// paisprezece //

3K 414 24
                                    




Dragă jurnalule,

Răspunsul este da. Sunt o persoană oribilă.

Azi, Landon a bufnit în plâns.

Eram la ora de chimie, dna. Klary vorbea despre atomi. S-a auzit o explozie de proporţii mari, un zgomot îngrozitor pe care nu aş fi vrut să îl aud vreodată.

M-am uitat în jur, speriată. Nimeni altcineva nu părea a fi panicat, în schimb, puteam citi pe feţele colegilor mei simpatie. Nu înţelegeam ce se întâmplă.

Apoi, ochii mei ai fugit către Landon, iar imaginea cu expresia lui de atunci mi-a fost pictată pe creier, cu marker permanent.

Un sistem de vene roşii se îmbrăţisau în ochii lui înlăcrimaţi. Mâinile lui încercau să îi acopere faţa, dar păreau prea blegi pentru a o face. Pieptul lui se ridica şi se cobora rapid. Era distrus.

Dna. Klary a fugit către bietul băiat, şi i-a spus să meargă la baie să se spele pe faţă. După ce a plecat, i-am văzut telefonul pe masă. Era deschis pe o poză cu el şi cu Alec.

Am minţit-o pe dna. Klary, spunându-i că sunt prietenă cu Landon şi că îl pot ajuta. Am fugit către baia băieţilor. M-am întâlnit cu el în timp ce ieşea, picături de apă rece inundându-i faţa.

"Landon, eşti bine?" l-am întrebat. O întrebare stupidă, având în vedere circumstanţele. Dar apa îi făcea faţa să strălucească în lumina neoanelor şi trăsăturile lui erau mai accentuate şi eu nu puteam să respir.

S-a uitat la mine cu dispreţ, fără să îmi răspundă. Apoi a venit directoarea şi i-a spus să plece acasă. Mi-a întors spatele şi a plecat definitiv.

Singurul lucru la care mă pot gândi acum este că dacă nu l-am dezamăgit pe Alec îndrăgostindu-mă de Landon, singur am făcut-o distrugându-l.


of, landon, of.

vrea cineva dedicație?

LandonWhere stories live. Discover now