Kapitel 76

907 24 0
                                    

~~Bellas perspektiv~~

När Sara har valt ett par vita vanliga klackskor och köpt dom så var det dags för nästa punkt på listan, vilket var dags för spa! Gud var skönt att va på spa! Det var så längesen jag var där. Sist jag var där så var det med mamma... jag gick alltid dit med henne men det går inte längre så nu är det bara att gå vidare. Vi är på väg till spat och skrattar åt allt vi pratar om.

När vi är framme till spat så går vi till kvinnan i kassan som har en vita kläder och hennes hår är uppsatt i en bulle.
- Hej vi har bokat tid här, säger Sara
- Okej vad heter ni? Frågar kvinnan
- Vi har bokat tid med namnet Swan, säger jag och hon ler
- Följ med mig här så ska ni byta om, säger hon och vi följer efter henne till ett rum med många skåp och bänkar
- Här är era nycklar och allt finns i skåpen som ni behöver. När ni är klara så går ni till Susanne där borta så visar hon vart ni ska göra, säger hon och vi nickar som svar
- Ha en bra dag, lägger hon till efter
- Tack för allt, säger Sara och vi går mot våra skåp

Vi hittar skåpen och låser upp dom. Handdukar och vita rockar hänger där inne. Vi tar på oss rockarna och tar av oss våra kläder. Vi tar med oss handdukarna och går till Susanne.
- Hej är ni Bella o Sara? Säger hon och nickar med ett leende
- Bra följ med mig här, vi följer efter henne tills vi kommer till en dörr

Hon öppnar dörren och vi kommer in i ett rum med två sängar och det är lite mörkt men liten ljus också. ( bild där uppe ) Vi lägger oss på varsin säng på mage och rockarna är av. En till tjej kommer in och börjar massera oss på ryggen och på huvudet. Det är jätte skönt, man är avslappnad.
- Vad är nästa punkt? Säger jag
- Ehhhh jag tror det är pedikyr, säger Sara och nästan sommar av att det är så skönt

Efter att dom är klara så går vi ut och går till skåpen igen.
- Gud va skönt det var, säger jag medan jag klär på mig
- Jag vet! Mina fötter gör inte ont längre, säger hon och vi skrattar lite åt det
- Nu är det dags för pedikyr! Säger Sara

Vi går ut från spa byggnaden och går mot pedikyren. När vi är framme går vi in i byggnaden så går vi till ett rum med några stolar och två kvinnor börjar pilla med våra naglar och andra grejer.

När dom är klara så är mina lite vita och har mönster.

Sara har svarta glansiga naglar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sara har svarta glansiga naglar. Nu är vi äntligen klara!
- Hur mycket är klockan? Frågar Sara
- Ehh kan kolla, jag plockar upp mobilen ur min väska

Mobilen visar att klockan är 16:02 och balen börjar 17:30!
- Ånej! Klockan är 16:02 och balen börjar 17:30! Säger jag och vi springer iväg till min bil

Vi sätter oss i bilen och kör hem till mig. Vi kommer fram och hoppar ut ur bilen. Vi tar ut alla våra grejer och springer fram till dörren, jag låser upp dörren och vi springer upp på mitt rum. Jag öppnar paketet med min klänning i och jag tar upp den ur paketet. Den är så vacker! Jag lägger klänningen på sängen fint och går mot mitt sminkbord. Jag sätter i locktången i uttaget och tar fram all smink. Jag sätter på lösögonfransar och lägger på mascara på dom, jag lägger på ögonskugga och gör en perfekt vinge med eyeliner, sen tar jag concealer, bb cream och blodrött läppstift, jag fixar ögonbrynen och fyller i dom i en mörk brun färg. Jag tar sen puder och sprutar 4 sprut med Hello darling av Victoria secret. Jag lockar håret i prinsess lockar och sprejar hårsprej i det. Jag tar av mig kläderna så jag bara har bh och trosor på. Jag tar på mig klänningen och den passar perfekt! Jag kollar mig i spegeln och den är underbar! Jag snurrar ett varv och den flyttar långsamt med svängen. Sara har tagit på sig sin klänning och den är också väldigt vacker. Hon har suttit upp håret i en donat och lite hår hänger framme vid hennes kinder, hon är vacker!
- Gud va fin du är! Säger jag och gapar
- Tack men du är ju underbar! Säger hon och tar på sig sina skor
- Jag vet! Säger jag och vi båda skrattar

Jag tar på mig skorna och jag känner mig som en prinsessa typ! Vi går ner till hallen och klockan är 17:20 vi kommer i tid! Vi går till bilen och åker iväg till skolan. Jag parkerar bilen och vi går ut från bilen, vi går mot gympasalen och man hör musik utanför.
- Är du redo? Säger jag
- Är du? Säger jag tillbaka
- Nej men vi måste, säger hon och vi skrattar

Vi går in genom dörren och många kollar på oss. Det är som i en film typ! Jag känner mig lite nervös faktiskt liksom hela skolan kollar på mig! Vi går sakta fram och dom fortsätter att kolla på mig. Men asså jag är inte en prinsessa här! Leave me alone!


~~Filips perspektiv~~

Jag står med Liam och Felix framför mig och jag framför dom. Vi pratar och skrattar lite men dom blir tysta och kollar förvånat på något bakom mig.
- Vad är det ni kollar på? Frågar jag
- Din brud, säger Liam och släpper inte blicken på något bakom mig

Jag kollar konstigt på dom men vänder mig om sen och ser Bella gå med Sara bredvid henne. Hon ler och pratar med Sara. Hon har på sig en jätte vacker klänning som är vit och hon är så vacker! Att hon är min, jag ler stort och hon får syn på mig. Hon bara kollar på mig först men spricker upp i ett stort leende. Hon kommer mot mig och jag går fram till henne. Jag ska precis kyssa henne men hon stoppar mig
- Varför stoppar du mig? Frågar jag och låsas göra en ledsen min
- För jag vill förstöra sminket, säger hon och jag drar henne närmare mig genom att lägga mina armar runt hennes midja
- En snabb puss då? Säger jag och hon nickar

Jag lutar mig fram och vi möts i en puss, den pågår inte längre en i en sekund.





_______________________
Vad kommer hända på balen? Ses i nästa kapitel! Hejdå!

Kram🙈

My own bad boyWhere stories live. Discover now