Kapitel 9

2.9K 52 0
                                    

~~Bellas perspektiv~~

Jag vaknar upp av all huvudvärk. Jag går till toan och tar en alvedon och går ner till köket där jag dricker ett glas vatten för att försöka skölja ner huvudvärken men gick det bra? Nej. Jag känner mig lite bättre i huvudet men det gör fortfarande ont. Istället går jag upp till Cleos rum där hon ligger i sängen och sover. Jag stänger sakta dörren och jag går in till mitt rum. Jag går in på mitt badrum där jag ska duscha. När jag är klar hör jag min mobil plinga till. Jag springer till den och kollar på den.

Filip: Emma vet vad vi gjorde igår PS säg inget till någon!
Bella: Chilla nej jag ska inte säga något och hur fan fick du mitt nummer? Och va vet hon hur??
Filip: Lång historia.

~~Filips perspektiv~~

Jag vaknar av Emma som bankar på min dörr högt och irriterande, mitt huvud funkar redan nog som det är så varför störa mig mer?

- Vad fan vill du?! Frågar jag halvt död typ
- Nej jag ville bara säga att mamma åker till jobbet nu och kommer hem på tisdag, hör jag henne säga och skrattar.
- Men va fan! Vad det allt? Säger jag irriterat
- Nej sov sött, säger hon och jag kan svära på mitt liv att hon flinar bakom dörren just nu.

Jag går upp till badrummet och tar en dusch, hela mitt huvud är typ död. Jag försöker komma på vad som hände igår på festen men kommer inte på något, måste haft någon blackout för jag var riktigt full igår. Jag kommer på att jag drack mig full och jag vänta va?
- Låg jag med Bella?! Sa jag högt men ångrar mig direkt då jag hör Emma gapskratta där nere.

Jag skäms lite men så klart jag sa det ju högt, jag kan inte tänka idag. Jag tar på mig blåa jeans ner till knäna och en t-shirt. Jag går sakta ner för trappan och ser Emma ligga nere på golvet och skratta. Jag frågar henne vad som är så roligt men egentligen vet jag redan svaret på min dumma fråga.

- Va? Låg du seriöst med Bella? Säger hon och gapskrattar igen.
- Asså... Ja typ... Eller ja, säger jag till henne men hon spricker bara upp i ett chockat leende
- Fan jag trodde inte du gilla hon?Säger hon och skrattar lite åt mig
- DET GÖR JAG INTE, jag var full och hon med, säger jag bestämt för det var sanningen
- Är det hela sanningen? Säger hon och kollar på mig allvarligt men ändå håller hon inne allt skratt men klarar inte mer och hon släpper och gapskrattar
- Asså det är inte så allvarligt och förresten säg inget till någon levande varelse okej?
- Jaja du är så tråkig, säger hon och suckar.

När hon går upp för trappan och in på hennes rum. Jag måste få tag i Bellas nummer men hur? Sen ser jag Emmas mobil ligga i soffan, den ropar på mig 'Filip! Ta mig och leta på Bellas nummer!' Ropar den till mig, jag är dum i huvudet på riktigt. Jag tar upp den och hon har ingen kod, tur, för mig hehe. Jag lägger till Bellas nummer i min mobil och lägger tillbaks mobilen på sin plats. Jag smsar Bella och hon svarar efter några minuter bara.
Bella: Chilla nej jag ska inte säga något och hur fan fick du mitt nummer? Och va vet hon hur??
Filip: Lång historia.

~~Bellas perspektiv~~

Fan hur kan Emma veta? Vad kommer hon säga? Jag går till min wic och tar fram kläder. Jag tar fram vita jeans med hål på knäna och ett svart linne. Jag sätter upp håret i en bulle och tar på mig mascara. Jag går till Cleos rum och seriöst hon sover fortfarande och klockan är ju 13:10. Jag tar en kudde som vilat så lugnt på golvet hennes och kastar den på lilla sovande Cleo, hon vaknar i ett ryck och kollar förbannat på mig me jag bara skrattar åt hennes reaktion.

- Men asså! Säger hon förbannat men jag bara flinar åt henne
- NU FAN! Säger hon ilsket och jag springer ut ur rummet och hon börjar jaga mig.

Vi springer ut till köket och sen till vardagsrummet och vi båda skrattar åt vad vi gör. När vi äntligen har slutat jaga varan sätter vi oss i soffan och bara skrattar.

_________________________
Vad kommer Emma säga om Bella och Filip? Ses i nästa kapitel hejdå!

Kram🙈

My own bad boyWhere stories live. Discover now