Happy ?

1.5K 96 1
                                    


Louis POV :

Harry na mě koukal s otevřenými ústy. Bylo to moc? Jo , to teda bylo. Jestli jste mě pochopili stejně jako Harry tak mi řekněte, co by, jste si mysleli vy, kdyby vám partner odešel něco koupit. Ano možná to bylo trochu brzo, a taky že je. Známe se poměrně chvilku a ze mě už vylezl sňatek. Nechci aby si teď Harry o mě myslel že jsem nějaký uspěchanec (nový slovo ? :D ), to ne. Ale, nic jiného mě v tu dobu nenapadlo.

" Promiň, nepřemýšlel jsem"

Sklopil jsem hlavu, tak jak to nejvíce šlo. Doufám, že mě chápe.

" To nic, taky bych si myslel asi to samé"

Vzal mojí bradu mezi jeho ukazováček a palec a políbil mě. Bylo to něco více než normální polibek. Byl to takový polibek, který nedostáváte každý den, ale tenhle byl procítěný láskou a vším ostatním.

**********************************************************************************

Harry mě hodil domů a já mu nabídl, ať jde nahoru ke mně. Jen spokojeně pokýval hlavou na náznak, že půjde. Vyšel jsem dříve než Harry, protože on ještě musel zaparkovat auto. Vešel jsem do svého až příliš velkého domu a zavřel za sebou. Mám takové dveře, které je automaticky zamknou.

" Louisi ? Pustíš mě dovnitř ?"

" A jaké je heslo ?"

" Lou-Lou nebuď jak malé dítě"

" Tak já jsem malé dítě jo tak to tě nepustím už vůbec"

" Lou ty víš že tě miluji takového, jaký jsi, a jestli jsi dítě tak ať stejně tě pořád miluju"

Otevřel jsem mu dveře a on se na mě usmál. Vkročil dovnitř a hned mě objal. Bylo to sladký objetí a přál jsem si v něm zůstat na věky.

Harry POV:

Byli jsme s Louisem u něj v obýváku a dívali jsme se na televizi. Louis na mě ležel a já ho hladil na hlavě. Kdyby se snažil, tak by dokonce i přel jako kočka, a to já mám moc rád kočky. Dávali v televizi nějaký film, který byl o tom, že nemocná holka se začíná uzdravovat a začíná pociťovat lásku, kterou jeví k místnímu cukráři. Pěkný film. Byl jsem nehorázně rád že Louiho mám, protože ta holka na konci toho filmu zemřela. Louího jsem pořádně objal a zjistil jsem, že usnul brouček můj.

Po bloudění v jeho domě jsem ho odnesl do jeho pokoje, políbil ho na čelo, a chystal jsem se odejít. Avšak mi to někoho ruka nedovolila

" Nezůstaneš semnou dneska ?"

" Dobře, tak já zůstanu, jen se dojdu ještě napít"

Spatřil jsem Louisův krásně veliký úsměv, a to je jediný, co mě donutilo zůstat u něj. Sedl jsem si do jeho malé ale prostorné kuchyně a udělal jsem si kafe. Kafe moc nemusím ale potřeboval jsem střebat pár věcí, které mi nedaly spát.

Koukal jsem do blba a usrkával jsem kafe. Tak můj Lou-lou si myslel že si ho vezmu ? To je docela vtipný. Neříkám že di ho jednou třeba nevezmu, ano mám to naplánovaný ale rozhodně ne dneska a v blízké době. Miluji ho a chci být ještě ve vztahu.

Hrníček od kafe jsem dal do dřezu a šel za Louisem. Lehl jsem si vedle něj a dal mu ruko kolem pasu abych si ho uvlastnil.

" Dobrou zlatíčko"


Ano ano ano .. Mohla bych si zatleskat. Zase něco slíbím , a nedodržím.. Fáájn, nechci se z toho vymlouvat, beru na vědomí to, že jsem to zase porušila. Bylo mi hold špatně, marodím fakt jednou do roka, nevím co se najednou děje. No , každopádně dnes počítejte ještě s jednou částí, abych vám to vynahradila :) See ya :) Denise ♥

Love From 17BLACKWhere stories live. Discover now