Capitolul 1

4.7K 264 12
                                    

Syreena's POV

Numele meu este Syreena Wate , cunoscuta ca si "Ingerul Murdar" . Sunt stripper-ul personal al lui Zayn malik si aceasta este o meserie la care ma pricem . Dansez pentru el si ma plateste . O afacere de care sunt mandra . Nu am vrut niciodata sa devin stripper ; aveam o viata normala la optsprazece ani , cand parintii mei au murit intr-un accident. Mi-a fost foarte greu , parintii mei murisera si nu avem pe nimeni . Prietenii mei nu au putut sa ma ia in grija deoarece familiile lor nu erau de accord . Aveam 18 ani si eram majora , deci ce puteam sa fac ? Am devenit stripper . O curva , o catea , oricum a-ti vrea sa m numiti . Nu era nicio diferenta . A incetat sa-mi pese cu mult timp in urma . Da , doare cateodat . As vrea s merg la facultate, sa-mi iau masteratul si sa devin cineva . Dar momentul de fata aceasta este meseria mea si o respect . Primesc sume mari de bani de la Zayn si da , sunt foarte constienta ca face parte din trupa One Direction. Dar nu e nicio diferenta . E un client ca oricare altul . Dansez pentru el de aproape doua luni . M-a gasit intr-un club noapteasi m-a rugat sa-i dansez. Am cceptat imediat pentru ca aveam nevoie de bani . Am strans banii si mi-am angajat un meditator . Inca vreau sa devin doctor , amuzant nu-i asa ? Un stripper care viseaza sa devina doctor .

Imi platesc meditatorul cu ora , iar banii pe care mii da Zayn sunt suficienti . Oamenii cred ca noi suntem niste curve , dar nu e asa . Noi ne dezbracam si dansam pentru ca asta ne este meseria.

E 6:30 si trebuie sa fiu la Zayn la 7 . Dansez si stau la el cu orele in speranta s primesc ceva bacsisi in plus . Ma prgatesc , ma imbrac in haine normale , adica o pereche de jeansi si un tricou . Inchid usa apartamentului meu si pornesc pe strazile aglomerate ale Londrei . Opresc un taxi si ii dau dresa lui Zayn . Imi scot telefonul pentru a verifica cat e ceasul , e 6:45 deja . Il rog pe sofer sa se grabeasca ca sa ajung la timp . Soferul opreste in fata cladirii si ma grabesc sa ies uitand sa platesc . Ii inmanez taximetristrului banii si fug spre cladire . Era 6:50 si apas butonul liftului , rugandu-ma sa coboare de la etajul 50 la parter . Usile se deschid , ii multumesc lui Dumnezeu ca e liber . Apas butonul pentru etajul 67 si privesc cum numerele se schimba ascendent . Ma uit la reflexia mea din oglinda liftului si imi aranjez parul si machiajul . Orice stripper trebuie sa arate bine pentru clientul sau . Usile se deschid si ma grabesc spre usa lui Zayn si bat la ea . Mereu eram nerabdatoare sa-ls vad pe Zayn chiar dac nu vroiam sa recunosc . Baiatul era chiar bun la pat , nu ca m-as fi culcat cu fiecare client . Eram mofturoasa si foarte pretentioasa . Intamplarea facea ca Zayn sa fie foarte atractiv si potent . Usa se deschide , Zayn aparu' rezemandu-se de tocul usii.

"Buna , Syreena". Ma saluta Zayn in timp ce intru in apartament .

"Buna Zayn " Zambesc in timp ce imi desfac nasturii de la tricou .

Zayn se apropie si imi prinde degetele care erau pe cale sa se desara cel de-al doilea nasture . Am fost luata prin surprindere .

"Vezi Syreena , astazi avem un oaspete " Zayn privi in fata cu ochii sai caprui ciocolatiu .

Ma intorc si vad un tufis de par carliontat , acea persoana zambea la mine .

"Hei " Se apropie baiatul ."Eu sunt Harry " Isi scoate mainile , iar eu o pun pe a mea intre ale lui .Imi ofera o strangere ferma apoi isi retrage mainile . Imi retragmana si ma holbez la fata lui Harry . Avea pielea alba , cu cateva pete vizibile de acnee. Dar nu conta . Avea ochii verzi conturati cu o linie neagra . Ochii lui erau o trasatura foarte frumoasa . L-am masurat din priviri satisfacuta de aspectul sau .

