Kapitel 8

3.1K 50 5
                                    

~~Filips perspektiv~~

Idag skulle Liam ha fest. Liams är alltid jävligt vilda. Jag går till min toa och duschar. När jag är klar tar jag svarta jeans och en vit luftig T-Shirt och en snapback. Jag går ner till hallen för att gå till en av mina kompisar eftersom jag skulle mötas hos dom och sen åka till festen. När jag kommer ner i hallen ser jag Emma stå och ta på sig skorna och hon håller i en väska, en Michael Kors tror jag dom heter.
- Vart ska du? Frågade jag henne
- Till Linnea med några andra kompisar, durå? Frågar hon mig med ett leende
- Till Eric, svarar jag henne med ett naturligt ansikte

Vi går ut ur huset tillsammans tills vi går åt skilda vägar. Jag till Eric och hon till den där Linnea hon pratade om innan.

~~Bellas perspektiv~~

Vi alla är nu hemma hos Linnea som vi skulle vara. Tjejerna skulle ha klänningar som typ slutar under rumpan men jag vill inte gå runt som en strippa så det fick bli en svart kjol och en ljusbrun tröja som slutar ungefär under naveln (bild där uppe). Mitt smink blir nästan som min dagliga förutom att jag denna gången tar rött-matt läppstift.
Jag är klar men får tyvärr vänta i kanske 20 minuter på att tjejerna ska bli klara, tjejer. Vad säger jag haha?
Äntligen är dom klara och vi kan bege oss mot festen som väntar, jag känner inga sånna här exalterande känslor för den här festen direkt för liksom inget kommer hända?

När vi är framme till festen möter den äckliga svett och alkohol lukten min näsa vilket avger att min näsa rynkar sig svagt av den äckliga lukten i huset. Jag har aldrig varit förtjust i den här lukten, dansande ungdomar som har supit sig full för nöjes skull, nej nej, hallå liksom?
Jag beger mig mot dryckerna som dom erbjuder och låter mig själv svepa ner en klunk vodka i en flaska genom min strupe, först självklart bränner det till men jag fortsätter att dricka. Jag går iväg mot dansgolvet och börja dansa med Linnea framför mig, adrenalinet inom mig pumpar till musiken och jag har ganska kul ändå på den här festen. Precis efter jag tänkt den tanken har någon börjat dansa med mig, intimt. Det var otydligt vem det var men jag vet iallafall att det var en kille, en lång sådan. Han pressar sina läppar mot mina och utan att veta vad jag gör besvarar jag kyssen, han trycker upp mig mot en vägg med händerna på mina höfter. Jag lägger mina armar om hans nacke i ett försök att få honom närmare mig. Han leder mig upp i ett rum som han sedan låser då ingen ska komma in. Han trycker sig över mig på sängen och vi börjar hångla ganska grovt.
Hans tröja åker av och likadant med min, han kysser min nacke ner till mina bröst och ett litet stön kommer ur mina röda läppar som nu kanske inte är så röda av allt hånglande som vi precis höll på med innan. Han smeker min mage lite innan han går upp till mina läppar igen.

Det var Filip.

Ni fattar nog vad som hände sedan haha, Ops lite dirty.

_________________________
Hoppas ni gillar kapitlet och vad ska hända på måndag? Hejdå ses i nästa kapitel!

Kram💗

My own bad boyWhere stories live. Discover now