Capitolul 3

3.3K 189 16
                                    

Harry's POV

"Te vreau ."I-am soptit.

M-am tras inapoi pentru a vedea un zambet pervers formandu-se pe buzele Syreenei . S-a uitat la mine si i-am intos zambetul . In sfarsit , dupa doua saptamani , imi faceam de cap . Si Syreena striperita era perfecta . S-a ridicat si eu am luat-o de mana si am mers impreuna dupa perdelele rosii . Eram multumit ca nimeni nu era acolo . Imi place ca partidele mele de sex sa fie private si de lunga durata . M-am asezat pe o canapea rosie din catifea si Syreena s-a asezat in bratele mele . Ii mangaiam tandru spatele si atmosfera era plina de dorinta . M-am apropiat de ea aplecandu-ma pentru a-i suge gatul . Buzele ei scapa un geamat , iar eu zambesc . O sarut pe gat pana ajung la clavicula . Mi-am ridicat capul si am sarutat buzele moi ale Syrennei . Ne miscam deodata si mana Syreenei imi desface slitul . Ranjesc muscand-o de buza ei inferioara , ea isi deschide gura si limbile noastre se contopesc . Syreena geme si imi desface cureaua . Eu gem si ma departez de ea distrugand sarutul . O asez pe capaea si ma pun deasupra ei . Buzele mele le saruta pe ale ei , pline de dorinta . Mainile mele se strecoara pe sub bluza ei . Imi continui drumul incercand sa ii desfac sutienul . Syreena isi arcuieste spatele si in cele din urma reusesc sa il desfac . M-am asigurat ca greutatea mea nu o striveste si m-am lasat mai jos lasand corpurile noastre sa se atinga . Sentimentul era incredibil . Syreena se impinge deoparte respirand greu , iar eu merg in jos continuand sa o sarut pe gat . Ea geme si apoi imi simt telefonul vibrand in pantaloni. Eu mormai si ma ridic de pe Syreena . Boo Bear ma suna .

"Ce vrei Louis ? " M-am rastit.

Am privit-o atent pe Syreena care isi inchidea sutienul si simteam ca vreau sa-l lovesc pe Louis pentru ca m-a facut sa ratez sansa cu striperita star .

"Ai auzit ce am zis Harreh " L-am auzit pe Louis zicand .

"Mda , in fine " Am raspuns uitand tot ce a zis el .

Apas pe butonul de terminare a apelului si imi pun telefonul inapoi in buzunar . Syreena statea in picioare si era destul de inalta , cam cu 5 centimetrii mai scunda decat mine .

" Imi pare rau " Am inceput ."Trebuie sa plec , dar terminam alta data "

Syreena zambeste aratandu-si dintii drepti si orbitori .

"Sunt striperita lui Zayn , Harry , nu a ta . "

Se apropie de mine si ma saruta pe obraz " Ne mai vedem " . Dupa aceea se indeparteaza . Eu stau colo uluit , apoi trag la o parte in graba perdeaua rosie si ies din club . Voiam sa il omor pe Louis pentru asta si trebuia sa ii spun lui Zayn ceea ce tocmai am facut cu Syreena . Eram beat asa c am chemat un taxi sa ma ia .

Syreena's POV

Era gresit sa fac sex cu Harry . De ce ? Pentru ca Zayn si Harry se cunosc si eu sunt striparita lui Zayn , nu a lui Harry . S-ar putea sa imi pierd slujba asta si chiar am nevoie de ea . Imi ajustez bluza si sutienul si o privesc pe Hailey care inca ii dadea pe toti pe spate pe scena . Eram bucuroasa ca telefonul lui Harry a sunat pentru ca regulile de la locul de munca interziceau sa faci sex in timpul programului .Am incalcat regulile de cateva ori , dar pana atunci se termina tura si o faceam altundeva . Eram plictisita , obosita si infometat . Am vrut sa merg acasa s c m-am plimbat prin jur si am batut la usa lui Kristen , o striperita cu un copil . Am auzit un " intra " si am deschis usa , am intrat in camera si am inchis usa dupa mine . Kristen isi facea parul si isi punea banii in portofel .

"Poti sa ma duci acasa ? " Am intrebat-o .

"Sigur . Doar asteapta un minut si apoi mergem " A zis Kristen si am urmarit-o cum si-a pus pantofii deoparte . Ies din camera ei si ma indrept spre a mea . Imi iau geanta cu banii pe care i-am facut astazi si ma indrept inapoi spre camera lui Kristen . Kristen isi pune in geanta costumul de baie si inchide fermoarul .

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now