Capitolul 24

1.1K 119 16
                                    

D A N B I

Jin, unde dracu' ți-a fost mintea?!

Mă abțin cu greu să nu urlu aceste cuvinte în fața lui și nu doar pentru că deja mama lui Namjoon nu mă place, ci pentru că s-ar putea să nu mă mai placă nici tatăl lui.

Adică cel puțin cred că o face. Poate? Sper?

Bărbosule, știu ca a trecut ceva timp de când am mai zis ceva, dar vreau să cer din nou ceva. Să se termine masa asta mai repede!

— Danbi, ești bine? mă întreabă Hobi în șoaptă. Pari distrasă.

— De ce o face să fie atât de evident? l-am întrebat înapoi.

— Namjoon? E doar încăpățânat. spune râzând. Nu îl ține mai mult de o săptămână. Vedem și noi că e supărat.

— Ce tot vorbești? am spus încruntată. Ce Namjoon? Vorbeam de mama lui.

— Doamna Kim? întreabă surprins.

— M-a pus să fac schimb de locuri cu Jimin, ești puțin atent la ce se întâmplă în casa asta?

— Da, a cam exagerat, dar poate că doar ți se pare că nu te place.

— Hobi!

Celelalte voci din jurul nostru s-au oprit și au așteptat să vadă ce am de spus în continuare. Privirea înțepătoare a doamnei Kim m-a otrăvit atât de rău încât nu-mi mai puteam deschide gura să vorbesc.

Tatăl lui Namjoon privea curios și avea o mică încruntătură pe față, dar nu prea părea deranjat de faptul că am țipat.

Pe de altă parte Namjoon aștepta să continui ca și cum deja știa despre ce tot am vorbit până acum, ca și cum tot ce am spus până acum scrie pe un panou mare care se află în spatele meu. M-am lăsat pierdută în ochii lui Namjoon pentru scurt timp până când Hobi m-a lovit pe sub masă.

— P-Poți să-mi aduci puțină a-apă? Te rog?

Am înghițit în sec, iar ceilalți au revenit la discuțiile lor ca și cum nici măcar nu au fost întrerupți de o isterică însetată.

Hobi s-a ridicat și s-a dus către bucătărie după apă. Așa cum am cerut, iar eu am rămas la masă încercând să nu-mi pierd mințile de tot.

După ce am schimbat locul cu Jimin pe motiv că doamna Kim nu l-a mai văzut de un an pentru că la ultima vizită Jimin era plecat, m-am așezat pe scaunul dintre Jungkook și Hobi.

Partea cea mai rea era că puteam să aud tot ce spune doamna Kim și sunt 99,9% că o face intenționat pentru că tot ce aud sunt chestii de genul : "Min, cât de slabă ești.", " Sora ta e frumoasă, dar, fie vorba între noi, tu ești și mai frumoasă.", "Arătați atât de bine și încă ești singură? Nu se poate!", "Vrei să te vopsești într-un șaten mai deschis? Joonie, parcă și tu voiai o iubita cu acestă culoare de păr!".

Da, cum să nu!

— Dar Danbi are părul mai deschis decât al meu. a spus Min zâmbind și arătând spre mine.

Hey Baby! Nebunie CuratăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum