Capitolul 24

1.3K 76 3
                                    

 Zayn's POV 

Syreena s-a asezat la pieptul meu si sentimentul dintre noi era pur si simplu minunat. Sexul cu ea era perfect si intens. Si apoi totul s-a schimbat, am fost bruiat de Louis care era in spatele meu si tipa " extraterestii vin!" M-am gandit ca intr-o zi, acei oameni din filmele de groaza ar veni intr-un fel de umbra deasupra mea si m-as uita in sus la ei, cu groaza. Erau aceste lucruri legate de pradatori si aveau de gand sa ma fure pentru fata mea frumoasa.

"Nu!" Am strigat si mi-am acoperit fata cu mainile, sarind brusc.

La naiba a fost doar un vis. Mi-am sters sudoarea de pe fata cu camasa si apoi am vazut un turn a carui umbra de intindea peste mine.

"NU!" Am strigat din nou si m-am ascuns in spatele mainilor.

"Hahahahaha!"

Ce? Pradatorii rad? De cand? Mi-am dat mainile la o parte pentru a o vedea pe Syreena razand. Nu eram sigur ce-am vazut, asa ca am luat mainile de la fata pentru a o vedea mai clar pe Syreena razand.

"Oh, Doamne!" Raspira in timp ce rade. " Extraterestrii.... vin!" Si-a pus mainile deasupra capului, la fel cum a facut si Louis in visele mele si a cazut in pat. 

"Foarte amuzant," glumeam simtitndu-ma jenat.

Mi-am pus capul in brate, sperand ca as putea sa ma ascund. Vorbeam in somn; baietii tot timpul fac misto de mine cu asta. Dar era din cand in cad, cate un moment cand chiar vorbeam de frica. Asa cum m-am speriat si acum pentru ca am visat, prima oara, sexul cu Syreena. M-am intors cu totul la ea, pentru a o putea vedea. Ma vedea si radea mai rau. M-am incruntat la ea si ea a inceput sa tuseasca, probabil incercand sa ascunda rasul.

"Ai terminat?" Mi-am crucit buzele.

Buzele Syreenei au erupt de ras si si-a dus bratul la gura pentru a-si acoperii rasul. Dupa cateva secunde, a dat din cap, incercand cu greu sa nu rada. Syreena si-a pus mana la gura cand am vrut s-o sarut.

"Am terminat", Syreena a spus cu un zambet mare pe buze.

M-am holbat la ea si ea doar incerca cu greu sa-si controleze rasul, astfel luand o perna si bagandu-si fata in ea. Ii puteam auzi rasetele inabusite si deja ma enervam. 

"Syreena!" Am tipat." Ce dracu, e asa de amuzant?!" Am intrebat.

Asta a facut-o pe Syreena sa rada mai tare si isi apasa perna pe gura. Ii puteam vedea doar ochii, si aceia erau inchisi.

"SYREENA!" Am strigat smulgandu-i perna de la gura.

"D-Da?" Syreena reuseste sa raspunda.

A tusit putin apoi s-a uitat la mine. " Sunt bine."

Am aruncat o privire criminala si am aruncat perna din mainile mele, exact in fata ei si am sarit de pe pat. 

"Hei!" A exclamat Syreena. " Nu e frumos!"

"Nici sa razi de visele mele, nu e!" Am tipat trantind usa dormitorului meu.

Nu, nu-mi mai placea de ea acum, o uram. Ce naiba, cine ar rade de visul altcuiva. Din spatele meu s-a auzit usa dormitorului deschizandu-se si auzindu-se pasi. Ma intorc sa ma lovesc de corpul ei.

"CE?" Ma impiedic de Syreena, care incearca sa ma ia de gat.

Cad pe canapea, impreuna cu ea. Imi perie gatul si fata, mirosind a zmeura. M-am holbat la ea.

Syreena a ras. "Imi pare rau," a inceput sa spuna. " Dar trebuia sa-ti vezi fata cand ai inceput sa strigi. " Nu, nu fata mea!" Mi-a imitat perfect vocea si am inceput sa zambesc. " Am incercat cu greu sa nu te trezesc cu rasul meu. Si la inceput am crezut ca ai un atac de panica sau ceva". S-a uitat in ochii mei. " Nu mai face asta niciodata."

