He is my ONE, and my EVERYTHING

1.8K 105 8
                                    

Harry POV:

Povedlo se, konečně jsem ho dokázal políbit. Plánoval jsem si to týdny, ale až teď jsem byl připravený víc než dost. Byli jsme na cestě do mého domu. No, Heh, trochu většího domu. Vím, že Louis je o něco starší než já, ale nehodlám ho přetáhnout hned po tom, co jsem se odhodlal na první pusu. Nenechávám to náhodě ale času.

Odemkl jsem dveře a koukal jsem na Louise, který měl bradu někde v Los Angeles. Čučel na ten dům, jak kdyby vilu viděl poprvé. Netušil jsem, že bude překvapený, myslel jsem si, že mu bude jasné, že nežiju v nějakém patrovým bytě.

" Louisi, Půjdeš ? Nebo budeš venku mrznout ?" Zasmál jsem se

" Netušil jsem, že bydlíš v něčím..... TAKOVÝM" Rukama začal máchat kolem sebe

Rozešel se z místa a já jsem jen děkoval bohu. Chtěl jsem si s ním užít hezký den a ne že se na něj budu koukat z letmo dveří. To se mi tedy vůbec nelíbilo.

Sundal si boty a vešel do domu. Koukal se na každičké obrazy na mých stěnách. Byl okouzlující, jak si prohlížel každičký detail obrazů. Byl uchvácený malby tak, že mě si ani nevšímal.

Odešel jsem do kuchyně kterou jsem měl taky spojenou s obývákem. Obývák je hezky udělaný a jak je propojený s kuchyní tak můžu sledovat také televizi. No , při vaření se rozhodně nenudím a určitě ani nebudu.

" Harry ? Haryyyyy! "

" Jsem v kuchyni"

" A ta je kde ?"

Došel jsem pro Louise, který bloudil po domě. Když jsem ho vedl tak jsem se jen usmál. Dokola mi říkal, že to mám všude hezky zařízené, mám rád lichotky, ale od Louise ne. Říkal mi to dokola a mě to pomalu začínalo vytáčet. Nedovolil bych si na Louise křičet. To určitě ne. Budu se snažit to vydržet, a přece se s tím nezabaví.

Udělal jsem nám čaj, kafe nemám rád. Někdy si ho dám ale nemusím ho. Louis si ho vzal a šel zamnou jako pes na pohovku k televizi. Položil jsem si čaj na stolek a šel z kuchyně.

" Kam jdeš ? "

" Buď hodný a zůstaň tu "

Vešel jsem do své ložnice s koženou stěnou. Vytáhl jsem z pod postele duhovou dečku a vzal jsem jí k Louímu.

Přišel jsem znovu do obýváku a Louis byl příliš zaneprázdněný televizí. Sedl jsem si zpátky a Louis se usmál. Přikryl jsem nás dekou a začal usrkovat z čaje.

Koukali jsme se na novou animovanou část nebo film Alvin a čipmankové| Čiperná jízda. Bylo to jak legrační tak i docela krutý příběh toho kluka co je ze začátku neměl rád.

Louis si položil na moje rameno hlavu tak, aby si udělal pohodlí. Bylo to roztomilé .

Po skončení filmu jsem se chtěl nějak natáhnout ke stolu abych položil prázdný hrníček. Všiml jsem si že Louis usnul. Shrnul jsem z něho deku a vzal ho do rukou. Donesl jsem ho do své ložnice a položil ho na jednu půlku postele. Sundal jsem mu džíny a tričko jsem mu nechal. Přikryl jsem to zlatíčko a šel se o sebe postarat do koupelny.

Sundal jsem si oblečení a vlezl jsem do horké vany. Začal jsem relaxovat. Přemýšlel jsem o těch krásných dnech s Louisem, které ještě spolu zažijeme.

Rozčesal jsem si své mokré vlasy a vydal se zpět za svým Louisem. Spal jako zabitý a byl při tom strašně roztomilý. Vlezl jsem si na druhou část postele a do ticha pokoje jsem zašeptal „ Dobrou nos lásko" Připadalo mi to správný, když už jsem to před tím nestihl. No , nevadí.

Louis POV :

Asi jsem večer usnul. Probudil jsem se v krásně měkké posteli a Harrym. Byl jsem bez kalhot. Snad se nic večer nestalo. Ale pochybuji že by jsem to připustil. Je to jak na mě, tak na Harryho moc brzy. Moje nohy vysely z postele a já jen koukal na vycházející slunce. Přešel jsem k balkonu a koukal jsem se na čerstvým vzduchu. Od Harryho byl krásnej výhled na město ale i na pláž. Nic tak nádherného jsem neviděl dlouhou dobu.

Ucítil jsem na svých bocích velké studené ruce. Otočil jsem hlavou a viděl překrásného muže s rozcuchanými kudrlinkami v obličeji.

" Dobré ráno zlato "

" Dobré ráno, lásko"

" Líbí se ti výhled ?"

"Moc, až moc. Ale není hezčí než ty"

Harry mě ze zadu objímal a stále šeptal nějaké slovíčka, které mi přišli moc hezké.

Naposledy jsem si prohlédl výhled a na plno jsem se věnoval Harrymu. Než jsem cokoli stačil říct, měl jsem už hlavní chod vpitý mezi ústy. Měl jsem možnost si vychutnávat plné malinové rty pana Stylese. Líbali jsem se nepřerušovaně a krásně a romanticky pomalu. Bylo to něco nádhernýho.

Smiřuju se s tím že jsem GAY ? Netuším. Ale to co mám teď před sebou je má budoucnost. Snad, nevím jestli bude šťastná nebo naopak. Harryho znám týden a něco a už spolu něco máme. Nevím jaký je úplně ho na 100% přeci neznám. To mi trošičku hlavičku motá a děsí mě fakt, že by mi něco i mohl udělat.

Podle pohledu na to Harry nevypadá tak se nechám u faktu, že je to milý člověk.

Na vteřinku jsme se od sebe odtáhli jen malinko, stále se naše třely o sebe. Harryho ruce si mě k němu blíže přitáhly a já jsem byl na něj nalepený tak, že se mezi nás ani papír nevejde. Jeho ruce zůstali na zádech ale pořád klesali níž, a níž. Harry se mi koukal upjatě do očí a já do těch jeho. Sledoval mojí reakci když mi zmáčkl zadek. Byl jsem jen v boxerkách.... Co jinýho chcete ?! Víte jak má Harold velký ruce? Jak kdyby byl můj zadek malý kamínek.

Jen jsem vydechl a usmál jsem se. Dali jsme si poslední procítěný polibek a obejmuli jsme se. Bylo to neodolatelně nádherné. Slyšel jsem Harryho rychle bušící srdce. Snad mi tu neomdlí andílek můj.

Chytl mě za ruku a vlekl mě do kuchyně kde jsme si společně něco dali na chuť ke sňídani. Udělali jsme si míchaná vajíčka se zeleninou. Bylo to přímo delikátní. Harry by měl vařit světu. Ne počkat, jen mě!

Ahojqy Jseeemm zpěět ! :D Jak se máte ? Já celkem fajn, ale teď mě zajímají vaše názory na tuhle story hmm ? Tak co říkáte další části ? Doufám sama i já že bude vycházet plynně tak jako před tím, doufám že ano. M I L U J U  V Á S ♥

All the love ♥ Denise

Love From 17BLACKKde žijí příběhy. Začni objevovat