5.Bölüm

526 154 57
                                    


-Gözden ırak, gönülden de ırak olur mu efendimiz ?

+Hayır Olric ! Yüreğinde bir yer açıp oraya oturttuğun her kimse ; Seninle birlikte gider her yere...

-Ben kötü birimiyim efendim?Yüreğimde giden onca insanın yüreğinde bir yerim olduğuna neden inanmakta zorlanıyorum?

+Onlar gerçekten gittiği içindir Olric..

OGUZ ATAY -TUTUNAMAYANLAR-

......................................

Media da BARUT var ☺

Selinle göz göze geldiğim anda gözleri dolmuştu. "Selin ne oldu? Bu halin ne senin anlat hemen" sorumun cevabını beklerken Selin yüzüme bakıp sınıfın kapısına doğru yöneldi. "Şimdi anlatmak istemiyorum Ekin hadi konferans salonuna gidelim" dedi.

Selinin bu isteği üzerine fazla üstüne gitmedim. Bazı durumlarda birşey anlatmak istemezsin sadece susmak gelir içinden zamanı gelince kendiliğinden anlatırsın Selin o durumu yaşıyordu.

Birlikte konferans salonuna indiğimizde, salon oldukça kalabalıktı. Demir ise sahnede elleri cebinde bir köşeden diğerine sakince gidip geliyordu. Yüzünde o ilk tanıdığım gün ki gibi alaycı bir gülümseme vardı. Ne işler çeviriyor bu yine. İçim sıkılmaya başlamıştı yolunda gitmeyen birşeyler var.

Seline doğru baktığımda onu yanımda göremedim. Büyük olasılıkla sınıfa gitmiş olmalıydı. Etrafı merakla incelerken yanımda konuşan kızlar birden dikkatimi çekti.

Kız yanında oturan arkadaşına "Acaba bu seferki kurbanı kim çok merak ediyorum. Geçen sene yaptıklarını düşünürsek.." kızın konuşması dikkatimi çekse bile bir an Demir ile göz göze geldiğim anda ürperdim farklı bakıyordu anlam veremesemde ona odaklandım.

Demir "Hey şuraya da bakın ufaklık da buraya teşrif etmiş."

Neydi şimdi bu alaycı ses tonu umursamaz ukala davranışlar dünkü halinden eser yoktu adeta ne yapmaya çalışıyordu. Dün özür diledi şimdi yaptığına bak. Demire oldukça sinirlenmiştim.

"Bildiğiniz gibi okulumuzun yenisi bana kantinde kafa tutmuştu. Kendisini gösterme çabaları, zor kız pozları falan neymiş efendim benimle işi olmazmış. Herkes bu kızın ismini biliyor değil mi? O olaydan sonra okulun her köşesinde bu kızın ismi vardı Demire kafa tutan kız! Şimdi hep birlikte söyleyin bakalım kızın ismini!"

Demirin bu sorusu karşısında ben dahil konferans salonundaki herkes öylece kala kaldı ve birbirlerinin kulağına birşeyler fısıldıyorlardı ki

"Kızın ismi ne lan diye sordum size!" Demirin sesi tüm konferans salonunda yankılanıyordu.

"Evet bu ufaklığımızın adı Ekin YURTÇU kendilerinin benim gibilerle işi yokmuş.Bakalım şimdi kimin kimle ne işi var"

Konuşmasının ardından bilgisayardan Demir ile benim fotograflarım çıkınca, olduğum yerde kala kaldım. Bu Fotoğraflarda ne böyle hain pislik sadece bu oyunu oynamak için o iyi adam rolüne bürünmüş demek ki.

Fotoğraflara bakılınca çok samimi görünüyorduk. İlk fotoğrafta Demir kulağıma kaçma fikrini söylerken çekilmişti. Fotoğrafta bu daha farklı yorumlanabilirdi.

İkinci fotoğrafta ise el ele güvenlik görevlilerinden kaçarken çekilmişti, ardından baş başa yemek yerken, bütün fotoğraflar ardı ardına sıralanıyordu ama sonuncusu hayır olamaz böyle birşey olmuş olamazdı. Bu olay yaşanmamıştı daha doğrusu ben böyle birşey hatırlamıyorum.

YOKSUN حيث تعيش القصص. اكتشف الآن