Kapitel 61

846 20 2
                                    

~~Bellas perspektiv~~

~1 månad senare~

- Men för in i helvete!
- Vad??
- Hur fan kunde du göra så?!
- Gjort vad?!
- Du är ju sjuk i huvudet! Det är SLUT!, säger jag och springer ner från trapporna

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tidigare den dagen...

Jag går upp för trappan till Isas rum och bär upp henne i min famn, jag går ner till hallen och Felle är där med mig o Isa.
- Ska vi gå? Frågar han när jag tagit på mig mina svarta sneakers

Jag svarar honom inte utan går ut ur huset. Vi går ut till min bil och åker iväg till gallerian, när vi kommer fram går vi ut ur bilen och Felle har Isa. Vi går till Cubus och går till bebis avdelningen, jag tar upp en vit klänning och håller den mot Isa.
- Vad tycker du? Frågar jag
- Den är fin, säger Felle
- Jag pratade inte med dig, säger jag drygt och bestämmer mig för att ta klänningen
- Vad är det? Säger han och följer efter mig till kassan
- Hej känner jag dig? Säger kvinnan i kassan och tar klänningen
- Jag vet inte jag tror inte vi har träffats faktiskt... Säger jag oskyldigt

Det är hon som skällde på mig och Linnea när vi snodde kepsar, hon nickar och skannar klänningen.
- 70kr tack, är det eran bebis?
- Ja, säger jag utan att möta Felles blick och jag himlar med ögonen
- Vilken sötnos, säger hon och ler stort
- Tack, säger jag och ler tacksamt

Hon ger mig påsen och jag går ut med Felle tätt i häl. Felle har varit borta i en månad och jag har fan ingen aning vart han har varit eftersom han vägrar berätta, jag är jävligt arg på honom för jag vet liksom inte vart han har varit eller gjort på "resan" han varit på, så ska inte "pojkvänner" bete sig tror jag. Jag vet att jag borde prata med honom men han ska inse att han har gjort fel mot mig, han ska fan komma till mig om han vill veta inte jag. Vem vet han kanske har varit på Karibien och fuckat upp med en tjej, okej kanske inte det med Karibien men det om tjejen kan ha hänt. Jag avbryts av allt tänkande av en kille som jag ser några meter ifrån mig. Han har blont hår och muskulös, lång och jävligt snygg.
- Olle! Ropar jag och springer fram till honom
- Nämen det var som fan, Bella? Säger han och jag nickar glatt
- Fyfan va gött att se dig! Säger han och kramar om mig hårt o jag besvarar den
- Detsamma, du ser ju fan skit bra ut! Säger jag med ett flörtigt leende
- Haha du har blivit värsta Ashley benson här ju! Säger han och pussar min hand som en gentleman
- Tack det är det jag jobbat upp till, säger jag och vi båda skrattar

Jag kollar bak och Felle och Isa är inte där, jag bryr mig inte så mycket om vart han gick liksom jag klarade mig fint utan han i en månad när han var i "Karibien". Jag vänder blicken på Olle igen och ler.
- Kom vi köper frozen yoghurt, säger han och drar mig till affären

Jag tar en liten skål och han med, jag tar choklad och vanilj lagom mycket, jag vänder blicken på Olle och han har tagit värsta skålen och fyllt den med fem olika glassar, den är proppfull. Jag skrattar åt honom när han översvämmar med yoghurt så det ramlar ner på hans hand och skor, jag börjar gapskratta och han skrattar med, jag känner något kallt på min hand och jag vänder blicken snabbt på min skål och jag hade glömt av att jag tryckte ner yoghurt i skålen och det hade svämmar över. Han skrattar mer o mer och vi skrattar så jävla mycket just nu. Jag tar lite yoghurt från min skål och kastar det på Olle, jag träffar honom i ansiktet och han blir låtsas arg. Jag gapskrattar mer och han kastar yoghurt på mig men det hamlar i mitt hår eftersom jag vände mig om när han skulle kasta, jag gapar stort eftersom det är väldigt kallt.
- Meehhh! Säger jag och kastar mer yoghurt på honom

Det blir frozen yoghurt krig och vi har så roligt, killen i kassan ser oss och säger åt oss att vi ska gå. Vi går ut men direkt när vi kommer ut gapskrattar vi så mycket så att folk tror vi är galna. Han tar sina händer på mina kinder och jag skrattar mindre, mitt glada leende är kvar och han lutar sig sakta fram, det är bara några millimeter kvar mellan våra läppar och mellanrummet tar slut när han tar steget och kysser mig, det är ingen lång kyss men jag ville att den skulle vara längre faktiskt. Han ler och jag biter mig bekymrat i läppen. Felle!
- Asså förlåt jag måste gå... Säger jag och springer iväg till gallerian igen

Jag kommer in på gallerian och Felle sitter på en barstol vid ett litet bord och håller i Isa och i mobilen, jag känner press som in i helvete just nu! Vad ska jag säga? Får panik! Jag går sakta upp för trapporna till hans bord och han är inne på meddelande, jag vet att det är fel men jag spionerar på hans meddelande. Han sms med Liam.
Liam bro🤘🏼: Det var fan sjukt det du gjorde med den där tjejen
Filip: Jag vet! Men säg inget till Bella! Hon får aldrig veta!

En klump bildas i min mage, får jag aldrig veta...? Jag känner mig så besviken och ledsen just nu. Jag fortsätter att tjuvtitta på hans mobil.

Liam: Mannen du låg med en annan tjej och du var inte ens full!
Filip: JAG VET! Det var fel!
Liam: Om jag skulle vara Bella skulle jag bli förbannad på dig
Filip: Det är exakt det hon kommer bli om hon får veta vilket hon inte kommer okej?!
Liam: Men varför inte? Filip: För hon får ju typ damp när det gäller såna här grejer! Vem orkar med henne då...?
Liam: Gillar du henne ens?Filip: Osäker men jaja

Nu kommer en tår ner för min kind och mitt hjärta krossas i flera bitar, gillar han inte mig längre? Han sa att han älskade mig... var det en lögn?

________________________
Vad kommer hända mellan Bella och Filip? Kommer dom göra slut? Vad tycker ni? Skriv det gärna! Jag behöver ert stöd! Team Felle eller Team Olle?

Kram🙉🙊🙈

My own bad boyWhere stories live. Discover now