Capitolul 20 - Am nevoie de o pauza!

1.2K 65 10
                                    

Yaaay, un nou capitol...dupa o mie de ani de intarziere :D Mai sunt doar cateva capitole pana la sfarsit....deci mda. Sper sa va placa, va rog ignorati orice greseli am scris asta cu stomacul gol si inca mi-e foame :D Enjoy!

Capitolul 20 - Am nevoie de o pauza!

Am avut dreptate cand am zis ca va fi o vacanta lunga si deloc linistita si nu a trecut decat o ora de cand suntem aici, baietii deja au avut cateva tentative de a se strecura in camerele fetelor iar domnul Bruton deja a gasit un cuplu sarutandu-se cu foc in dulapul cu prosoape de pe hol, oare cine ar fi putut sa fie....pe cine pacalesc? Toata lumea stie ca era Flavio cu una din metresele lui.

Trebuie sa recunosc totusi, camera noastra este foarte confortabila si imi plac foarte mult sculpturile in lemn de pe usile dulapului, cred ca este stejar uscat, fabricat manual, are un model deosebit, simplistic, pare a fi sculptat in stil nativ american sau poate ca... de ce simt din nou acea aura intunecata si o tensiune grava in aer? Imi cam da friguri.

Ma uit spre colegele mele de camera, Bea pare un pic tensionata si speriata, iar Lilly, aaa nu prea stiu, are o figura greu de descifrat, pare ca vrea sa omoare pe cineva, mai prezis pe Bea si probabil o moarte lenta, mai intai tortura medievala. Cine stie, poate doar mi se pare, cred ca toxicitatea sosetelor lui Kevin mi-au ajuns la creier.

-Aaaaaaah! Ajutor! striga Flavio si sare in camera noastra imbracat doar in blugi.

-Fetelor trebuie sa ma ajutati!

-Domnul Bruton din nou? Imi pare rau Vio dar e doar vina ta, ii spune Lilly incrucisandu-si mainile.

-Nu, nu el.

-Atunci cine? intreaba Bea timida.

-Pai stiti ca toate domnisoarele nu pot sta departe de mine-

-Treci la subiect, il intrerup inainte sa inceapa sa tina un discurs despre cat de mult tanjeste sexul opus dupa trupul lui ''bine facut''.

-Bine, il stiti pe Barkley, nu?

-Jucatorul de fotbal?

-Mda, el, pai m-a cam prins cand eram cu prietena lui incercand sa ajung la baza a patra.

-Atat de departe?

-Bine era doar baza a treia, va rog trebuie sa ma ajutati, ma urmareste peste tot si nu vreau sa raman invalid pentru toata viata!

Inainte sa ii raspund in camera intra Sebastian suparat urmarit de un Dylan si mai suparat si un Nathaniel foarte confuz.

-Andy te rog spune-mi ca nu esti indragostita netotul asta, e un mincinos! Imi urla Dylan strangandu-ma foarte tare in brate taindu-mi respiratia.

-Da Andy, spune-i cat de mult ma iubesti! tipa si Sebastian tragandu-ma spre el.

-Andy iti place Sebastian? ma intreaba, ba nu mi se sparge timpanul, curtoazie din partea lui Lilly si lui Bea care ma tragea de maneca.

-Andy, ajuta-ma te rog! striga si Flavio speriat ascunzandu-se in spatele dulapului.

-GAAAAAAAAAAH! LINISTE, LINISTE! Nici nu pot sa gandesc, netoti cu creiere de sapun! Am crezut ca scap de pacostea de Kevin cand am decis sa vin aici, dar nuuuu, nu pot sa am un moment de liniste nici macar cand sunt in vacanta! SUNT IN VACANTA LA NAIBA! Nu mai support, nu mai support nimic, drumul cu autocarul a fost complet insuportabil, nu stiu cum de am reusit sa-

-Ce-a patit si nebuna asta? il aud pe Sebastian soptind intrebarea lui Dylan care doar dadu din umeri.

-Ce-am patit? Ce-am patit? Andy in sus Andy in jos, Andy ajuta-ma, Andy spune-mi aia, Andy nu pune pasta de dinti pe clanta de la baie cat timp fratele tau e inca acolo, Andy nu te certa cu Kevin, Andy ce i-ai facut puisorului meu, Andy nu pune gandaci de cauciuc in mancarea fratelui tau, el a pus PRIMUL gandaci acolo!

Smarty PantsWhere stories live. Discover now