Little bit of "Fun"

2.1K 125 5
                                    


Louis Pov:

Nabídl jsem Harrymu že jsi půjdeme zahrát flašku. Nebyl asi dvakrát nadšený ale souhlasil. Když u mě měl přespat tak mu nic jiného nezbývalo než mě poslouchat. Vytáhl jsem prázdnou flašku od piva a z ledničky láhev vodky. K tomu jsem vzal i samozřejmě dva panáky.

Sedli jsme si naproti sobě a dal jsem Harrymu najevo Ať začne. Zastavil se ještě před tím než začal točit.

" Víš, že i kdybych měl točit třikrát, že to stejně padne na tebe ?? Hrajeme jen dva Louisi"

Neuvědomil jsem si to. Začervenal jsem se a se zvednutím mého těla jsem vzal i láhev od piva a vrátil ji tam, kde má být. Sedl jsem si na stejné místo jako předtím.

" Promiň , zapomněl jsem "

" Nic se neděje Loui " Vytáhl na mě ten velký zářivý úsměv s ďolíčky.

*******************************************************************************

**** 1 Hour and 30 minutes later ****

Harry Pov :

Byl jsem omámen chutí alkoholu a i její sílou. Byl jsem v náladě. Ale nebyl jsem v ní tak, jako v ní byl Louis. Ten do ní přímo spadl.

" Harreeeeeeehhhhhhh , jsi n-a řadě "

Na jednu stranu se mi strašně líbilo že mi říká Harreh ale vím, že to s ním dělá alkohol. A že to není to , co ke mně cítí. Kdybych jí měl říct co k němu cítím, asi by mě přerazil.

" Úkol nebo pravdu Loueh ? "

" Ú-kol "

" Hmm, tak třeba , stoupni si na jednu nohu a dej si prst na nos "

Jak jsem řekl , tak se stalo. Viděl jsem jak se Louis snaží dostat na nohy a snaží se zdorovat alkoholu, co mu putuje v žilách. Stoupl si na jednu nohu a začal máchat rukama všude kolem. Jednou ale se mu povedlo držet balanc a už jen se snažil zkrotit jeho máchající ruce. Viděl jsem docela jasně že se to už vymyká kontrole a že to dlouho nemůže Louis i já vydržet.

Vzal jsem nejdříve dvě panákové skleničky s Vodkou do kuchyně abych je uklidil. Dal jsem je na místo kde je bral před tím Louis. Vycházel jsem z kuchyně a kousek od ní jsem vyděl chechtajícího Louise na podlaze. Vzal jsem ho do svých pažích a začínal bloudit Louisovým, abych našel jeho ložnici. Jediné gesto od Louise bylo to, že si obmotal ruce kolem mého krku a spokojeně se dál chechtal.

Našel jsem ji. Byla veliká, krásně vymalovaná, načechrané polštáře na obrovské posteli. Prostě krásný byt. Odnesl jsem ho do postele , opatrně jsem ho položil a snažil se mu vyhrnout tričko aby nespal v oblečení ve kterém někde byl. Zaprvé mi to příjde nehygienecké a taky je to takové neformální.

Jen jak ucítil jeden pohyb trička sám už zvedl ruce a nechal si ho vyvléknout. Jen jsem se usmál nad tím že mě nechá. No , asi by mě normálně nenechal abych mu vyhrnoval tričko. Co jsem si myslel že.

Louis Pov :

Motala se mi hlava, byla mi zima a cítil jsem se sám. Jediné co jsem si uvědomoval bylo to , že mi právě někdo vysvlékl tričko a že mě položil do mých načechraných peřin. Myslím že to byl ale Harry, byl tady semnou naposledy, takže bych se ani nedivil.

Harry se otočil a měl nakročeno pryč z pokoje. V čas jsem ho zachytil za ruku a zastavil ho. Otočil se na mě a nahodil nechápavý pohled.

" Ty tu semnou nezůstaneš ? "

" Loui , to nejde , půjdu si lehnout na gauč do obýváku "

" HARREEH PROSÍÍÍÍM "

" Dobře, když to tak nutně potřebuješ "

Šel ke dveřím a i trochu za ně. Zamračil jsem se, ale hned jak jsem viděl že šel jen zasnout světlo na chodbě, hned jsem se zase začal usmívat. Vešel do pokoje a za sebou zavřel. Šel k posteli, jen jsem na něj koukal udiveným pohledem. Určitě jsem ho potkal už někde jinde. Harry došel na druhou část postele a začal si svlékat jeho černé skinny jeans. Dělal jsem že se nekoukám, nešlo to , musel jsem se podívat, kdo by se nepodíval. Slyšel jsem jen jemné zachechtání a pak jsem jen ucítil někoho vedle mě naposteli.

Otočil jsem se na tu danou osobu. Harry ležel na zádech a koukal do stropu. Přišlo mi to takové normální tak jsem se přitulil k Harrymu a lehl jsem si mu na hruď. Nic mi neříkalo ať to nedělám, nebo že je to špatně. Prostě mě to nechalo jít k Harrymu.

Harry Pov :

Cítil jsem jak se ke mně Louis tulí. Bylo to nádherné , cítil jsem se konečně milovaný. Ale dost dobře jsem věděl že to je jen pouhý účinek alkoholu. Do rána z něj vyprchá. Nechtěl jsem o tu vzpomínku, že mě někdo miluje stejně tak, jako já jeho, pijít. Vzal jsem mobil a natočil to na správný úhel aby se dalo oboum vidět dobře do obličejů. Vyfotil jsem to i s bleskem. Bylo mi jedno jestli se to Louisovi nebude líbit. Naopak, jen se nějak divně zavrtěl a něco si pošeptal.

Něco tak roztomilého jsem neviděl.

Jsem ráda za každé hvězdičky a komentáře :3 

Love you my Honey Cookies, yours sincerely Denise ♥♥

Love From 17BLACKWhere stories live. Discover now