13.Bölüm

11 0 0
                                    

Vaktinden önce ucan kuş

...............

Barut'un defterinden

"Nasıl yani şimdi benim kafamı bu küçük titandağıttı" dedim ve gülmeye başladım.

"Sen gül gül gerçekler acıtır Barutçum. Senin kafanı az önce içeri kaçan küçük titan dediğin kız dağıttı ister inan ister inanma"dedi. Bu sırada içeriden az da olsa kendine çeki düzen veren en azından yüzünü yıkamış pijamalı kız geldi.

"Hey maviş özür dilerim dün yanlışlıkla beynini dağıtımda" dedi.

"Hey siz ikiniz benimle dalga mı geçiyorsunuz. Yani bilin istedim espiri kapasiteniz oldukça kötü". Sonuçta kız benim yarım kadar. Bir kere benim kafamı dağıtmaya boyu yetişmez.

"Ah şakacı maviş, dün iki seksen uzanmış yerde yatıyordun. Cansu ile birlikte seni evine zor götürdük. İçeyi beceremiyorsan bırakmalısın" dedi.

Pijamalı kızın sözleri Cansunun hoşuna gitmiş ki sessizce gülüyor.Baksen Cansuya koynumda beslediğim hain yılan. Ayrıca bu pijamalı kızdan hiç hoşlanmadım. Şirin görünen yüzünün altında ne pis bir kız varmış. Sözleri beni germeye yetiyor.

"Bak pijamalı kız, sabahtan beri karşımdan saçma sapan konuşuyorsun ki ben çok konuşan kız hiç sevmem" dedim

Bir adım yaklaştım. Bu davranışının karşılığı gecikmedi oda bir adım bana attı ve yaklaştı.

"Bir daha kafan güzelken evini karıştırıp, sarhoş kafayla buraya gelirsen gözünü değil kafanı gerçekten patlatırım maviş" dedi.

Bu kız gerçekten sinir bozucu. ya sabır! Barut sakin ol, sakin. Biz Aslı denen kız ile birbirimize saldıracak kedi köpek gibi bakışırken Cansu gülerek araya girdi.

"Hey siz iki deli biraz sakin olun. Barut, Aslı haklı gecenin bir yarısı uyuyoruz kapanın zorlandığını duyduk hırsız sandık. Ben kapının dürbününden bakmaya firsatım olmadan Aslı kapıyı açıp yumruğu patlattı. Ha bu arada sırtına da bir bak istersen hırsızın sen olduğunu anlayana kadar biraz Aslı seni hırpalamış olabilir". Dedi ve Pijamalı kızla gülüşmeye başladılar.

YOKSUN Where stories live. Discover now