Kapitel 7

3.2K 48 0
                                    

~~Bellas perspektiv~~

Jag sätter mig i bilen igen efter att ha hämtat pengar och åker iväg mot stan. När vi är framme går vi ur bilen och in i köpcentret.
- Så vart vill du gå först? Frågar jag
- Vi kan gå till ginatricot, säger hon och ler
- Visst kom då, säger jag.

Vi går mot affären och jag tar ett par högmidjade jeans och Linnea tar en magtröja som är svart. Vi går in till provrummen och provar kläderna vi valt åt oss. Vi båda köper kläderna i våra händer efter ha provat dom. Vi går ut ifrån affären jätte nöjda, när vi är på väg till h&m ser jag Filip? Vad gör han här? Jag säger inget till Linnea utan bara fortsätter gå med henne. Jag sneglar mot honom tills han får syn på mig. Jag vänder blicken snabbt tillbaka till Linnea. Vi går in till affären och jag köper en klänning och hon köper tajta jeans. När vi är klara att shoppa går vi till ett café, vi köper varsin smoothies och går en sväng på stan och bara pratar om allt som händer runt om oss i världen typ.

- Så hur går det med Filip? Frågar hon och börjar små skratta
- Asså INGET är mellan oss,
Säger jag bestämt.
- Jo det ser man hur du kollar på honom Bella, säger hon och flinar åt mig.
- Nej... Säger jag, hon kollar på mig allvarligt
- Han är bara snygg men hans personlighet är inte det säger jag
- JAG VISSTE DET! Säger hon och börjar skratta åt mig.

Jag börjar skratta åt henne också, så går vi på stan i kanske en timme tills klockan blir 18:08. Jag måste hem nu, säger jag till henne och vi börjar gå mot min bil. Jag släpper av hon hos hennes hus sen kör jag iväg till mig. När jag kommer hem är inte Cleo hemma eller mamma. Jag går till köket och ser en lapp hänga på kylen, på den står det 'jag är hos en kompis kram Cleo' står det på lappen. Jag går upp på mitt rum och går in till mitt badrum för att duscha sen lägger jag mig i sängen och kollar på mobilen en stund sen somnar jag i en djup sömn.

Jag vaknar av alarmet som ringer, jag suckar och kollar på klockan och den är 07:44. Jag hoppar upp ur sängen, jag går snabbt till toan och jag tvättar mitt ansikte som vanligt då. Springer till min wic tar på mig shorts och en långärmad vit tröja, sätter snabbt på mascara och eyeliner sen springer jag ner till köket och äter en macka snabbt. Springer till hallen och tar på mig mina vita sneakers och min skinnjacka för att sedan springer ut till bilen som står parkerad på uppfarten vår. När jag är framme på skolan springer jag till mitt skåp och ser Emma stå vid mitt skåp med ett flin på sina läppar, jag suckar.

- Försovit dig eller? Flinar hon åt mig
- De kan du ge dig på, säger jag och tar mina material till lektionen

Jag går snabbt med Emma bredvid mig till lektionen som råkar vara Engelska. När vi kommer in i klassrummet är alla redan inne, vi får alla blickar på oss och läraren frågar vart vi varit och jag svarar henne att jag försov mig. Jag sätter mig på min plats med Filip bredvid mig. Jag blir förvånad över att han är i tid för en gång skull. Under hela lektionen är det helt tyst mellan mig och Filip. När lektionen är slut går jag till mitt skåp och Filip kommer till mig eller snarare till sitt skåp vilket är bredvid mig. Han är helt tyst tills alla hans vänner kommer till han. Jag tar mina material och går för jag inte vill lyssna på deras tjat om ligg och tjejer. Ute på skolgården står Sara och Linnea jag går till dom med en trött blick.

- Hej, Säger jag till dom med ett svagt leende
- Hej! Säger dom båda samtidigt och vi börjar skratta lite
- Vilken lektion ska ni ha nu? frågar jag dom
- Biologi, säger Sara och ler
- Jag ska ha Engelska durå? Säger Linnea till mig
- Biologi, säger jag och ler
- Okej då går vi tillsammans, säger Sara med ett leende
- Visst, säger jag och ler tillbaka

Vi går till lektionen som kommer göra min trötthet ännu tröttare, jag hatar biologi seriöst nu.
Efter lektionen är det lunch och jag går till matsalen. Jag sätter mig med Emma, Sara och Linnea vid ett bord i ett hörn ungefär.
- Så kom till mig kl 18:39, säger Linnea och jag nickar

Det är inte första gången jag är på fest direkt, några gånger innan kanske men det är inget jag gör på fritiden. Jag är hellre med vänner och nära o köra istället för att supa bort mitt liv.

_________________________
Hej, undra hur det kommer gå på festen? Vi får se i nästa kapitel. Hejdå ses i nästa kapitel.

Kram🙈

My own bad boyWhere stories live. Discover now