Kapitel 86

1K 24 5
                                    

((Saras perspektiv))

Dom är så duktiga! Men den videon visar lite hur dom beter sig i kapitlet. Plus lyssna gärna på i Hate you, i love you av gnash... Det blir mer feeling då.

Mitt hår orkar jag inte göra ett skit med, eller med sminket jag vet ju att jag kommer gråta sen ändå så varför sätta på smink? Jag har inte gått utanför huset på dagar sen Liam knulla en annan tjej. Japp, andra gången på ett år, haha. Varför skrattar jag ens? Det är la fan inget roligt med det? Hur som helst så hände det för fyra dagar sen, två jävla sms och ett samtal är det ändå jag fått från honom sen den natten. Han försöker inte ens! Jag tvivlar enormt om han faktiskt gillade mig alls, jag var fan med i hans jävla spel. Han utnyttjar tjejer sen ligger han med andra för att han inte fick nog av den andra. Jag älskar honom, men ändå hatar jag honom så grovt!

Mitt hår är i en messy bun, gråa mjukbyxor med en tröja jag egentligen hatar men bär den ända. Det är Liams hoodie som han lämna här en gång när han sov över. Varför jag har på mig den har jag ingen fucking aning. Med ett par runda solglasögon som täcker mina trötta ögon går jag ut för första gången på två dagar, skor är smutsiga Converse som jag använde när jag var några år mindre. Vart jag är påväg är till Ica där jag behöver choklad då min jag hade igår tog slut, sorgligt nog. Sen behöver jag te också då jag inte dricker kaffe, usch vilket liv man har. Med händerna i fickorna släpar jag mig ut ur min lägenhet jag bott i snart två år. Solen skiner tyvärr, men det gör inte mitt humör. Mina torra läppar skulle behöva läppsyl men fan det, slöseri med tid.

När jag äntligen ser Ica börjar jag små springa lite för att jag vill komma hem så snart som möjligt igen. Påvägen till ingången så ser jag ingen mindre än Filip, fan. Om han är här är väl Bella här också? Hoppas det. Hade jag rätt? Nej för efter honom kommer då Felix, jävla skit.

- Ey du Sara! Ropar då Filip så båda deras blickar vänds till mig, helvete

Efter dom kommer självaste idioten med en påse. Han vänder snabbt sin blick dit Filip peka, vilket var jag. Helvetes jävla skit! Jag trär snabbt över luvan på huvudet så han inte ska se mitt ansikte och komma hit. Jag vänder mig sakta om och börjar gå därifrån, sorry chokladen får vänta. Jag känner tårarna bränna bakom ögonlocken. Jag tar av mig luvan för att kunna se om det var några bilar på vägen framför mig. Några meter bakom mig står killen jag hatar allra mest men ändå älskar jag honom för mycket.

))Liams perspektiv((

Jag kommer ut från affären med en påse med mat vi behövde för kvällen. Men min uppmärksamhet vänds mot varelsen som Filip pekar på, hela världen stannar runt mig. Min vackra blomma står där borta med slitna mjukisbyxor och min hoodie som jag lämna hos henne en gång. Ett par runda solglasögon sitter på och vad som gömmer sig bakom dom är hennes underbara ögon. Hon sätter snabbt på luvan över hennes huvud och går sakta iväg från oss. Jag ger påsen till Felix som tar emot den medan jag springer efter henne över trottoaren som hon går på, hon vänder sitt huvud bakåt för att se om vi är kvar men sen när hon ser mig stannar hon till direkt, hon är helt stel och bara kollar på mig med en häpen blick. Jag tar några steg mot henne men hon backar och springer iväg så jag springer efter henne.

- Sara! Snälla vänta! Ropar jag efter henne men stannar hon? Nej

Eftersom jag vet var hon bor så blir det inte så svårt för mig att hitta henne. När hon svänger in på en gata där hennes lägenhet är så svänger jag efter henne med snabb fart. Hon kollar bak igen men märker direkt att jag närmar mig så hon springer snabbare men snubblar på en sten. Eftersom jag var typ en o en halv meter från henne så tar jag mina sista steg och fångar jag hennes hand och drar upp henne innan hon ens nuddar den hårda marken som kunde skrapat upp något på hennes fina kropp, det vill jag verkligen inte. Jag drar upp henne mot mig så hon hamlar tätt intill min kropp, jag har min hand på hennes rygg och den andra håller i hennes hand som jag fånga henne i. Min nästipp nuddar lätt hennes med blicken på hennes läppar som är vidöppna för att andas då vi sprang som in i helvete. Hon inser vad hon håller på med och backar direkt från min famn, där hon hörde hemma. Hon skakar lätt på huvudet och springer in i byggnaden så jag följer efter henne ända upp till hennes dörr. Hon stänger inte helt då hon har för bråttom med att springa, jag springer in i lägenheten och hittar henne sittandes i ett hörn med knäna uppdragna till pannan. Hon gråter. Jag går sakta fram till henne och sätter mig framför henne med huvudet lutat mot hennes huvud.

My own bad boyWhere stories live. Discover now