Kapitel 62

908 20 5
                                    

~~Filips perspektiv~~

Min hjärna är det typ kaos i, jag vet inte ens vad jag känner längre...
Liam: Du måste prata med henne
Filip: Ja vet
Liam: Lycka till

Jag hör någon ljus röst bakom mig som fnyser, jag vänder mig om sakta och jag ser direkt Bells. Jag känner att jag får panik, fan såg hon det? Nu kommer hon få damp.
- Ursäkta? Frågar hon och kollar åt vänster sida
- Såg du allt det där? Säger jag och kollar ner i golvet
- Eh ja, säger hon upprört
- Varför? Lägger hon till
- Därför... säger jag snabbt
- Men för in i helvete! Säger hon argt
- Vad?!
- Hur fan kunde du göra så?! Säger hon förbannat
- Gjort vad?
- Du är ju sjuk i huvudet! Det är SLUT, säger hon och går ner för trappan

Hon går ut från gallerian snabbt och jag tar Isa med bestämda steg, jag bär upp henne med ett ryck och jag går ner för trappan snabbt, jag springer efter Bella.
- Bella! Ropar jag och tar tag i hennes arm
- Det är ingen idé att försöka få tillbaka mig! Säger hon och lägger armarna i kors över bröstet
- Ville bara lämna tillbaka barnet, säger jag och räcker fram Isa

Hon fnyser åt mig och tar Isa, vi går åt skilda vägar. Hon går ut från gallerian och jag går tillbaka dit jag satt argsint, jag tar upp mobilen och går in på snapchat, jag tar en bild på mig själv och skriver: Free, jag lägger ut den på my story.

~~Bellas perspektiv~~

Jag går snabbt ut ur gallerian med snabba steg, hur fan kunde han?! Den jäveln....! Jag går till min bil och sätter Isa i sin rosa bilstol, jag sätter mig i framsättet och startar bilen, jag åker iväg med en snabb fart och jag är jätte spänd, jag kommer fram till huset ( jag ville visa en bild på Bellas hus så här kommer den )

! Jag går till min bil och sätter Isa i sin rosa bilstol, jag sätter mig i framsättet och startar bilen, jag åker iväg med en snabb fart och jag är jätte spänd, jag kommer fram till huset ( jag ville visa en bild på Bellas hus så här kommer den )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jag går fram till dörren med Isa i min famn, jag låser upp dörren och slänger av mig mina skor när jag kommit in i hallen. Jag går till Isas rum och lägger hon i sin säng, jag smeker henne på kinden och pussar henne på pannan, jag går ut från rummet och lämnar dörren på glänt. Jag går ner till vardagsrummet och slänger mig i soffan. Olle...? Varför är han tillbaka? Ni undrar säkert vem Olle är så jag säger det nu, Olle är mitt ex, vi gjorde slut för att vi bara bråkade så istället förblev vi vänner. Han flyttade till Stockholm några veckor efter vi gjort slut, men varför är han tillbaka? Jag önska att jag visste svaren på alla frågor, det faller ner en tår och den rinner sakta ner för min kind, vad ska jag göra? Allt blir svart och jag reser till drömmarnas värld.

Jag vaknar upp i soffan och solen skiner, det är 20 grader ute, jag går upp på mitt rum och sätter på mig ljusblåa shorts och en bikini över topp som är vit, jag lägger på mascara på mina ögonfransar och sätter upp mitt hår i en bulle, jag går in i Cleos rum och hon är vaken, hon har på sig ett vit linne och blåa shorts.
- Vill du följa med till stranden med mig och Isa? Frågar jag snällt och hon nickar glatt

Vi går ner till hallen och jag tar på mig svarta flip-flops och Cleo tar på sig sina bruna sandaler, jag tar på mig mina solglasögon och hon med, Isa har på sig en vit klänning och sina sandaler, jag har min strand väska med handduk och mobil i den, Cleo har Isa i famnen, vi går istället för att åka bil till stranden, jag går en meter framför Cleo o Isa, vi skrattar lite och pratar. Jag ser Filip vid sitt hus med Emma, dom pratar om något allvarligt, om vad vet jag inte men förmodligen om mig, men jag orkar inte bry mig om den tönten, dom går åt vårt håll men dom har inte märkt oss än, jag saktar ner lite så jag bara är en halv meter ifrån Cleo.
- Hoppas det finns snygga killar på stranden! Säger Cleo och drar upp bh-n innanför tröjan
- Hahahaha asså du får inte större bröst för att du drar upp bh-n, säger jag
- Jo men lite hjälpte det väll? Säger hon och trycker upp sina bröst

Vi båda skrattar mycket, Emma och Filip är 5 meter ifrån oss och nu fick Emma syn på oss eftersom vi skrattade högt, hon stannar och puttar till Filip på armen löst, han stannar och kollar på mig men jag låtsas som om jag inte har sett dom än, vilket dom går på....... Cleo fortsätter att försöka göra sina bröst större vilket får mig att skratta igen.
- Men om vi möter på några snygga killar så kommer dom fokusera på din rumpa mest, säger jag och skrattar lite
- Bra för jag har en stor rumpa, säger hon och vi båda skrattar högt

Filip och Emma är två meter ifrån oss och nu vågar jag kolla på dom, jag blir tyst först men börjar skratta igen och vänder blicken på Cleo igen, Filip kollar på mig med en sur blick och jag himlar med ögonen. Jag går fram till Emma och kramar om henne, hon besvarar den, jag avslutar den och Cleo kramar om Emma med.
- Nämen se så stor hon har blivit! Säger Emma och räcker fram armarna så att hon ska få hålla i Isa

Cleo ger Isa till Emma och Filip bara kollar argt på mig.
- Ska du inte hälsa på henne? Frågar Emma och räcker fram Isa till Filip
- Nej, säger han bestämt och vägrar ta emot Isa
- Bra för jag vill ändå inte att hon ska vara nära en idiot, säger jag väldigt drygt
- Det ska komma från din käft, Säger han elakt
- Tönt, säger jag och fnyser åt honom
- Cleo vi går nu, säger jag och tar Isa från Emma

Vi går en stund med tystnad och jag vet att Cleo så gärna vill fråga varför vi betedde oss så mot varandra eftersom jag inte sagt att vi gjort slut.
- Cleo fråga på, säger jag utan att möta hennes blick
- Vafan hände där borta? Har ni gjort slut?
- Ja
- Varför då?!
- För han stack ifrån mig i en månad utan att berätta vart eller vad han gjorde under den månaden

Vi kommer fram till stranden och vi lägger ut våra handdukar på sanden, jag lägger Isa längst upp på den vita handduken och sedan lägger jag mig på rygg på handduken.
- Bella jag är så ledsen, säger Cleo när jag berättat allt om vad som hände

_________________________
They were both in love but it
ended up like enemies...

My own bad boyWhere stories live. Discover now