I like this new Harry

1.7K 94 11
                                    


Harry POV :

Zatáhl jsem Louise do kuchyně a posadil ho na linku, jako jsem to udělat i včera. Koukal jak malé děťátko a nešlo se nad tím nepousmát. Byl jsem okouzlen jeho krásou i po ránu co má vlásky do všech stran. Otevřel jsem ledničku a prokukoval jsem ji zevnitř ze všech stran. Musím jednou taky nakoupit.... To jsem celý já Styles, líná prdelka která jen a jen zlobí. To by chtělo naplácat na prdelku.

Stylesi , nemysli na nic takového.

'' Loui ? Musíme nakoupit ''

" A co budeme kupovat Hazz ? Nepotřebuji nic speciálního "

Zabouchl jsem ledničku a podíval jsem se vražedně na Louise. Fakt ? Něco speciálního ? On to nepotřebuje, ale on to dostane a ještě o tom neví. Já jsem tady pravý kuchař a hrabat mi těma modrými studánky do vaření nebude.

Přistoupil jsem k němu a on už jako poslušný pejsek roztáhl nohy tak, abych měl k němu jepší přístup. Koukali jsme se do očí a chtěl jsem mu něco říct. Zabránili mi v nich bohužel Louisovy rty , které byly tak trochu nenasytné. Zavřel jsem oči a začal jsem si vychutnávat ten pocit, který dostáváte v polibku. Líbáte se prostě s někým , koho nadevše milujete , a koho byste ohnuli hned a tady.

Odlepil jsem se na chvilinku od těch rtů abych mu vyřídil to , co mě nenechal doříct.

" Taky tě miluju , ale , nestrkej mi čumák do vaření , nebo si zasloužíš trest. Je ti to jasný ?"

" A-ano"

Viděl jsem ten respekt, co jsem u něj měl , cítil jsem se tak, tak mocně že i kdybych mu řekl vyskoč z okna tak on vyskočí. To využiju , a hodně dobře.

Louis POV :

Když se mi Harry koukal do očí tak z té krásně jarní zelené byla najednou tmavá zelená. Měl jsem se bát ? Nevím, byl takový ostrý. Líbilo se mi to, že si dokáže udělat kolem sebe pořádek. No každopádně když mě před chvilkou táhl do kuchyně tak mě táhl teď do ložnice, aby mě oblékl. Cítil jsem se jako dítě. Nebylo to tak, že mě oblékl doslova, ale prostě mi i vybral oblečení a to mě docela překvapilo.

Asi po patnácti minutách jsme už seděli v autě a byly jsme posláni na nadlidký pro Harryho úkol, a to bylo nakoupit do ledničky jídlo.

Krásně svítilo sluníčko a já nevěděl co si mám myslet o tom co mi Harry řekl. Byl jsem na jednu stranu smutný, že byl na mě tak ostrý. Ale také jsem byl takový, no jak to říci srozumitelně ? Nadržený ? Asi to je to správné slovo co to dokáže objasnit na 100%

Byl jsem loktem opřený o opěrátko v autě a podpíral jsem si bradu. Zastavili jsme. Pořád jsem čučel z okna a nevšiml si toho, že mi Harry položil ruku na koleno. Otočil jsem se na něj a spatřil jsem znovu jarní zelenou barvů očí někoho koho miluji. Dokážu mu v tomhle pohledu odpustit cokoliv.

" Promiň že jsem byl na tebe tak hustý , ale vaření je moje vášeň a nemám rád když mi někdo do toho strká nos. V tvém případě, mi do toho tvůj roztomilý nosík strkat můžeš."

" Fajn , dík za info"

Viděl jsem jak se Harry zarazil když jsem mu takhle odsekl. Nelíbilo se mu to , bylo mi to absolutně jisté. Nechci být někdo, který bude poslouchat na slovo, jsme snad vyučený pes nebo co ? Ačkoliv jde z Harryho někdy strach tak opravdu udělám to co si přeje.

Harry vzal mojí bradu mezi prsty a prudce jí otočil k němu.

" Nezvykej si ,že mi budeš odmlouvat koťátko"

Nevydržel jsem to a políbil jsem ho, a to surově. Líbali jsme se na parkovišti nehorázným způsobem. Harry mě dokázal ovládat, tak jak chtěl. Surově mě líbal a stále přejížděl po mé noze. Začínal jsem být docela nadržený víc a víc proto jsem to taky Harrymu dal znát. Dal jsem mu ruku na tvář a postupně jsem ji posouval na jeho vlásky. Trošičku jsem za ně zatáhl.

" Nebuď zlobivej Louis. Tohle si nech na jiný hrátky zlatíčko"

Políbil mě na rty a na čelo a vystoupil z auta. Zůstal jsem civět bůh ví kam. Co se to děje, říkal jsem si. Harry jako by se od toho krásného a hodného Harryho stával ultra sexy a dominantní Harold.

Vystoupil jsem z auta zabouchl a otočil jsem se. Dostal jsem málem infark. Harry stál hned zamnou. Objal jsem ho se slovy „" Miláčku miluju tě „" On mě objal na zpět a řekl to samé. Plus, sjel na zadeček aby si ho zmáčkl. Doufám že se budeme takhle mazlit častěji.

**********************************************************************************

" Mléko ?"

" Máme"

" Zeleninu ?"

" Máme"

" Á, co nemáme ?"

" No , na seznamu nemáme zaškrtnutý pečivo, šlehačku, jahody, šampaňský? , nugetu, banány a to je snad všechno"

Všechno jsme to znovu obešli a naházeli potraviny které jsme ještě neměli zaškrtnuté. Zaplatili jsme a šli jsme zpět do auta. Harry mě poslal napřed k autu , prý si něco ještě musí vyřídit. Neřešil jsem to a šel jsem k autu . Odemkl jsem si ho a naházel jsem tam vše, co jsme koupili.

Sedl jsem si do auta a čekal jsem na Harryho než příjde do auta.

Zatím jsem si pustil rádio a zpíval jsem si do rytmu písničky „" I'm albatros „" Nudil jsem se. Asi patnáct minut jsem seděl v autě a vyhlížel jsem svojí kudrnatou lásku. Rozzářili se mi oči když jsem ho zase zahlédl. Nasedl ze slovy.

" Promiň že mi to tak trvalo, ale pro tebe chci mít jen a jen to nejlepší"

" Ty si mi něco koupil ?"

" Ano"

" A kde to je ?"

" Dám ti to až na to bude správná chvíle"

S těmi to slovy ukončil naší konverzaci a já měl nad čím přemýšlet celou tu cestu do našeho paláce. Lehl jsem si na postel a přemýšlel.

"Nad čím tak přemýšlíš Lou-Lou ?"

" Ty si mě chceš vzít ?"

Vyhrkl jsem ze sebe dřív než jsem si to uvědomil. Tomlinsone ty idiote ......

Tak je to tady :) Na čas , tak, jak jsem slíbila :) Určitě mi dejte vědět jestli se vám část líbila :) Mnoho lidí co to četla na začátku už to dnes bohužel nečte a to mě docela mrzí, no nevadí co s tím nadělám že ? 

Určitě zanechte ten komentář s vašim názorem :) Denisa xx


Love From 17BLACKWhere stories live. Discover now