2.Bölüm

721 201 64
                                    


Ne yani şimdi benim sıra arkadaşım Demir ARAS mıydı ? Kabus olsun ne olur ben bu öküzle nasıl sıra arkadaşı olabilirdim

..

Sıra arkadaşım Demir miydi olamaz bu tamam sakin olmam lazım. Alt tarafı sıra arkadaşın bu kadar basit diye düşünsem bile kantinde yaptıkları aklıma gelince sinirden kıpkırmızı olmuştum. Sakin, Ekin boş insanlarla uğraşacak vaktin yok diyip çantamı alıp sınıf kapısına yönelmek isteyince bileğimden tuttuğunu hissettim.

"Sıra arkadaşınla tanışmadan nereye gidiyorsun" dedi. Şaka mı ya! neydi şimdi bu önce kantinde yaptıkları şimdi bu konuşmalar bu çocukta dengesizlik var. Şimdi gerçekten sinirlenmiştim işin kötü yanı eliyle hala bileğimi tutuyor olmasıydı. Bileğime bakıp ona sert bir şekilde baktıktan sonra hemen elini çekti.

"Kantinde yeterince tanıştık zaten onun için beni rahat bırak" dedim. Sözlerim ona tesir etmemiş gibi yüzüme bakıp gülmeye başladı. Oturduğu sıradan yavaşca kalkıp yanıma doğru geldi. O an sınıfa bakma gereksimi içine girdim ama sınıfta Demir ve benden başka kimse yoktu.

Demir bana yaklaştıkça ben geri adım attım. Adım adım bana yaklaşmaya başlayınca ben tamamen kendimi geri çektim ve sırtım duvara çarptı. Bana iyice yaklaştı ve kolunu duvara koydu. Vücudum duvar ve kalasın arasında sıkışıp kaldı. Bana yaklaşıp gözlerimin içine baktı. Sıcak nefesi yüzüme vuruyordu. Kalbim dışarı çıkacak gibi atıyordu ilk defa biriyle bu kadar yakınlaşmıştım.

"Sana zamanı gelince o masada sevgilim olarak oturacaksın dediğimi unutma tamam mı ufaklık" dedi.

Oldu paşam başka emrin! Şuan emindim bu çocuk tamamen gerizekalı özgüven patlaması yaşıyor herhalde ama ben ona yapacağımı biliyorum. Demire yaklaşıp gözlerinin içine bakmaya başladım. Kahverenginin bütün tonları vardı adeta.

Bu kadar yakışıķlı olupta yakışıklılığı kadar ukala ve uyuz olabilen başka bir insan yok sanırım ama hakkını vereyim gözleri çok güzeldi. Kendine gel Ekin!

Gözlerine uzunca baktıktan sonra iyice yaklaşıp dudaklarına bakıp sonra gözlerinin içine odaklandım bu duruma şaşırdığı ortadaydı bir anlığına bakışları değişti. Tam dudaklarımız buluşmak üzereyken

"Rüyanda görürsün öyle birşey asla olmayacak"dedim ve kasıklarına tekme attım. Yerde diz çökmüş acı içinde kıvranmaya başlayıp bana küfürler savuruyordu. Tam karşısına geçip onun bana yaptığı gibi alaycı bir gülümsemeyle baktım.

"Bak Demir beni diğer kızlarla karıştırma ve benimle uğraşma eğer canımı sıkarsan bende senin canını sıkarım" dedim ve arkamı dönüp sınıftan çıktım. Okulun çıkışında Selin beni bekliyor gibi görünüyordu. Yanına gittiğimde

"Ekin Demir sana birşey yapmadı demi sizi öyle görünce biraz şaşırdım"dedi.

"Nasıl görünce?"

"Şey işte biraz yakındınız ya"diyince gülmeye başladım. Selin keşke biraz daha kalsaydında son halini görseydin kasıklarına tekmeyi yiyince ayaklarıma kapandı.

Selin"Ne yaptım dedin, kasıklarına tekme mi attın. Kızım manyak mısın bittin sen Demir bu okulu sana zehir edecek"

"Ne Demir ama bütün okul ondan korkuyosunuz bu kadar korkak olmasaydınız zamanında haddini bildirseydiniz tepenize çıkmazdı. Onun gibileri çok gördüm o Demir ARAS ise bende Ekin Yurtcuyum. Beni fazla hafife almasın. Ne yaparsa karşılığını alır"

"Ekin sen Demiri hiç tanımıyosun yapabilecekleri hakkında hiçbir fikrin yok. Bu okul çok şeye tanıklık etti. Emin olduğum tek şey Demirin kimseye benzemediği" dedi.

YOKSUN Where stories live. Discover now