Capitolul 4

3.5K 213 12
                                    

Zayn's POV

Era 2 dimineata si eu stateam pe canapea savurand o sticla de bere . Harry sforaia intr-una din camera de oaspeti . Se intorsese la mine destul de obosit si nu a vrut sa mearga la apartamentul pe care il impartea cu Loui . Louis ar fi pus intrebari care ar fi dus la raspunsuri care ne implicau pe mine si pe stripper-ul meu . Harry a dat buzna pe usa mea jurand ca il v-a omora pe Louis .Fiind cel mai bun prieten al lui Harry l-am intrebat de ce era asa de capricios si ghiciti ce raspuns am primit .

"Incercam sa fac dragoste cu stipper-ul tau "

Harry zambii mergand in camera pentru oaspeti.

Deci , ce reactie ar trebui sa am ? Suparat ? Vesel ? Furios ? N-am nici cea mai vaga idee . Dar eram bucuros ca Harry nun reusise pentru ca Syreena era stripper-ul meu si inca este . Doamne , Syreena este frumoasa . Cannd a inceput sa danseze pentru mine , m-am aprins imediat . Fata te seducea cu ochii si corpul sau , inainte sa te atinga .Acum , asta chiar e un talent . Dar inafara de acea scanteie si de sex , Syreena era defapt o fata destul de ok . Cateodata dupa ce faceam dragoste stateam ain pat si vorbeam diferite lucruri si am aflat cateva lucruri uimitoare despre ea . De exemplu , ea visa sa mearga la fcualtate si sa-si ia doctoratul , lucru care m-a uluit . Cateodata avea multe alte lucruri de oferit . Slujba ei presupunea sa ii starneasca si excite pe barbati , doar atat .Dar eu eram o exceptie . Am zambit luand o guura de bere . Mi-am deschis Iphone-ul si am inceput sa cauat in agenda . M-am oprit la litera S si am apasat pe Syreena . Telefounl suna si la a treia sunare raspunde.

"Alo?" Aud vocea slaba a Syreenei.

"Vreau sa vii pana la mine " Zambesc la telefon .

"Chiar acum ? "

"Da , chiar acum " ii spun in telefon.

Aud un sunet de la celalalt capat al liniei si imi arunc telefonul intr-o parte . Eram nebun sa o sun la ora asta , dar era stripper-ul meu . Am angajat-o sa vina de cate ori am nevoie de ea . Era parte din inntelegere plus ca o plateam pentru asta , nu ? Ma bucur ca Harry sforaie in camera de oaspeti ,pentru ca sesiunea mea cu Syreena sa nu fie intrerupta . Dar imi asumam un risc enorm chemand-o cat timp Harry era inca aici . Chiar daca vem incredere in cret , aveam cest sentiment ciudat . M-am uitat la ceas .

2:15

Syreena va fi aici in orice moment . Am zambit ca pentr mine stiind ce ma asteapta . Dupa cateva minute am auzit o bataie usoara in usa . Practic , am sarit de pe canapea si m-am indreptat spre usa de otel . Mi-am aranjat parul intre timp si am luat o gura mare de aer inainte sa deschid usa .

Syreena's POV

"Zayn" Il salut intrand inauntru.

Am mers spre dormitorul lui Zayn , dar m-am oprit auzind un sforait venind din unul dintre multele dormitoare ale apartamentului lui Zayn .

"Harry e aici " Il aud pe Zayn in spatele meu .

Harry era aici . Nu imi placea ca Harry statea intre mine si clientul meu ,Zayn. Am continuat sa merg spre dormitorul lui Zayn auzindu-i pasii in spatele meu . Nu aveam de gand sa mint , am fost in dormitorul lui Zayn de multe , multe ori . Da , de obicei il intretineam in camera lui . imi arunc geanta pe podea in timp ce Zayn se aseaza pe pat . Eram epuizata , dar a trebuit sa ma trezesc din somnul meu de frumusete pentru a veni aici . Dar banii pe care Zayn avea sa mi-i dea faceau totul sa merite . Cum spuneam , iubesc banii . In camera lui era o bara , dar nu era una pentru streapteas . Semaa mai mult cu o bara din aceea folosita de pompieri , ce facea legatura dintre etajul trei si dormitorul lui Zayn . Imi pun un picior in jurul ei , ridicandu-ma si rotindu-ma . Ii arunc o privire obraznica lui Zayn si cobor de pe bara . Ma opresc la marginea patului si ma pun in patru labe , mergand spre el , ca o felina . Zayn zambeste apropiindu-se si mai mult de mine . Eram atat de apropiati incat puteam sa-i ling buza inferioara . Priveam atent acei ochi caprui si deodata am simtit o durere in piept . Clipesc incercand sa scap de acel sentiment si imi lipesc buzele de ale lui Zayn pentru a inchide distanta dintre noi. Il imping pe Zayn astfel incat eu sa fiu deasupra lui . Imi placea sa detin controlul . Ma dau putin in spate pentru a-i scoate lui Zayn tricou cu , Bob Marley . Zayn isi ridica mainile ,iar eu il trag usor pe cap . Ma uit la pieptul sau bine facut , lasandu-mi degetele sa-i mangaie sfarcurile , gura lui scapand un geamat . Zambind , ma aplec pentru a-i linge abdomenul si plasez saruturi de-a lungul stomacului sau . Zayn se ridica putin rostogolindu-se cu tot cu mine astfel incat eu eram acum sub el . Mainile lui urca spre pieptul meu prinzand-mi sanii cu mainile lui , iar eu imi arcuiesc spatele apreciindu-i atingerea . Zayn se indoi pentru a-mi linge gatul,suga usor . Urma sa am cateva semne vizibile in dimineata urmatoare . Mainile lui aluneca spre pantalonii mei si imi desface fermoarl . Imi trage pantalonii plimbandu-si mainile pe coapsele mele . Imi saruta gatul stiind ca gatul si fundul sunt zonele care ma starnesc . Stiam ca al lui este genunchiul . Amuzant , nu ? Zayn se excita dc cineva ii atinge genunchiul . Doar un stripper experimentat isi putea da seama dae asta . Un geamat imi paraseste buzele cand Zayn isi introduce mana intre coapsele mele . Se intoarce sarutandu-ma si mai tare . Era un sarut plin de dorinta si pasiune . Nu implica iubire , dar asta nu ma deranja . Mi-am infasurat picioarele in jurul abdomenului sau tragandu-l mai aproape simtindu-i fiecare particica de piele peste a mea . Imi trage usor de buza inferioara , deschizandu-mi gura , limbile noastre impleticindu-se . Cumva reusesc sa ma ridic pentru a-mi scoate tricoul . Il arunc intr-o parte mutandu-si atentia spre pantalonii lui Zayn . El se opreste , limba lui inghetand in gura mea . Se da un pas in spate uitandu-se in ochii mei .

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now