Capitolul 13 - Categoric, nu ma asteptam la asta!

1.6K 76 19
                                    

.....A trecut cam mult timp, nu? :)) Capitolul asta il cam aveam pregatit de cateva zile si l-as fi postat mai devreme daca nu ar fi trebuit sa fac 3 sesizari in legstura cu internetul....tehnologia pur si simplu ma uraste :))=)) 

Imi cer scuze ca nu am mai postat si Mada, Miha o sa postez la Devil's Fang cat de curand, promit! pinky promises ^-^ 

IN poza- Dylan :D

Capitolul 13 - Categoric, nu ma asteptam la asta!

Prea devreme, prea devreme pentru asta! Stiu sigur asta pentru ca inca nu mi-a sunat alarma de dimineata, dar poate am stat prea mult in pat, nu, nu cred.... ceasul nu e nici sapte, nu am chef sa ma uit la el sa verific. Este vineri, astazi dupa scoala voi scapa pentru doua zile de stres.

Aproape ca nu iti vine sa crezi ce vreme urata e afara cand ieri era atat de insorit si cald, ei bine trebuie sa vina si iarna. Abia astept, ce sa zic, nu mai am rabdare sa fiu lovita de apa solidificata sub forma unor bulgari giganti, reci si umezi, o senzatie minunata zapada in urechi!

Aaa, iata si alarma, a sunat in sfarsit, asta inseamna ca este ora sapte si mai inseamna ca trebuie sa ma trezesc....nu vreau asta, nu vreau la scoala! O Doamne, am zis eu asta?

Hmm, unde e Lutz, era aici aseara? Sa nu ii spuneti mamei, inca nu stie despre noul rezident al casei, Kevin deja m-a jecmanit de 50 de dolari ca sa isi tina clontul in legatura cu Lutz, micul diavol! Trebuie doar sa astept sa pun mana pe carnetul lui de note, o sa iasa prapad, asta daca nu toarna din nou sos de rosii pe el.

Ma ridic din pat si incerc sa nu ma impiedic pana la baie, mai mult ma tarasc, sper sa nu il calc pe Lutz, veverita aia mica s-a dovedit a fi un foarte bun prieten, un singur lucru stiu, cu Lutz pe aici Kevin nu o sa se mai atinga de lucrurile mele.

Am reusit sa ajung la chiuveta din baie fara sa ma lovesc de nimic, imi iau cu mare grija una din lentilele de contact si ca in fiecare dimineata ma pregatesc sa le asez pe ochi.

Cu grija, cu grija, inca putin...

-TOCILARO!

Nici nu am apucat sa imi pun lentila cand deja m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare!

-Stiam ca nu ma placi dar nu e nevoie sa te dai cu capul de chiuveta.

-Taci din gura tampitule! Marai eu la idiotul de Kevin.

-Nu ma face tampit, fata de peste!

-Fata de peste, serios...ugh nu conteaza, doar ajuta-ma sa imi gasesc lentila!

-Pai, ce-ai facut cu ea?

-M-ai speriat tu si a cazut de pe degetul meu si e pe aici doar ajuta-ma sa o caut!

-Bine bine, nu-ti iesi din carti! Te ajut.

-Mersi.

-Dar o sa te coste!

-CE? E vina ta!

Vad, intr-un fel, cum se indreapta spre mine si cred ca se uita prin baie, nu prea pot sa imi dau seama, totul e in ceata! Nu imi place! Ma sprijin de cada si astept un raspuns de la dragul meu frate care o sa o pateasca daca nu imi gaseste lentila!

In timp ce ma gandeam la urmatoarea carte pe care aveam de gand sa o citesc, aud un sunet, ca un obiect de plastic ce s-a lovit de gresie sau ceva asemanator.

-Ce-a fost asta, ai gasit lentila? Il intreb pe Kevin cu o tenta de speranta in vocea mea.

-Umm, am aflat unde este si aaa stiu si unde e cealalta, imi spune balbaindu-se un pic, deja parca il vad jucandu-se cu degetele in timp ce se uita peste tot prin incapere, e un tic nervos pe care l-a dezvoltat acum ceva vreme.

Smarty PantsWhere stories live. Discover now