Capitolul 27

1K 110 13
                                    

Capitol necorectat

D A N B I

Hobi a așezat pe măsuța din sufragerie toate sticlele de soju pe care le aveau în frigider. Doisprezece sticle de soju aliniate în fața mea și a lui Namjoon.

O sa fie o seară lungă.

Știu ca Namjoon a spus ceva, însă tot am adus trei pahare in caz ca Hobi vrea sa bea cu noi pana la urmă.

După ce m-am așezat pe covor, Namjoon a început să ne toarne în pahare, ratându-l intenționat pe cel al lui Hobi. Cel de lângă mine nu pare revoltat de acțiunea blondului, ba chiar era ușurat.

Namjoon a ridicat paharul in sus, așteptând ca și eu sa fac la fel. În câteva secunde I-am urmat exemplul și ne-am ciocnit paharele înainte să le dam pe gât.

— De ce nu pute sa terminam? întreabă Hobi căscând. E o întrecere fără sens, nick măcar nu e vreun premiu!

— Dar chiar este unul, Hobi. spun și zâmbesc către cei doi. Dacă Namjoon, aici de față, ma bate. am spus și mi-am dat ochii peste cap ca și cum ar fi imposibil. O sa aibă un bilet dus-întors spre Boston.

Cei doi păreau cam sceptici și au făcut un mic schimbi de privire între ei înainte sa se întoarcă spre mine și sa ma privească din nou. Eu deja îmi pusesem alt pahar de soju.

— Dacă nu câștiga, îl voi lua pe Hobi cu mine. Simplu! am dat paharul pe gat și am zâmbit spre cei doi. Și eu ce câștig?

Namjoon s-a uitat gânditor spre noi, însă a rămas tăcut pentru câteva secunde.

— Orice vrei. spun blondul zâmbind viclean. Pentru ca oricum asa ceva e imposibil. Primești orice vrei, dacă vei câștiga, normal.

Mi-ar plăcea sa ii spun ca nu sunt prea interesată de tot acest pariu, ci doar voiam sa îl despart pe el și pe Jimin. Nu știu ce vorbeau sau dacă măcar era o discuție contradictorie, dar la cât de speriat era Hobi nu puteam sa stau acasă liniștita.

Dar nu ii voi spune nimic blondului. El o sa câștige jocul asta, ego-ul lui o se îmi inunde casa și o sa vina cu mine fără ca eu să-l rog.

Mai bine de atât nu-mi ieșea!

— Mie îmi convine. am spus dând alt pahar peste cap. Hobi, sigur nu vrei?

— Hobi, nu rezista la bautură. spune Namjoon și își zguduie capul negativ. Nu o sa terminam pariul pentru ca o sa fim nevoiți sa avem grija de el.

— Namjoon, nu exagera. spun și îmi las ochii sa se învârtă plictisiti.

— Hoseok, poți sa ii spui chiar tu.

— Hyung, nu cred ca are rost discuția asta.

— Hobi, se îmbată repede și de cele mai multe ori plânge și îmbrățișeaza le cineva. blondul a oftat când s-a uitat la cel din fața noastră. Obiril! Se transforma într-un Hulk plângăcios după cinci pahare!

Hobi deja lăsase capul în jos de mult, însă tot ii vedeam obrajii rozali pe sub șuvițele de par ce ii atârnau pe față.

M-am încruntat către blond, însă acesta nu a părut sa observe pentru ca s-a așezat mai bine pe scaun și a băut alt shot.

Hey Baby! Nebunie CuratăWhere stories live. Discover now