"Iti place ce vezi ? " Ranji Harry la mine .

Pai ,macar era direct .

"Da " Zambesc . "Chiar foarte mult ."

Harry imi zambeste , observ ca are niste gropite adanci care il faceau sa arate ca un baietel .

"Pai" Ma intorc cu fata la Zayn ." Cred ca o sa va intretin pe amandoi ."

Zayn zambeste si isi ia mainile de pe tricoul meu . Imi inchid nasturii de la tricou lasand doar unul desfacut in timp ce merg spre sufragerie . Ma urc pe masa si ii privesc pe cei doi baieti care se aseaza pe canapea facndu-se comozi . Incep sa imi desfac pantalonii privind zambetul de pe fata lui Harry . Imi dau in jos pantalonii, lasandu-mi picioarele lungi la vedere . Ma asez usor pe masa pentru a-mi scoate pantalonii prinsi in tocurile mele . Sa-ti dai jos hainele e foarte dificil mai ales atunci cand se agata in tocuri . Imi arunc jeansi spre Harry care ii prinde si-i miroase . Ma asez in poala lui Zayn si ii pun mainile pe lenjeria mea din dantela . Zayn privi in jos zambind inainte sa-si bage mana pe sub lenjeria mea . Imi scap un geamat usor si il sarut tandru gatul si apoi il musc . Asta il excita . Aud un geamat parasind gura lui Zayn si zambesc . Simt cum cineva ma prinde de brat , uitasem complet de oaspete . Harry se bosumfla si eu m-am ridicat din poala lui Zayn pentru a ma pune in a lui . Harry isi batu usor coapsa facandu-mi semn sa ma asez . Degetele mele s-au infipt in parul sau ravasindu-l . Mana lui Harry urca spre pieptul meu si incepu sa-mi desfaca nasturii de la tricou . Arunc o privire la degetele sale si el ranjeste la mine , ochii lui verzi luminandu-se . Dupa ce termina imi face semn sa imi dau jos tricoul . Imi ridic mainile si materialul aluneca de pe umerii mei , iar Harry imi arunca tricoul intr-o parte . e holba la pieptul meu in timp ce mainile lui imi prinsera sanii .

"Sunt frumosi " Ranji el

Mi-am indreptat privirea spre el zambindu-i inapoi . L-am lasat pe Harry sa-mi maseze sanii si eu imi eliberez un suspin . Aud pe cineva dregandu-si vocea si imi intorc privirea pentru a-l vedea pe Zayn zambind .

"Harry , flirtezi ! " Spuse Zayn si Harry rase .

"Ai dreptate , Zayn " Ii raspunde Harry mutandu-si atentia inapoi la mine .

Mainile lui nu imi mai maseaza sanii , dar ii tinea strans in maini in timp ce imi saruta tandru buzele . Suspin cand simt o vibratie din buzunarul lui Harry . Ma ridic putin pentru ca el sa-si poata lua telefonul .

"Alo" Spune in telefon uitandu-se la mine . Dadu din cap pentru o secunda si se uita la Zayn " Cand veniti ? " Intreba trecandu-si mana prin par . Zayn il privea atent pe Harry care vorbea la telefon in timp ce ochii lui erau gata sa iasa din orbite . " Voi veniti acum ?! " Intreba neincrezator .

Asta era o indicatie pentru mine . M-am ridicat din poala lui Harry si mi-am luat tricoul si l-am imbracat in graba . Mi-am luat jeansi de pe podea si i-am tras pe mine inchizand fermoarul . Mi-am inchis rapid nasturii si mi-am prins un coc in vartul capului .

" Vor fi aici curand " Il aud pe Harry si eram deja gata .

"Voi fi aici maine la aceeasi ora " Mi-am grabit cuvintele .

Le-am facut rapid cu mana lui Zayn si Harry si eram pe cale sa deschid usa cand s-a deschis .

Ma uitam teridiata in timp ce , cei din hol se holbau la mine .

"Si tu cine esti ? " Intreaba un baiat cu parul blond .

La naiba , am fost prinsa !

_______________________________________________________________

A/N: Va multumesc celor care cititi , acest capitol este mai scurt , stiu , dar urmatorul v-a fii mai mare , promit . Daca vreti dedicatie , NU ezitati sa-mi cereti , sunteti speciale si meritati totul :)) . Va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru ca ma sustineti sa o traduc in continuare

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now