Capitolul 25

1.8K 100 33
                                    

Am inceput sa-i trag bluza in jos, dar ea nu se deschidea, asa ca am tras mai tare si Syreena a inceput sa geama de durere. Limba ei a iesit afara, aproape toata. Dar stiam ca Syreena nu ar lasa sa se intample asta. Mi-a muscat buzele pana la sange, dar nu aveam de gand sa ma retrag. Acest lucru ar fi batjocoritor pentru mine, fermuarul nu ma asculta, si se comporta ca un jeg. Syreena s-a oprit din a mai lupta cu mine si mi-a plasat un sarut fierbinte pe buze. Plamanii mei mai aveau putin si explodau si apoi mi-am auzit telefonul sunand. Ce naiba? De ce trebuia telefonul sa sune acum? L-am ignorat, dar sunetul devenise neplacut si ne-a distrus starea de spirit. Syreenei nu-i placea si am simtit-o retragandu-se. M-am stras inapoi si amandoi aveam respiratia greoaie. 

"Telefonul." A rasuflat si s-a dus in camera ei.

Am dat din cap si am alergat in camera ei, incercand sa-mi controlez respiratia.

"Frate, de ce respiri asa? Parca ai fi ridicat un munte de greutati." Vocea lui Louis s-a auzit de la celalalt capat al liniei.

"Imi pare rau," am respirat greu. " Am facut yoga azi, asa ca..."

A sunat chiar atat de prost?

"Da, cum sa nu." Louis a ras. " Stiu ce vrei sa faci, am auzit rasete pe fundal. Hei Zayn, asculta, faci sex cu Syreena mai tarziu si vino pe la noua casa a lui Ellie. O ajutam s-o vopseasca si adu-o si pe Syreena!"

A inchis si eu doar m-am uitat la telefon. Du-te dracului Louis. Si nici macar nu am avut ocazia sa-i raspund. Ma uit la telefonul meu si am primit un mesaj de la Louis; era adresa noii case a lui Ellie. M-am bucurat pentru Ellie; in cele din urma nu voiam sa-i aud pe Louis si Eleanor facand sex. Era intr-adevar zgomotos si apoi Harry ar fi stat cu orechea la usa lor, ascultand sunetele si potrivindu-si expresiile faciale. Era hilar si Louis s-a suparat pe noi cand a iesit afara. Harry era Louis, iar eu Eleanor, dar noi niciodata nu i-am spus asta lui Ellie. Ar fi murit de jena si nu s-ar mai fi intors niciodata, ceea ce ar fi rau, pentru ca-mi place de ea.

"Te urasc al dracului de mult," a afirmat galagios.

"Si eu te iubesc." Am raspuns inapoi. 

Era distractiv s-o fac pe Syreena nebuna, dar chiar acum, trebuia sa plecam undeva. 

" Um... Louis si baietii vor sa se duca sa o ajute pe Ellie sa-si vopseasca noua casa." Am spus.

Mi-am mestecat buzele in speranta ca voia sa mearga sa se intalneasca cu Eleanor.

"Chiar trebuie?" A intrebat sigura.

"Da." Am spus. " Vrea sa vi ca sa-i ti companie lui Eleanor."

"De ce? Voi baieti nu puteti?"

"Oh, haide! Imi pare rau." Mi-am cerut scuze." Acum, hai sa mergem la vopsit!"

"Bine," a mormait. " Lasa-ma sa ma schimb."

"Poarta ceva vechi, o sa te murdaresti si te-am vazut deja goala, deci nu conteaza."

Am zambit obraznic si Syreena si-a aruncat tricoul in fata mea. " Iesi."

"Bine!"

Am iesit din camera ei si am mers in camera de zi pentru a-mi aranja parul in oglinda. Purtam niste haine normale, asa ca nu ma deranja daca se murdareau. Mi-am frecat maxilarul neras, verificandu-mi dinti. La dracu, nu m-am periat. Am mers la baie si am gasit o periuta noua, asa ca am folosit-o. Mi-am aruncat apa rece pe fata si apoi m-am ciocnit de Syreena.

"Au," S-a plans frecandu-si fruntea." Nu vezi pe unde mergi?"

"Nu." am spus. " Acum, hai sa mergem, o sa ne sune din nou si o sa pierdem toata distractia."

Syreena s-a intors si s-a plimbat prin camera de zi, aruncand un prosop, pentru a-mi sterge fata.

"Nu imi mai arunca prosopul data viitoare." Am ordonat.

Nu a raspuns, ci doar, a deschis usa sa plece. Am urmarit-o, apoi am blocat usa. Ne-am urcat in lift si apoi mi-am dat seama ca nu aveam masina la mine, si nici Syreena nu o avea. 

"Am sunat un taxi," A raspuns gandurilor mele.

"Intr-adevar?Cand?" Am intrebat ca un idiot.

"Dupa ce m-ai sarutat ca si cand n-as mai fi existat maine." a spus aruncand o privire spre mine.

Am dat din cap, zambind. Usa liftului s-a deschis si am mers in hol. Un taxi a parcat chiar in fata cladiri. Am urcat in el, i-am dat soferului adresa si am mers pana acolo.

A.N: Sper sa va placa aceasta carte, urmeaza sa postez si la DARK si Funny Things, si daca am timp si la Chosen. Va multumesc mult, va iubesc pe toate si sper ca si voi simtiti la fel. Daca vreti dedicatii cereti mai jos, in cazul in care nu puteti sa cititi capitolele 1-23 e din cauza ca aceasta carte este pe privat si doar cei care ma urmaresc pot sa le citeasca. Cand o sa am timp o sa o trec pe toata pe public ca sa puteti s-o cititi. Va iubesc!!! 

Spuneti-mi parerea voastra despre aceasta carte si sper ca va place, o sa o editez cand o sa gasesc putin mai mult timp [ pentru ca editarea la un capitol ia in jur de 30 de minute si sunt destule capitole] Va iubesc si in curand va astept cu o surpriza pentru toata lumea. Hehehe, ce va fii, veti afla. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 03, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now