Something new start

2.8K 137 37
                                    

Harry POV :

Stál jsem ještě chvilku před Louisovým domem, i když už tam nebyl. Jediné co jsem stihnul postřehnout, byla ta krásná jeho vůně a vypracovaná lýtka. Rychle odběhl a zmatkoval v odemykání dveří, nad tím jsem se musel usmát. Zabouchl dveře a byla slyšet ještě malinká rána z dveří. Typoval bych si, že se o ně opřel, ale jen můj názor.

S Niallem jsme nasedli do Auta a jeli k hotelu. Jelikož jsem si stihl opsat Louisovo číslo z Niallového mobilu úmyslně, tak jsem mu mohl napsat. Napíšu mu jen kdy a kde zítra má být. Nic víc nic míň.

Asi jsem se splet.

Harry

Ahoj , To jsem já Harry , jen píšu kde a kdy máš být na zkoušce J Tak, chtěli bychom začít v 9:35 v Road Grey street , skončíme asi kolem večeře J Harry x

Poslal jsem Smsku a Odložil mobil do kapsy, povídali jsme si s Niallem o fotbale a nějakým záhadným způsobe, o kterým nevím , jsme se dostali k Louisovi. Povídali jsme si o něm, nebo spíš mi něco málo... více povídal Niall. Cítil jsem se po chvilce jako bych Louise znal věčnost. Bylo toho opravdu tolik , a dozvěděl jsem se také, že nikdy neměl dlouhý vztah, a když už nějaký měl, většinou se rozpadl hned po týdnu. On byl něco, co bych mohl získat. Třeba by to mohlo být moje štěstí, to co dlouho hledám. To , co jsem zatím nikde nenašel. A že jsem hledal opravdu všude.

Ozvalo se jemné cinknutí v mé kapse a já věděl že je to nejspíš Lou, To zní pěkně , Lou .

Odložil jsem své touhy po tom jak bych mu měl říkat a otevřel příchozí zprávu.

Louis Tommo

Ahoj J Dobře budu tam , když už budeme končit tak pozdě , co si zase zajít i s Nim na večeři ? Louis.

Byl jsem vykolejený vlak. Koukal jsem do mobilu celou věčnost abych pochopil, že zase budeme na večeři spolu. I když mi tam trochu Niall překážel, tak jsem to zkousl. Byl vždycky zabraný do jídla než o ty okolo sebe. Takže jsem si nedělal strach že bych musel nějak tajit své dojmy z Louise.

Harry

S tím souhlasím ! Už se teším , doufám že Niall u toho zase nebude vypadat jako zvíře nad svojí kořistí. A ta pěna mě taky docela děsila, myslím že ji ještě potkám ve svých nočních můrách :D I když nic proti Niallovi. Je to zlatíčko , i když někdy leze dost na nervy. A jinak se máš dobře ? Harry x

Chtěl jsem odložit znovu mobil ale hned zavibroval a já jsem se jen pousmál. Byl jsem překvapen jak rychle odepsal, buď civěl do toho mobilu než jsem mu odeslal zprávu a nebo projížděl sociální sítě. Otevřel jsem zprávu a na první dojmy musím říct, že Louis asi má dost rád smajlíky.

Louis Tommo

Super ! Také se těším , doufám že mi řekneš, něco více o zpěvu. Docela mě to zajímá J A mám se dobře. Jen jsem trochu potlučený z Fotbalu, je to docela surová hra, ale i tak mě baví J A ty máš jiné koníčky než je jen zpěv ? A nedostali jsme se k tématu jestli máš nějakou známost. J Určitě jestli se o tom nechceš bavit nemusíš, je to čistě tvoje záležitost. J Já nikoho nemám , ale jsem si jistý, že od Nialla jsi něco o mě a vztazích slyšel. Je to zkrátka semnou velice složité. Nikdy jsem nechtěl někoho kdo je jen na zkoušku, ale po dlouhé době když nikoho nemám tak někoho potřebuji. Divný :D připadá mi to hloupé... No tak já tu zprávu radši tady škrtnu, zatím J Louis.

Tupě jsem koukal na ten sloh, co mi stihl Louis napsat do jedné zprávy. Nevěděl jsem mu co napsat ohledně těch koníčků. Nemám prakticky žádné, ale jedno co mě dlouho zajímalo byl Fotbal a Hokey. O tyto sporty jsem se hodně zajímal. Myslím si že mi fotbal hrál do karet. Nechtěl jsem však aby to zaznělo tak, že prostě najednou mě baví fotbal. Baví mě oba dva sporty, ale více mě přitahuje ten fotbal. Upřímě ? Docela mě láká to, že by mě Louis zaučoval, pokud by se tedy nějakou tou náhodou nabídl. A ještě něž něco se stane, tak já a fotbal, nejsme kamarádi. V životě ani nebudeme.

Love From 17BLACKWhere stories live. Discover now