κοντά μου, λίγα εκατοστά μακρυά απ τα χείλη μου.

"Εσύ?? Τι συμβαίνει με την Μαρία??" και τον σπρώχνω λίγο απο κοντά μου για να αποκτήσω πίσω την ανάσα μου.

"Τι έγινε Ανδριάνα? Ζηλέψαμε??" λέει με ειρωνεία και κάνει ένα βήμα μπροστά.

"Χαχα! Εγώ να ζηλέψω?? Γιατί??" λέω άνετη και σταυρώνω τα χέρια μου. "Εσύ μάλλον ζηλεύεις..."

"Είσαι αστεία, κοριτσάκι.." λέει με μια βραχνή φωνή και με τον αντίχειρα του μου χαϊδεύει το μάγουλο. Μόλις με ακούμπησε, μια ζέστη αγκάλιασε όλο μου το σώμα..

Με μια κίνηση, του διώχνω το χέρι του και καθώς πάω να σκύψω προς το κρεβάτι για να πάρω την τσάντα μου για να φύγω, μου αρπάζει τα χέρια, σηκώνοντας με ξανά και με ρίχνει στο κρεβάτι κι εκείνος απο πάνω μου.

"Άσε με να φύγω.." λέω προσπαθώντας να σηκωθώ ενώ εκείνος με φιλούσε στο λαιμό μου με κτητικότητα. Ένιωθα να μου πιπιλάει το δέρμα μου. Σηκώνει το κεφάλι του και με το βλέμμα που μου ρίχνει, σταματάω κάθε κίνηση μου και ανασαίνω βαριά.

Σε ΜισώWhere stories live. Discover now