Try it and you will see

2.4K 125 17
                                    


Louis :

Zase vidím toho kluka co před tím, usmívá se, ale tvář pořád nerozeznám. Jsou to kusy skládanky, kterou mám vyřešit, nebo to je jen nějaká blbá hra?

Sedí přede mnou a kouká mi asi do očí. Nerozpoznám žádný jeho pohled, zda teď kouká na mne, nebo snad na někoho zamnou. Otáčet se mi nechce, takže zůstanu u faktu, že se kouká na mne. Má veliký krásný úsměv. Připadá mi, jako kdybych tenhle úsměv někdy viděl. Byl mi známý. Ale nedokázal jsem si v tu chvíli vzpomenout, koho mi připomíná. Všude kolem nás byla překrásná krajina, letní stromy byly krásně vyrostlý, kytky krásně rozkvétaly.

Růže, byla tady jediná bílá růže mezi štosem rudých růží. Bylo mi jí líto, byla tam sama. Sklopil jsem pohled ke svým nohou. Koukal jsem se na své nohy, uvědomil jsem si, že nemám zase boty. To by přece nebyl Tomlinson bez bot přece. Najednou se vedle mých hubených nožiček objevil další pár noh. Zvedl jsem pohled a viděl jsem zase jen krásný úsměv a rozmazanou tvář. Daný se koukl na štos růží, natáhl ruku k bílé růži, utrhl ji. Otočil se zpět ke mně a dal mi jí. Když jsem si od něj bral nádhernou růži. Všiml jsem si, že mu z prstu teče krev. Dal jsem si růži do druhé ruky a začal jsem hledat trn. Velký ostrý trn, se na mě smál. Vzal jsem trn a píchl jsem se také do prstu.

Viděl jsem, jak se z prstu drásá ven krev. Ukázal jsem to Danému klukovi a on se jen usmál a vzal mě za ruku. Otočil se a někam mě vedl za ruku. Stačil jsem jen slyšet krásný šum vodního potoku a když jsem se podíval nemohl jse......

*********************************************************************************

'' Opravdu ?! Zase ?! BOŽE, drž hubu už budíku '' začal jsem se vztekat

Vyzvedl jsem se do sedu na posteli a promnul jsem si oči. Byl jsem rozespalý a chtěl jsem se vrátit do krásně teplých peřin. Ale zkouška s Nim a Harrym a tím dalším mi to překazuje. Chvíli jsem ještě seděl na posteli a přemýšlel jestli vůbec vstanu.

Jedna noha spadla a za ní hned ta druhá. Nohy mi vysely směrem dolů z postele a palce se dotýkaly země. Hupsl jsem na zem a začal jsem hledat kuchyň. Takhle po ránu se totiž špatně orientuji i ve vlastím domu.

Našel jsem ji. Zapnul jsem televizi a zašel jsem za kuchyňskou linku kde sídlila o kousek dál můj miláček jménem lednice. Otevřel jsem to stříbrné stvoření a koukal jsem skoro do prázdna.

'' Asi bych měl taky někdy dojít nakoupit.. ''

Zavřel jsem teda lednici a otevřel skřínku s hrnky. Vzal jsem si oblíbený hrnek s duhou a dal ho pod přístroj na kávu. Zapnul jsem kávovar a nechal se unášet krásnou vůní kávy. Zatím co se mi dělala káva jsem si zašel pro bloček a tužku, abych si sepsal všechny věci co potřebuji do ledničky. Vzal jsem do ruky tužku a začal jsem psát.

Popíjel jsem kávu a sledoval jsem fotbalové utkání svou týmů. Jukl jsem se na hodiny a zhrozil jsem se. Myslel jsem si, že mám ještě hodinku času, ale asi neměl. Měl jsem patnáct minut na to, abych se dostal do zkušebny, kde kluci budou nahrávat.

Vlítl jsem do šatny a vzal si na se bílé tričko na to jsem si vzal černé sako a černé skiny jeans. Vypadal jsem poměrně slušně. Kývl jsem, že to takhle stačí a zamířil jsem do koupelny. Vzal jsem si hřeben do ruky a učesal si tak jako vždycky, takou tu mírnou vlnku. Ani ne tři minuty mi to trvalo a byl jsem z koupel pryč. Vzal jsem klíče od bytu i od auta, peněženku a mobil a vyrazil jsem. Zabouchl jsem dveře, zamkl a vydal se do garáže. Při cestě do garáže jsem se koukl na mobil, abych zjistil jak pozdě jdu.

Love From 17BLACKKde žijí příběhy. Začni objevovat