Capitolul 31

636 64 0
                                    

D A N B I


Am rămas uitându-mă după blond până când am fost trasă de picior în apă. Am scos imediat capul din apă, iar singurul de lângă mine era Jimin. Ce surpriză! Nici nu mă așteptam să fie atlcineva cu un plan așa bun. L-am stropit câteva secunde și m-am întors înapoi la marginea piscinei, dar am rămas în apă.

— Cumnată, hai aici!

Șatenul de lângă Min îmi tot făcea semn spre ei așa că am ridicat din umeri și am mers spre ei. Am ajuns la ei și am bagat-o pe Min între noi. Taehyung mi-a întins o bere, însă am refuzat-o imediat pentru că nu eram gata să pun din nou gura pe alcool. Cei doi au ciocnit sticlele și au dat capul pe spate. Simțind cum mă cuprinde o greață inimaginabilă m-am uitat în altă parte până când am considerat că au terminat.

Într-un final a venit și Chanyeol cu o sticlă de apă pentru mine și, dupa ce i-am mulțumit și m-am scuzat că l-am deranjat, acesta a intrat în apă, a dat mâna cu Tae și a mers la băieți pentru că nu a apucat să se salute cu ei. A dat mâna cu toți apoi s-a oprit într-un colț mai ferit al piscinei cu Yoongi.

— N-ai vrea să ieșim puțin? întorc capul către Min. Mi s-au încrețit mâinile!

— A, da, arată ca niște stafide!

Min m-a lovit ușor în umăr și am ieșit din piscină. Am mers către șezlonguri și îl vedeam pe blond și Yoongi cum s-au uitat la noi pentru scurt timp înainte să revină la discutia lor. Ce aveau oamenii ăștia de împărțit mai exact? Nu par să se învârtă prin aceleași cercuri sau să aibă aceleași pasiuni. Dar cel mai probabil sunt prieteni din copilarie sau foști colegi așa cum se întâmplă mereu.

M-am șters și mi-am pus prosopul pe umeri înainte să mă așez pe șezlong alături de cel al lui Min. Noaptea asta devenea din ce în ce mai călduroasă și era abia nouă seara. Min stătea cu prosopul în cap ca și cum se ferea de un soare imaginar.

— Nu-mi spune că vrei să te culci acum. i-am tras prospul de pe față și i l-am pus pe picioare. Dacă eu nu am rămas acasă să dorm, nu înseamnă că tu ai voie să te culci aici!

— Îmi place să stau așa, e relaxant. Ar trebui să încerci și tu. mi-a aruncat prospul direct în față și a început să râdă. Acum dormi și te relaxezi!

— Doamne, Min!

Am râs amândouă și i-am înapoiat bucata colorată de material pentru că mai avea nevoie de ea. Mă simțeam ca și cum eram două mame ce aveau grijă de nițte copii. Din fericire Yoongi și Chanyeol erau prea ocupați ca să se amestece cu ceilalți și în acest fel Kookie nu mai avea șanse să fie bătut de hyung-ul sau. Cel puțin nu acum.

— Auzi, Namjoon unde e? am întrebat sfioasă, iar Min nu s-a sfiit să zâmbească.

— Din ce mi-a spus Tae a plecat cu părinții lui să viziteze ceva pentru că mâine dimineață vor pleca. Deja ti-e dor de el?

— Nu, Min, noi nu mai suntem așa acum. șatena s-a încruntat puțin și a lăsat prosopul lângă ea. Adică am vorbit ca doi oameni maturi ce trebuia să fim de la început. Am decis împreună că ar fi mai bine să rămânem prieteni.

— Și tu chiar ai de gând să faci asta?!

— Sh! am spus și am tras-o de mână după ce am văzut că toți erau cu urechile ciulite pe conversația noastră. Nu aș vrea să audă chiar tot orașul, știi? am oftat și am eliberat-o. Nu știu, oricum nu putem să fim prieteni vreodată după asta. E doar o scuză ca să nu mai fiu ciudată pe lângă el. Am decis așa pentru că el a vrut asta, ok? Nu e vina lui ca eu nu știu ce vreau.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 03, 2023 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hey Baby! Nebunie CuratăWhere stories live. Discover now