Part 13

18.2K 1.1K 120
                                    

Σταματάω απότομα το φιλί του και τον χαστουκίζω με όση δύναμη έχω. Με ποιο δικαίωμα μπαίνει με το έτσι θέλω στο σπίτι μου και με φιλάει ενώ πριν λίγες ώρες ήταν με την Μαρία?? Ποια νομίζω πως είμαι που θα κάνω πάντα ότι θέλει εκείνος??

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του σκλήρυναν και τα μάτια του κοίταξαν τα δικά μου με θυμό. Μέσα σε δευτερόλεπτα, πιάνει τους καρπούς των χεριών μου και με πάει προς το σαλόνι, ξαπλώνοντας με στον καναπέ. Με το ένα του χέρι να κρατάει ακόμα τα χέρια μου, το άλλο έκανε βόλτες στο σώμα μου. Πρώτα πήγε στο στήθος μου όπου με έκανε να ζεσταίνομαι περισσότερο και ύστερα στο ευαίσθητο σημείο.. Με φιλούσε και πιπιλούσε το λαιμό μου με μανία.

Δεν έπαιρνε το χέρι του απο κει και εγώ είχα αναψοκοκκινίσει επικίνδυνα.  Με το άλλο του χέρι έβγαλε τα γυαλιά που φορούσα και τα άφησε πάνω στο τραπεζάκι. Δάγκωσε το κάτω χείλος μου και ύστερα συνέχιζε να με φιλάει.

"Ν-Νίκο..." ψέλλισα λίγο και εκείνος με μια γρήγορη κίνηση σηκώνεται απο πάνω μου. Χωρίς να πει τίποτα, ανοίγει την πόρτα να φεύγει κι εγώ μένω σαστισμένη ακόμα στον καναπέ. Τι σκατά έγινε τώρα?? Η εκδίκηση του ήταν αυτή απο την προηγούμενη φορά?? Θέλει να με τρελάνει τελείως?!

 Χτυπάει μήνυμα στο κινητό μου και το διαβάζω γρήγορα μιας και ήμουν σίγουρη πως θα ήταν απ τον Νίκο.

'Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.. Ελπίζω να σ' άρεσε μωρό μου!'

Το πρωί που ήρθε δεν ήθελα να σηκωθώ καθόλου! Είναι Δευτέρα και πραγματικά βαριέμαι τόσο πολύ να κάνω ολόκληρο 7ωρο.

  Βάζω μια ριγέ μακρυά μπλούζα που μου είναι σαν φόρεμα, ένα χακί μπουφάν και τα μαύρα μποτάκια μου. Πάω στον καθρέφτη και προσπαθώ να στρώσω τα μαλλιά κάπως για να μην πετάνε αλλά μάταια.. Βουτάω ένα μαύρο σκουφάκι που ταιριάζει τέλεια στην περίπτωση μου που γράφει 'Bad hair day' και μαζί με την τσάντα μου,φεύγω γρήγορα για το σχολείο.

  Ειλικρινά δεν θέλω να πάω σχολείο μετά απο αυτό το επεισοδιακό σαββατοκύριακο! Θέλω απλά να πέσω στο κρεβάτι μου και να μην ξανά σηκωθώ για τουλάχιστον 1 εβδομάδα. 

  Καθώς προχωρούσα με τ'ακουστικά στα αυτιά μου, με σκουντάει κάποιος και όταν γυρίζω το βλέμμα μου να κοιτάξω, βλέπω μπροστά μου τον Νίκο με ένα τεράστιο χαμόγελο. Σταματάω απότομα τον βηματισμό μου και τον κοιτάζω με απορία βγάζοντας τ'ακουστικά.

Σε ΜισώWhere stories live. Discover now