OH MY GOD! LOUIS! STAY ON THE PHONE WITH ME!

1.6K 97 13
                                    


Harry POV:

Vzbudil jsem se kolem půl šesté. Fajn, takže kafe krásně zabralo. Louis byl skoro na celé posteli, a já jen tak tak jsem se na tom kousíčku co mi nechal, udržel. Fajn lásko, taky tě miluju. Vstal jsem a kouknul jsem se z okna. Měl překrásný výhled na LA. Každopádně vás kochání tak ohromně velkého města nezaměstná na vždy. Bloudil jsem po Louisově domě jako on , když byl poprvé u mě. Jak rozkošné že ?

Koupelnu , kterou jsem hledal skoro půl hodinu jsem už konečně našel a děkoval jsem jen a jen bohu. Kachličkové zdi, velké zrcadlo, sprchový kout, a to ostatní..

Svlékl jsem se a vlezl jsem si do sprchového koutu. Byla to úleva, krásně studená voda mi osvěžovala celé tělo. Nechal jsem jí stékat déle a déle. Byl to ráj, avšak né takový, který bych tu mohl mýt s Louisem. Harolde, na to ani nemysli! Fáájn.

Udělal jsem si další nálož kafe a sedl si před televizi. Sledoval jsem nějaký nudný seriál ale nic jiného nedávali, bohužel. Začali dávat nějakou telenovelu a mě zvonil mobil. Zvedl jsem ho a koukl jsem se kdo mi volá.

" Ano Nicku ?"

" Ahoj , Éďo hele mám na tebe otázku."

" „Éďo" Mně už neříkej, a co potřebuješ"

" Dostal jsem od táty k narozkám poukázku do Hotelu v Miami, a chtěl jsem se tě zeptat jestli by jsi nechtěl jet semnou"

" Zní to lákavě, alé...."

"Noták Harry, Když někoho neseženu tak se to zruší a fotr mě jenom seřve"

" Jak dlouho tam budem ?"

" pět dnů"

" Fajn , tak já pojedu kdy a kde ? „

************************************ 3 Days Later **********************************

Loučil jsem se s Louisem , který skoro brečel že jedu pryč. Snažil jsem se mu naznačit že nejedu na Antarktidu a ne na pořád. Dal jsem mu bohužel poslední pusu a obejmul jsem ho se slovy miluji tě. Roztomile mi zamával a my s Nickem jsme vyjeli na dlouhou cestu do Miami. Cestou na hotel jsem s Nickem dokázal propovídat věčnost. Poslouchali jsme svoji oblíbenou skupinu a zpívali do rytmu. Chtěl bych, abych se takhle s Nickem mohl setkávat více než do teď. Mám hodně práce se skupinou a mám ještě Louise, a ten než se zaměstná, to je na dlouho.

Asi po hodině jsem už dostal zprávu od Louise jestli jsem v pořádku. Odepsal jsem mu že jsem a proč bych neměl. Jelikož jak jsem říkal, že Louise je strašně těžký na zaměstnání, což je pravda. Psal jsem si sním asi půl hodinku a jen co si mě Nick všiml, že se usmívám, tak se začal hned vyptávat kdo mi píše. Nick věděl že nejsem na holky ale na kluky. Bral to normálně, ještě aby to kamarád od mého dětství nebral normálně. Někdy jsem si dokonce říkal že mě zná víc než já sám sebe. To bylo to nejlepší na Nickovi co jsem doopravdy miloval.

********************************************************************************

Miluju ten pocit tvrdé postele s načechranými peřiny. Akorát mi tu chybí Lou-Lou. Nick a já jsme měli každý svůj pokoj, bůh žehnej alespoň tomuhle. Nedokázal bych se koukat na péro svého kamaráda to fakt už ne.

Napsal jsem Louisovi že jdu na večeři, a že možná pak usnu a už mu nenapíšu. Rovnou jsem mu teda napsal Miluju tě a dobrou noc a sladké sny lásko. Napsal mi román, který tu nechci nějak zmiňovat, protože by to bylo na dlouho.

