Capitolul 14 - De trei ori

1.5K 68 18
                                    

Inainte sa incepeti sa cititi, vreau sa zic ceva pentru colegele mele de clasa :D ok, incep: nea, nea, ne nea, nea :P:P:P ma rog si restul de sunete atanci vrei sa faci in sac cuiva, huh, stiti voi ce o sa se intmaple, ei bine eu nu prea cred  pffff :P O sa va dati voi seama cand o sa ajungeti la sfarsit :))=))

In legatura cu capitolul: scuze ca am intarziat...din nou :D si nu imi place matematica de nicio culoare :D

Mi-a inghetat mintea temporar ca sa zic asa, nu prea mai am imaginatie.

Si in poza: Sebastian :)

Capitolul 14 - De trei ori

Ciudatul asta e de necrezut, cred ca a si sunat clopotelul pentru ora de istorie iar eu inca ma aflu pe holuri cu ticalasul asta care imi face tot corpul sa ia foc, creierul sa imi fiarba in craniu si toata gandirea logica sa dispara, nu pot simti decat respiratia lui pe fata imbujorata si bataile inimii mele care cred ca pot fi asemanate cu sunetele tobelor intr-un concurs international de muzica!

Gandesc prea mult, de fapt in momentul asta nu gandesc destul de mult, de ce nu pot pur si simplu sa il arunc de pe mine si sa ii zic sa isi tina mainile acasa, am inghetat, e ca un fel de pana de curent in mintea mea acum si sunt sigura ca daca as fi stat in picioare as fi cazut pe podea, atat de mult mi s-au inmuiat genunchii.

Cand in sfarsit ma las dusa de curent fara sa mai ma gandesc sa ma mai zbat ca un peste pe uscat, imi inchid ochii.  

Bine, deci sunt sigura ca asta era momentul in care trebuia sa ma sarute...sau macar sa se intample ceva. Imi deschid un ochi si il vad pe Dylan cu mana la gura incercand din greu sa se abtina sa nu rada.

-Pfff - gh..HAHAHAHA! si asa a inceput sa rada intr-un mod insuportabil tavalindu-se pe podea. Serios, cat de aiurit poti fi?! Momentul ala practic tipa sa ma saruti, idiotule! Tipa cu un megafon, aiuritule! Ugh, nu te suport, cum naiba pot sa te plac, ma depaseste!

-Nu mai rade! Tip in zadar la el sa se opreasca, dar asa ceva nu se poate, se aseaza cu picioarele incrucisate in fata mea si isi sterge o lacrima care s-a prelins pe obrazul lui stang in timpul acelei scene lungi de 2 minute agonizante si extrem de jenante. Nu ajuta deloc nici ca imaginatia mea e mult prea...umm creativa gata nu merg mai departe de atat!

-Nu- nu pot haha, daca ai vedea cum ha-arati cu ochelarii aia proptiti pe nas, hahaha! Imi zice sau mai bine zis incearca sa imi zica printre rasete, cand in sfarsit se mai linisteste putin arunca o privire in directia mea, aveam bratele incrucisate si o privire incruntata pe fata mea, se holbeaza circa 3 secunde timp in care buzele lui iau forma unui zambet, obrajii i se umfla si i se inrosesc si incepe sa dea din nou semne ca o sa explodeze in urmatoarea secunda de ras, ceea ce s-a si intamplat.

-Gata, pana aici ti-a fost! Te duci in jos!

Si acestea fiind zise ma reped asupra lui ca un animal de prada ce nu vrea decat sa il sfasie in bucati, il trantesc pe podea si chiar cand vreau sa il lovesc imi prinde incheieturile mainilor, neoprindu-se nici macar o secunda din ras, iar cand o face isi atinteste privirea asupra mea si imi taie respiratia si ma opreste din incercarea mea de a scapa din stransoarea lui, isi intoarce corpul si se rasuceste astfel incat atunci cand imi deschid ochii, ma trezesc cu el deasupra mea iar eu pe parchetul rece din hol.

Ma enerveaza, ma enerveaza rau de tot jocurile lui, dar e oare rau sa zic ca si mie imi place pozitia in care ma aflu acum? Nu pot sa zic nimic deoarece mintea mi se incetoseaza cand imi zambeste dulce uitandu-se drept in ochii mei. Imi tine mainile pironite deasupra capului cu o singura mana si isi apleaca capul pana la urechea mea, respiratia lui facandu-ma sa tremur.

Smarty PantsWhere stories live. Discover now