I've been waiting on this all my whole life

1.7K 113 10
                                    


Harry POV :

Nevěděl jsem co si o tom myslet. Louis mi vyprávěl jak to má se vztahy a tak. Přišel k nějaké děvce jménem Eleanour a rozplakal se.. Loui se mi rozplakal. Zmlátil bych jí do kuličky a hrál s ní basketball.

Poslouchal jsem Louise poctivě, každou malou informaci jsem potřeboval slyšet. Dokázal jsem rozpoznat z hlasu že je smutný. Trápilo ho to. Nechtěl jsem to udělat v téhle situaci. Neměl jsem ale na výběr, buď teď nebo nikdy.

Koukal jsem na to stvoření které má sklopenou hlavičku a kouká na svoje boty. Houpal nohama z lavičky a byl jako smutné dítě. Nechtěl jsem na něho takhle koukat. Byl , bez nálady. To jsem u Louise za dobu co ho znám neviděl. Doufal jsem někde v hluboko v duši že ani to tak nebude.

Snažil jsem se nějak podívat Louimu do očí ale , nějak to nešlo. Byl zamlžený, prostě rozmazaný. Nemohl jsem vidět ani malou částečku bez rozostření. Vzpomněl jsem si na to. Zapadalo to jako puzzle do sebe. Zdáli se mi celou dobu sny o klukovi, kterej mi pletl hlavu. Byl to zrovna Louis ? Nevím ale jestli ano tak. Tak nevím. Nevím co sny znamenaly, je to ten pravý? Sny nás takhle zavedly k sobě ?

" Louisi ? Musím ti něco říct"

" Podívej Harry já .. "

 Přerušil jsem ho

" Louisi, poslední dobou se mi zdají sny o klukovi, který semnou tráví každičký čas. Chodil semnou na pikniky, také k růžím a k vodě. Usmíval se na každém našem setkání a já jsem se prostě zamiloval. Nevím jak jinak si to výličit."

" Mě se přesně stejné sny také zdají Hazz "

" Cože ? .... Ale to není možné"

" Zdřejmě je Harry, ale nikdy jsem si to v hlavě neuspořádal tak, jako ty"

" Ale ty sny, měli jistou část romantiky, lásky a štěstí. Vždycky když jsem ho viděl tak jsem se usmíval jako sluníčko. Cítil jsem se jak v nějaké oline hře. Nějakým způsobem mě ale něco drželo na myšlence že je to realita."

" Setkáváme se ve snech ?"

" Asi ano Loui"

" Pamatuješ si ten sen když jsme byli u růží ?"

" Do každého momentu"

" Píchl jsi se o trn a tekla ti krev, tak jsem se taky píchl a chytil tě za ruku. Čekal jsem něco jako pohlazení ale projela mnou přímo vlna energie a posílení."

" Taky jsem něco podobného cítil"

Hlavě mi to zapadlo jako klíč do zámku nebo střevíček na správnou velikost nohy. Nečekal jsem na správnou chvíli. Chtěl jsem být jeho, a on aby byl můj. Už mi ho nikdo nevezme. Ochráním ho před vším co budu muset. Miluji ho a za něj klidně skočím z okna. Pro něj udělám všechno.

" Každopádně , ta Eleanour.. Asi jsem pro ni nebyl dost dobrý"

" Možná ne pro ni , ale pro mě ano "

Podíval se na mě s mokrými tvářemi a červenými oči. Vzal jsem ho za bradu a ..................

Nezabíjejte mě :D Ale dala jsem si příkaz že až u kapitoly 15. Doufám že se vám i tak část líbila:3 Jsem ráda za každou hvězdičku i komentář :3 Jste úžasní !

Love you all my Honey Cookies, yours sincerely Denise 

Love From 17BLACKWhere stories live. Discover now