"Sa fac ce?" Ma intreb schiopatand.

Syreena parea serioasa." Nu mai vorbi niciodata in somn asa; M-am gandit ca era un fel de boogie man in camera mea."

"Boogieman?" Rad. " Ma voi asigura ca nu va veni niciun boogie man in camera ta."

"Oh, serios?" A intrebat. " O sa verifici monstrul de sub pat in fiecare noapte.

"Da." 

Syreena zambeste usor si incepe sa coboare pe pieptul meu.

"Nu." m-am vaitat.

"Taci, Malik." M-a obligat.

M-am plans si ea doar si-a dat ochii peste cap. S-a ridicat si si-a prins parul intr-un fel de nod complicat.

"Nu!" A tipat si a facut o fata ca a mea. " Nu fata mea! Va rog!"

Si-a aruncat bratele in aer si m-am holbat la ea. Am inceput sa ma ridic si s-o prind. A fugit si a trebuit s-o urmaresc.

"SYREENA!" Tip. " Misca-ti fundul aici! Trebuie sa platesti!!"

"La dracu, nu!" Striga Syreena uitandu-se inapoi la mine. " Vin extraterestrii! MAMIII SALVEAZA-MA!"

S-a intors, cand am alergat dupa ea. S-a intors in baie, trantind usa inchisa, dar am tinut-o cu piciorul, deschizand-o. Syreena se uita socat si a inceput sa caute o cale de iesire, dar singura era in spatele meu.

"Oh," intreb sarcastic. " Unde e mama ta acum?"

Am avansat spre ea in timp ce s-a dat inapoi, lovindu-se de peretele baii. S-a intors la mine.

"Nu ai indrazni," A spus cu spaima.

Un zambet rau s-a afisat pe buzele mele si m-am dus langa ea, si mi-am impins corpul in al ei. Se uita la mine si mi-am apropiat capul.

"Vei plati," Am soptit si mi-am zdrobit buzele de ale ei.

A fost un sarut plin de manie si o multime de pofta. Am luat-o de talie, tragand-o mai aproape de mine, daca asta era posibil. A fost unul dintre cele mai bune saruturi din viata mea. I-am muscat usor buza, iar ea a gemut. Am zambit cand cealalta mana s-a dus la camasa ei, ridicand-o. Mana mea s-a dus in interior, frecandu-i stomacul si spatele, desfacandu-i sutienul. Corpul Syreenei s-a incordat si am putut sa simt ca voia sa sparga sarutul. Nu aveam de gand s-o ascult. Am sarutat-o mai tare, simtind durere in buze, nu m-am mai sarutat cu cineva asa. Syreena a inceput sa imi alunge mainile din interiorul camasii ei.

"Inceteaza.... sa te impotrivesti." Am spus in sarut.

 "Da-mi....drumul."

Am inceput sa ii trag bluza in jos si ea n-a mai deschis gura, asa ca am tras-o mai tare. Syreena gemea de placere cu gura deschisa. Mi se parea ca limba ei avea sa iasa complet afara. Dar stiu ca n-ar lasa sa se intample asta. Syreena a simtit durerea din buze, dar n-avea de gand sa ma respinga. Acest lucru o facea sa rada, sa nu ma asculte, sa fie o catea. Syreena s-a oprit din a mai lupta cu sarutul meu. Plamanii mei mai aveau putin si explodau, apoi am auzit telefonul sunand. Ce naiba? De ce trebuia telefonul sa sune chiar acum? L-am ignorat dar sunetul neplacut ne-a distras atentia. Syreeei nu-i placea, si am simtit-o incepand sa ma impinga. Am tras-o inapoi, respirand amandoi greoi. 

A/N: Am postat si la The Survival Project ( e genial primul capitol) si Dollhouse ( e un capitol sangeros si pervers) maine seara Surpriza + DARK.

Dedicatii si parerile mai jos. Va multumesc!!!!!

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now