Kapitel 12

2.6K 46 0
                                    

~~Filip perspektiv~~

Jag vaknar upp av några som pratar på nedre våningen ( ja jag somna ). Jag går ut ur rummet och ställer mig i hallen för att lyssna vilka det är som störde min sömn, jag hör två tjejer där nere. Det är Emma och någon annan jag inte känner igen men ändå lite. Jag går sakta ner för trappan, den jag ser som är med Emma är Bella? Vad gör hon här? Jag möter hennes havsblåa ögon och dom är underbara. Vadfan, vad tänker jag med? Vi står kvar en stund och kollar in i varandras ögon tills hon säger att hon ska gå. Hon kollar på mig med en dryg blick, jag ger tillbaka en likadan blick till henne. När hon gott ut ur huset kollar Emma på mig med en fundersam blick.
- Jag kommer inte prata om det punkt slut, säger jag irriterat till henne
- Försent du har redan sagt något så då är det något på gång mellan dig och Bella! Ropar hon till mig och springer fram till mig.
- Tjejer, mumlar jag tyst men så högt så hon hör.

Jag går upp för trappan med Emma efter mig som en irriterande höna. Jag suckar högt när hon håller på att tjata om att jag ska berätta för henne, vad finns det att berätta? Jag gillar inte Bella.
- DET ÄR INGET! Ropar jag så hon ska fatta för en gångs skull
- Okej då men det såg inte ut som det, säger hon
- Snälla lämna mig IFRED, säger jag till henne med en allvarlig blick.

Hon går ner för trappan igen  med blicken ner i golvet så jag bara suckar åt henne. Jag går in i mitt rum och slänger mig i sängen. Jag somnar direkt om igen.

~~Bellas perspektiv~~

När jag är klar med maten sätter vi oss ner vi bordet och börjar äta från maten på bordet, vi pratar om allt mellan himmel o jord. När vi är klara diskar vi undan allt. När jag är färdig går jag upp på mitt rum klockan är 20:48. Jag går in på toaletten och duschar. När jag är klar tar jag på mig min pyjamas och lägger mig i sängen, jag kollar snabbt igenom flödet på min mobil en stund men somnar ganska snabbt.

~

Jag vaknar av mitt alarm ( jag går inte i skolan idag ) klockan är 10:02. Jag går upp till badrummet och tvättar ansiktet och går sen till min wic, jag tar på mig högmidjade shorts och en vit långärmad tröja, till smink har jag mascara, eyeliner och läppglans. Jag går ner till köket för att laga mat, jag börjar steka bacon och ägg som jag älskar till frukost.
- CLEO frukosten är klar kom ner nu eller missa den! Ropar jag
- Jaja, kommer! Hör jag Cleo ropa
- Skynda! Ropar jag till henne

Jag går mot bordet när jag ser Cleo komma ner med ett fågelbo i håret ( Alltså håret ser ut som ett fågelbo ) jag skrattar lite åt vad jag ser.
- Vad är det? Säger hon
- Jag vet inte fråga fågelboet i håret, säger jag med ett flin.
- Vadå fågelbo? Frågar hon mig med en fundersam blick.
- Ja ditt hår, jag försöker formulera mig med händerna för att få henne att fatta att hennes hår är kaos

Hon springer till en spegel på badrummet och jag hör hur hon blir chockad, jag skrattar åt henne.
- Vad var det jag sa! Ropar jag till henne
- Fan hur ska jag fixa det här? Ropar hon
- Jag vet inte lägg några frön i håret så kan fåglarna flytta in. Då gör ju håret någon nytta iallafall, säger jag och börjar skratta åt mig själv
- Ha-ha jätte roligt! Snälla kan du hjälpa mig?! Ropar hon till mig
- Jaja men efter frukosten! Ropar jag och hon kommer in i köket igen för att äta frukosten jag lagat.

När vi är klara med frukosten och har dukat undan så går vi in på mitt rum för att fixa fågelboet i hennes hår. Jag sätter henne vid mitt sminkbord, det tog typ 20 minuter men det blev snyggt igen.

- Tack så mycket Bella. Du är ju grym på hår och allt annat! Säger hon och kramar om mig, jag besvarar kramen
- Varsågod och övning hjälper, det var så jag lärde mig det, säger jag med ett leende.

Hon går ut ur mitt rum och klockan är 12:17 jag springer ner för trappan till hallen och tar på mig mina röda klackskor, idag var det då jag skulle åka till Felix och planera den här "festen" till Emma med ingen mindre än Filip.

- Jag går till en kompis! Ropar jag till Cleo på övervåningen
- Okej mamma kommer hem sen så ha inte bråttom! Ropar hon tillbaka

Jag springer ut till min bil och jag kör mot Felix hus det ligger långt härifrån. När jag är framme knackar jag på dörren. Felix öppnar dörren med ett glatt leende, hans hår som är sandblont ligger nu under en mössa.

_________________________
Hej hej ses i nästa kapitel hoppas ni gillar min bok. Hejdå ses senare i nästa kapitel!

Kram🙈

My own bad boyWhere stories live. Discover now