Capitolul 3 - Oaspete? Nu prea cred!

1.9K 95 14
                                    

Capitolul 3 - Oaspete? Nu pre cred!

Ok, sunt calma, sunt calma....sunt COMPLET calma! Pe cine pacalesc, imi vine sa sar la gatul lui si sa i-l rasucesc la 36q de grade, ca o bufnita! O sa-i bag furtunul ala undeva! O sa i-l indes drept in- !

-Hei, fraiero, mama a zis sa mai iei si- se opreste cateva clipe din vorbit, se uita la mine si continua- oua....

Bineinteles ca trebuia sa fie mutanterestrul aici! Nu se putea altfel! Fundul meu ingheata aici, oameni buni! Trebuia sa vina el chiar inainte sa dezlantui iadul! Cred ca sobolanul o sa explodeze de ras in 3..2..1.....

-HAHAHAHA! Arati ca o molusca! Hahaha, cine e geniul care a facut asta?

Fierbeam in mine in suc propriu, o sa ma razbun! O sa ii ard toate revistele! I le stropesc cu acid sulfuric! Si inca mai am de indesat un furtun in-

-Eu am facut-o, sora ta avea nevoie de o racorire, iar am fost intrerupta, nu vroiam decat sa zic in ce consta mica mea razbunare impotriva neghiobului asta si anume dorinta mea de a-i indesa furtunul in-

-Frate, esti tare! Iar am fost intrerupta, las-o balta.

-Ai terminat, sobolanule?

-Aaaa, nu! Cum de mi-a omis mie faza cu stropitul...n-am folosit decat baloane cu apa.

-Nu m-ai stropit niciodata cu baloane cu apa, ratatule! Ii zic eu f-f- da, nu pot sa o zic, monstrului mic si verde, asa e mai bine!

-Ooo, uita ce am zis!

-Hei, voi sunteti noi in cartier, nu? Intreaba nenorocitul cu furtunul malefic dar cu o masina foarte frumoasa.... Nu am zis asta, clar?

-Da, tocmai ce ne-am mutat aici acum 2 zile! Ii raaspunde ce-o fi el, dar ruda cu mine sigur nu e!

-Bine, cred ca ati avut parte de destul ras! Tu, piciule, du-te si cumpara-i mamei ce ii trebuie!

-Nup, nu vreau sa ma duc, vreau sa mai rad de tine.

-MARSH! Daca nu te duci, o sa iti stropesc toate revistele tale indecente ascunse in camera ta, daunatoare simtului olfactiv al omului si animalului, cu acid sulfuric si apoi o sa ti le indes pe gat cu o portie mare de pumni! Urlu la el din toate puterile si ma abtin sa nu ii lipesc una peste fata.

Ce-i? Sunt furioasa... si ma bucur ca in sfarsit mesajul meu a reusit sa strapunga craniul gros al ciudatului asta mic, de obicei trebuia sa folosesc picamarul! Acum Kevin monstruletul, fuge mancand pamantul la magazin, in sfarsit!

-Asa, fugi pana nu iti las un machiaj permanent pe fata!

Ma intorc inapoi la tipul cu furtunul si il vad ca zambeste...Stai, de ce zambeste? E cumva retardat mintal? Nici o problema, e randul tau, domnule care stropeste toti oamenii de pe strada cu furtunul malefic ca sa ii trimita in stare grava la spital!

-Si tu de ce zambesti? Ti se pare amuzant?

-Esti ciudata! Imi zice si incepe sa rada.

Poftim? Eu, ciudata? Serios, Doamne cu ce ai umplut mintile acestor oameni nefericiti! Pff, el zice ca-s ciudata, va vine sa credeti asta? Tipul asta are probleme cu capul.

-Eu, ciudata, da vezi sa nu! Cum de sunt eu aia ciudata? Tu esti ala care invarte furtunul groazei!

-Furtunul groazei?

-Da! Tocmai mi-ai facut rost de un bilet doar dus la spital pe care scrie mare si cu majuscule pneumonie!

-Pneumonie?

-Da, este boala care-

-Stiu ce e, dar cred serios ca exagerezi, e destul de cald afara, o sa supravietuiesti. Si iar incepe cu rasul, serios ce e asa de amuzant? L-a scapat cumva cineva in cap atunci cand era mic, asa cum s-a intamplat cu fratele meu?

Smarty PantsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin