Kapitel 4

3.7K 55 1
                                    

~~Bellas perspektiv~~

Jag ligger hemma i min säng och funderar på killen, vem var han egentligen? Enligt rykten är han hård och kall som sten, är det sant?

- Kan jag prata med dig lite snabbt? Frågar Cleo som kommer in i mitt rum med en bekymrad blick

- Visst, säger jag och sätter mig upp i sängen i en skräddare

- Jo du vet Emily? (Elak tjej på hennes skola) jag nickar med ögonbrynen hopdragna

- Jo jag spillde kaffe över hennes tröja idag efter lunchen, som vanligt blev hon förbannad men denna gången slog hon mig, hon biter sig hårt i läppen

Jag suckar men drar in henne i min famn i en kram, hon besvarar den. Jag tycker verkligen synd om henne, jag vet liksom hur det känns. Det är en likadan tjej på min skola fast hon kan jag hantera. Det gör ont att se henne så sårad varje dag pågrund av Emily. Jag har sagt åt henne att inte säga något till mamma än för det varit så jätte allvarligt. Sen grå Cleo alltid till mig först då mamma aldrig är hemma längre. Cleo har det tuffare i denna familjen. Pappa gav henne aldrig uppmärksamhet utan bara mig, mamma fokuserade mest på sig själv. Sen den ända kärleken hon haft var en fuckboy som log med henne för pengar. Aja ni fattar.

- Låt henne inte utnyttja dig såhär, du tillhör familjen Swan och vi viker oss aldrig, blir det värre visa vem som egentligen bestämmer okej? Hon fnyser med ett leende men nickar, jag ler äkta tillbaks

- Kom följ med mig till affären! Ler jag och ställer mig med ett hopp ur sängen

- Varför ska du till affären? Frågar hon men ställer sig sakta upp ur sängen

- För mamma tänkte inte så långt att köpa mat till oss, jag himlar ögonen med ett flin, hon ler med ett fnitter

Vi skuttar ner för trappan med leenden och skratt kommer ut från våra munnar. Vi tar ut våra runda solglasögon och sätter på oss dom över ögonen (No shit). Vi går ut genom ytterdörren för att gå ut till min bil för att sen åka iväg till affären. Jag sätter mig framför ratten och Cleo bredvid mig. Jag startar bilen genom att stoppa in nyckeln i nyckelhålet haha. Hon tar ett foto av oss i bilen där jag kör (bild)

- Vad skriver du? Frågar jag

- Mot affären! Säger hon och jag fnyser med ett flin

_________________________
Hej hoppas ni gillar boken än så länge.

Kram💗

My own bad boyWhere stories live. Discover now