Capitolul 7

2.6K 177 36
                                    

Zayn's POV

M-am pus in fata Syreenei si am prins mana lui Perrie , pe care a ridicat-o ca s-o pleseasca . Ochii lui Perrie s-au extins surprisi de ceea ce am facut .

"NU e vina ei ." Spun eu , cu ochii largi deschisi la ea .

Perrie se uita sever la mine si isi smulge mana. "Nenorocitul dracu , aperi c*rva " Plange Perrie .

"Ea nu e o c*rva ,P " Am spus cu raceala .

Ea nu era c*rva . Si daca ea era , atunci era c*rva mea ; si a nimanui altcuiva.

"Zayn esti nebun ? " Louis merge spre noi , ajungand in spatele lui Perrie . "Cine naiba e ea , Zayn ? De ce era in patul tau ? "

Nu am vrut s ale spun ca ea era stripteuza , mai ales , stripteuza mea . Trebuie sa pastrez secretul asta cu orice pret . Daca presa ar afla ca Perrie si cu mine , numai suntem impreuna , vor vrea sa stie de ce .Si apoi Perrie ar spune , cu siguranta ca Zayn Malik , are o aventura cu o stripteuza . Nu e bine pentru imaginea mea .Ochii mei s-au dus pana la Harry si el este in raza de actiune cu o expresie confuza . Mi-am muscat buzele si cautam un mod de a-i raspunde lui Louis la intrebari .Nu puteam sa mint si eu si eu nu as minti , dar ce se intampla daca Harry le-a spus adevarul ? Ma uit inapoi la Louis , care striga la mine cu furie si confuzie , facandu-si griji . asa ca ar trebui sa spun adevarul sau sa risc ? EU merg pe risc .

"E iubita mea " Am divulgat fara sa vreau , fara sa stiu .

Ochii lui Perrie s-au marit mai mult , daca asta e posibil , falca lui Louis cade , iar Harry se uita la mine cu ochii larg deschisi . am auzit un suflu speriat din spatele meu . Era ca si cum Syreena s-ar fi sufocat .

"A ta ce ? " Perrie se infurie .

"E iubita mea " Spun din nou continuand " Am fost ---- "

"Nu " Perrie imi taie replica .

Arata devastata , acum , dupa anuntul meu .

"Perrie " Ma apropii de ea .

"Te rog " Se enerveaza Perrie lacrimand . " Doar , te rog Zayn ."

Perrie a privit in spatele meu si s-a strambat . Apoi , ea si-a blocat ochii pe mine , s-a inntors si a plecat fara niciun cuvant .

"Zayn " Louis m-a prins de camasa . " Te rog , spue-mi ca glumesti " Louis se uita la mine cu o expresie de nepatrus .

Imi intorc capul intr-o parte . Nu trebuie sa ma uit la Louis , m-a privit disperata ca in cazul inn cazul in care acest lucru e un cosmar , s-ar putea trezi .

"Cum ai putut Zayn ! " Louis striga la mine si s-a agitat . "Cum ai putut s-o ranesti asa ? Zay , Perrie te iubeste la naiba ! "

"Ei bine, eu nu o iubesc ! " Strig inapoi la Louis .

"Ce ? " Louis se da inapoi .

"EU . NU . O . IUBESC ."Repet sigur pe mine raspicat .

Louis clipeste ochii si apoi se intoarce atentia la Syreena . El imi da drumul tricoului meu , ma impinge deoparte . Ma uit la Louis cum o abordeaza pe Syreena , iar pe fata ei scrie oroare .

"Tu" Louis arata cu degetul la fata ei . "Din cauza ta , se intampla toate astea ? Esti fericit aici ? Huh ?!? Esti fericita acum ? "Louis apuca mainile Syreenei " Esti al naibii de fericita ? "

"Louis opreste-te ! " Strig la el il imping departe de ea .

Am apucat bratul Syreenei si isi sufleca maneca trimestru . Eu vad semul rosu , proaspat pe antebrat si cele patru mici semilune . Louis i-a facut semnul rosu , dar lunile au fost de la mine .I-am aruncat o privire la Syreena si ea se uita la mine , tragandu-si bratul .

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now