6.Bölüm

518 149 36
                                    

+ Yağmur yağıyor Olric, ıslanıyor etraf... ağlasak kimse anlamaz değil mi?

- Anlamaz efendimiz...

+ Anlasa ne olur Olric

- Utanırız efendim...

+ Sevmeyi göze alan utanırmıymış Olric ..."

"OGUZ ATAY -TUTUNAMAYANLAR -"

..................................

Selin'e sorduğum sorunun üstünden yaklaşık yarım saat geçmişti. Bağdaş kurmuş öylece yerde oturuyordum. Gözümü kapadığımda Demirin çektirdiği fotoğraflar geliyordu. O beni nasıl olurda öperdi. Ben bunu nasıl hissedemedim, kendimden tiksiniyorum.

Artık çocuk değildim bu olmamalıydı. Sadece Selin gibi hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyordum ama yapamazdım herkesin içinde kendimi bırakamazdım. Bu bana göre değildi, güçlü olmak zorundayım.

Gözlerim bir noktaya sabitlenmişti öylece bakıyordum. Hani bazı anlar olur ya boğazın düğümlenir sanki, birşey oturur yutmaya çalışırsın ama gitmez. İçini, ruhunu bedenini biri avucuna almışta sıkıyormuş gibi

Gözlerimi kapattım ve başımı yavaşça arkamda duran duvara usulca değmesiyle bir iç çektim ve istemsizce

"Yine yaptılar nefret ediyorum onlardan" dedim.

Selin yanımda sessizce oturuyordu. Derin düşüncelerden çıkarak sessizliğini bozdu.

"Ekin keşke demek istemiyorum ama nasıl yapacağım, Barut'un beni sevmesini nasıl sağlayacağım."diyince yüzümde bir gülümseme belirdi çalışmadığım yerden sormuştu. Kızı gaza getirirken nasıl yapacağını düşünmemiştim.

"Selin inan ben de bilmiyorum tamam insanları aşk konusunda cesaretlendirici konuşmalar yaparım ama Barutu nasıl kendine bağlayacağın hakkında hiçbir fikrim yok bir yolunu bulacağız merak etme"dedim

Selin'in gözleri yine dolmuş. Gözlerinden akan iki damla yaşı silerek "Ekin o başkasını seviyor onu kalbinden nasıl söküp atacağım" dedi.

Duyduklarıma inanamadım. Ruhsuz birini mi seviyordu. Onun duygularının olduğundan bile şüphe ediyorum çok donuk ve soğuk biriydi. Acaba sevdiği kız kimdi, nasıl biriydi, çok merak etmiştim

"Selin peki hala o kızla mı birlikte? Eğer birlikteyse kusura bakma kardeşim aradan çekilmek gerekiyor."

"Ekin artık birlikte değiller uzun zaman önce bitti ilişkileri ama hala onu seviyor biliyorum."dedi

"Ne yani sevmiş olabilir şimdide seni sever ömrü boyunca o kızın yolunu gözleyecek değil. Sonunda vazgeçecek, tabi vazgeçirende sen olacaksın"dedim.

İşimiz çok zordu anlam veremiyorum Selin gibi eğlenceli bir kızın Barut gibi birinde ne buldu acaba, gönül bu ne yaparsın. Selin ayağı ya kalktı ve bana elini uzatarak yerden kaldırdı.

"Ekin sende Demirden intikam alma peşine falan düşme o çocukla uğraşma beni dinle"

"Yok Selin bir daha uğraşmam aldım dersimi"dedim

Evet Demirle uğraşmayacaktım onu mahvedecektim. Yaptıklarının bedelini ödeyecek. Rezil etmek nasıl olurmuş ona göstereceğim.

..........

Annem sert bir şekilde örtülen kapının sesiyle korkmuştu. Şimdi sorgu suale çekilecek halde olmadığım için hemen odama doğru yönelince annemin arkamdan geldiğini fark ettim o konuşmadan "anne iyim merak etme migrenim tuttu konuşmak istemiyorum"diyince annem geri vites yaptı.

YOKSUN Where stories live. Discover now