Now I am sure more than 100 %

2.1K 119 7
                                    


Louis POV:

Byl jsem ve své posteli, sám. Nepřipadalo mi, že bych včera usínal sám. Bolela mě hlava, nohy, svaly, všechno. Nemohl jsem se skoro ani hnout. Neměl jsem pít. Doufám že se to nějak špatně nezvrtlo nebo se něco špatného na mé straně nestalo.

Koukal jsem z velkého okna v mém pokoji na krásné město. Slyšel jsem kroky, a cítil snídaňi.

'' Mami ? Já nevěděl že si tu semnou v LA "

'' To není tvoje Mamka, ale je to Harry. Špatný ? "

Otočil jsem se na svůj pravý bok a pohlédl na muže s mojí snídaní a s rozcuchanými a mokrými vlasy. Byl v županu, který měl otevřený a já mohl pohlédnout na krásný odhalený a vypracovaný hrudník. Pořád jsem se na něj koukal pohledem „" Co se to děje „"

" Hazz ? "

" Hmm ? "

" Budeš tam jen tak stát, nebo půjdeš ke mně, s tou snídaní, abychom se do ní pustili ? "

Vytáhl krásný blyštivý úsměv a tím jsem si rozpomněl něco co jsem studoval dlouhé sny. Jen jak jsem zavřel oči, viděl jsem toho chlapce ze snů, se stejným úsměvem jako má Harry. Je to on ?

Sedl si ke mně do postele a podal mi snídani. Prohlédl jsem si ji. Koukl jsem se na Harryho a usmál se. Jen sklopil pohled a už se dál na mě nepodíval. Odstrčil jsem od sebe snídali a přisunul se blíž k Harrymu. Vzal jsem jeho bradu mezi palec a ukazováček a vytáhl mu hlavu do takové pozice, abych mu z příma viděl do očí. Jen jak zvedl ty smaragdy , jsem si v hlavě řekl. Je to on ..

" Děkuju ti za snídani Hazz "

" Nen-ní za co Lou "

Koukali jsme si vzájemně do očí a něco jsem cítil. Byly to pocity spokojenosti a ... Lásky ? Nedokázal jsem ten pocit popsat. Hřál mě ten pohled do jeho očí a měl jsem motýlky v bříšku. Nevím čím to je. Je to Harrym ? Nebo těmi sny ? Nebo snad něčím jiným ?

V životě jsem si nějak nepřiznal že jsem Gay, to ne , ale na střední se mi líbili dva kluci. Nemohl jsem je dostat, protože byli zaprvé Hetero a měli přítelkyni, a také protože jsem nemohl dopustit, aby mě někdo odmítl. Proto jsem si řekl, že jsem Bi.

Nikomu jsem to neřekl, ani Niall to neví. Harry je sympatický, vypadá jako kdyby pro mě dokázal udělat všechno, ale stále je to jen kamarád. Je krásný, jeho oči kudrlinky a všechno ostatní. Dokázal bych se z jeho těla zbláznit. Tomlinsone ! Uklidni své ženské hormony OK ?!

Nedokázal jsem se odlepit od smaragdů a ani on ode mne. Bylo to jako v těch snech co se mi zdají. Pořád nás to drželo spolu a nechtělo se to přetrhnout. Museli jsme to nějak ukončit. Mám strašný hlad.

Harry POV :

Koukali jsme si do očí a já jsem nezvládal psychicky ty překrásné modřeně. Byl jsem úplně mimo. Nevím zda Lou ví že jsem Gay nebo něco takového ale vím jedno jistě, a to je to že Lou je moje spása, a dal bych za něj klidně život. Je to někdo koho jsem v životě nepotkal. Nikoho jiného než Louiho nechci. Jen tohle malé stvoření by mi ze života mohlo udělat peklo, ale taky by byl krásný pode mnou .

Chtěl jsem něco udělat, ale nebyl jsem bud připravený, nebo jsem se prostě neodvážil. Chtěl jsem to nějak zlomit, ale drželo mě to. Koukal jsem se do těch krásných studánek jako na nejdelší duhu na celém světe.

Zamiloval jsem se na 100%

Bylo to dlouhá doba co jsem se dokázal koukat na něj a on na mě. Ale řekl jsem si ne. Tak to tak už i bude.

" Sněz si tu snídani a by jsi ji neměl studenou "

Zvedl jsem zadek a odkráčel si to směrem ven z pokoje.

" Ty si semnou nedáš Harry ? "

" Nemám hlad Louisi "

" A co si jedl ? Tuhle nálož v životě sám sníst nemůžu "

Moje kručící břicho mě prozradilo.

" Ale alee , kdopak tady má hlad ? já to nebudu Hazz "

To oslovení mě vždycky dovede vyvést z míry. Otočil jsem se směrem k Louisovi a šel k němu do postele. Sedl jsem si vedle něj a on s usmál a nabral na vidličku sousto a přiložil jej k mým úst.

****************************************************************************

" Doufám že se ještě někdy takhle stavíš Harry "

" Určitě, Tak si asi už jen napíšeme že ? "

" To né , půjdeme i ven nebo tak něco "

" Dobře , tak napiš , Zatím pa Lou "

" Ahoj Harreh "

Zaslechl jsem o slovíčko co jsem zaslechl včera.

*****************************************************************************

Řekl jsem řidičovi limuzíny aby pro tentokrát změnil cestu, a to k mé dlouhodobé kamarádce. Denson je moje kamarádka ze střední a chápe mě líp než moji rodiče. Vždy když jsem potřeboval s něčím pomoct tak ona tu byla vždycky. Nikdy se nestalo že by mě nějak vyměnila nebo se na mě vykašlala. Ba naopak pečovala o mě ještě líp než moje vlastní matka. Byl jsem vděčný za někoho jako je ona.

Vystoupil jsem z kilometrové limuzíny a došel ke krásně ozdobeným dveřím od Jejího domu. Byly modré, jako nebe s troškou třpytu. Připadal jsem si zase jak když hledím do modřeních Louise, ale hned jak se dveře otevřely do kořán a viděl jsem tu mladou a pohlednou slečnu tak jsem se z transu hned probral. Nikdy jsem nepochopil, proč tahle krásná dívka nikoho nemá. Asi bych jí měl někoho dohodit. Hmm, No , mohl bych asi Liama nebo Nialla. Niall vlastně nikoho nemá. A s tím Zaynem ? to jsem si vymyslel abych zatřel tu nepříjemnou chvilku u stolu. Bylo to hnusné to přiznávám , ale měli byste lepší nápad jak to zaonačit ?

" Hazzy !! " Vrhla se mi kolem krku

" Den ! Taky tě rád vidím "

" Promiň mi že jsem tě málem uškrtila, ale dlouho jsme se neviděli. Pojď dovnitř a řekni mi, co je u tebe nového" Usmála se

Vešel jsem do útulného baráčku a zul si boty a kabát. Sedl jsem si na sedačku a o chvilku se ke mně Přidala i ona.

" Potkal jsem někoho , do koho jsem se asi zamiloval.... "

Ahoj všichni ! Libí se vám část ? Doufám že jo:3 Budu opět ráda za každou hvězdičku i komentář :) Jste úžasní :)

Love you all my Honey Cookies, your sincerely Denise ♥

Love From 17BLACKWhere stories live. Discover now