******************************* 2 Days without Harry *******************************

Louis POV:

Byl jsem docela osamělý a nechtěl jsem Harryho pořád otravovat. Chtěl jsem, aby si to užil. Celou tu dobu co tady Harry nebyl tak mi dělal společnost Niall. Bylo fajn slyšet žě si konečně vyhlédl nějakou holku. Nejsem si jistý jak se už jmenovala Daniela ? Dana ? Denisa ? nebo snad Dagmar?. Jsem si jist ale že na písmeno D to začínalo.

Dělal jsem si čaj abych alespoň šel relaxovat k televizi. Ale najednou začíná někdo úplně bušit do dveří a řvát.

" Louisi! Vím že si tam! Jdu si pro tebe , jako jsi mi to předtím nedovolil ale tomu posranýmu Stylesovi jo! Připrav se ty děvko!"

Věděl jsem kdo to je. Věděl kdy tady Harry nebude aby mě ochránil, věděl všechno. Z leknutí mi hrnek čaje spadl na zem a roztříštil se na kousíčky. Běžel jsem do pokoje abych zavolal Harrymu. Zamkl jsem se v šatníku aby mě nenašel tak rychle.

" Harry?! Harry?! Pomoc mi, Zayn mě zase vystopoval. Prosím, bojím se!"

Břečel jsem , nebyl jsem si jistý jestli mě přes všechny ty vzdechy a nádechy slyšel a rozuměl mi. Slyšel jsem prosté ticho , jako kdyby se nic nedělo.

" Louisi ? Co se děje ?"

" Harry j-já nevím co se děje, prostě Z-Zayn se snaží dostat dovnitř..."

Slyšel jsem ránu co mi naznačila že je uvnitř

"Je uvnitř, Harry , Měl jsem tě moc rád, nezapoměň na mě prosím"

" Doprdele Louisi tohle neříkej celou dobu semnou mluv je ti to jasný?! Vyrážím za tebou hned teď. Kde si ?"

„Jsem schovaný v šatníku, který se dá zamknout v mém pokoji...."

" Ale ale, kdopak se nám to schovává v tom šatníku? Můžu si typnout ? To bude ten co mi něco ještě dluží.." Zasmál se Zayn

" Harry je tu .... Je u mě pomoc mi! Prosíím"

" Vyrážím za tebou Zlato vydrž prosím"

" Ahoj kotě, teď mi neutečeš."

Jediné co si pamatuji než mi stihl Zayn vpíchnout do žilky na krku uspávadlo, je to , že jediné co jsem říkal bylo " Nenech mě tu Harry" A Hlasitě jsem řval Pomoc. Avšak marně 

Harryho POV:

Nevěřil jsem svým uším, Louise právě napadl Zayn. Každého Zayna znáte. V minulosti když byl ještě u nás ve skupině se snažil dostat Liama, ale od doby co slyšel Love you goodbye s Louisem snaží se k němu dostat. Několikrát jsem mu říkal že jestli se ho dotkne tak ať si mě nepřeje. Nemyslel jsem si že by se mohl k Louisovi vloupat a unést ho.

Nehodlal jsem nic Nickovi vysvětlovat co se děje, hodil jsem jen potřebné věci do kufru a nasedl jsem za volat. Nick seděl na sedadle pro spolujezdce a začínal se mě vyptávat. Všechno jsem mu to řekl a on mi jen pověděl že mi pomůže tak nejvíc jak to jenom půjde. Že já debil někam jezdil.

Doufám že nejedu pozdě, a že se mému zlatíčku nic nestalo. Louisi vydrž mi, prosím. V tu dobu to bylo to jediné, co jsem si přál.

Víte co ? Kde mám brát inspiraci teď? Vždycky tady byly tak překrásné komentáře a teď nic? To mě docela zklamalo, vím že jsem po dlouhé době přidala část, ale neměla jsem nápady ale teď, teď to bude jízda. Ale ty komentáře mě docela zamrzely. Děkuji všem so mi dávají hvězdičky, to pro mě také něco znamená  :3 M I L U J U     V Á S ♥ Denise


Love From 17BLACKWhere stories live. Discover now