Capitolul 5

3.1K 185 17
                                    

Harry's POV

"Zayn ! " Tip

Niciun raspuns .

"Zayn ! " Am marait.

Si iar , niciun raspuns . Unde-i baiatul asta ? Alarma suna , el trebuia sa o inchida . Eram prea lenes . Mi-a scapat capul inapoi in perne , pentru a scoate un geamat de dimineata . Ce ora e ? Ma rostogolesc prin pat in incercarea de a gasi telefonul si de a inchide sunetul enervant . Mi-am lasat mainile sa-l caute o vreme , iar in cele din urma l-am gasit in interiorul pernei . L-am apucat si ama oprit alarma in scurt timp .

7:00

Era asa devreme si nu am putut dormi . Telefonul m-a orbit .

"Alarma stupida ! " Ii spun telefonului scuturandu-l .

M-am gandit sa sar din pat gandindu-ma ca acest pat si cu mine , ca in cazul lui Zayn , am impartasit o relatie , dar alarma a stricat totul . C*rva geloasa . Strig din nou aratand confuzia mea , dar n-am auzit niciun raspuns de la baiatul din Bradford .Asta e ciudat, Zayn pana acum si-ar fi aranjat parul . El statea ore bune in baie pentru a-si da parul peste cap si a-l face din nou . Stiam ca Zayn trebuie sa se ridice fara sa ma trezeasca . M-am dat jos incet din pat si am pus picioarele pe jos apoi m-am ridicat . Uram ziua asta deja . Am cascat si m-am indreptat spre baie sa fac pipi si sa ma spal pe dinti .

Ies din baie si imi dau parul ondulat din spatele urechilor . Uneori , vruiam doar sa imi tai parul si sa fie taiat scurt ca sa numai am de-a face cu ambuscada asteptata de mine in partea de sus a capului meu . Poate-l voi lasa pe Zayn sa imi pieptene parul , sa-l faca frumos . Am mers cu greu in dormitor , dar dintr-o data suna cineva la usa . Cine naiba e si vrea sa-mi distruga dimineata , deja ruinata ?Am mers ca un zombie spre usa , de-a lungul drumului am vazut ca usa dormitorului lui Zayn era inchisa . Ciudat , el o lasa mereu deschisa cand doarme . Soneria se aude din nou.

"Vin ! " Strig .

Nu ma deranjez sa ma uit prin gaura usii pentru privire , trag de usa pentru a o deschide .

"Neata Harreh " Sunt intampinat de un Louis fericit .

Cum de ramane intotdeauna fericit ? " Ce e atat de bun la dimineata asta ? " Spun eu mergand pe jos de la el la canapea .

"Te-ai trezit cu fata la cearsaf ? " Louis s-a asezat langa mine pe canapea .

Mi-am pus capul pe pernele de pe canapea " Alarma meu e o c*rva geloasa ."

"Zii din nou " .Spune Louis.

"Alarma mea e o c*rva " Mi-am ridicat capul sa vorbesc mai tare .

"Bine " Spune Louis sunand sigur .

El stia ca in momente ca astea nu vruiam sa vorbesc cu nimeni . Dac cineva din exterior arunca o privire la mine , ar fi crezut ca sunt pe ciclu .

"Hei , unde-i Zaynie ? " Intreaba Louis .

Privesc usa gri inchisa a dormitorului sau si scot un cascat .Am de gand sa fiu iracibil toata ziua , fara indoiala . Louis se ridica si se indreapta spre usa . Deschide usa gri din otel . Pun pariu ca a intrat inauntru acum .

"Dumnezeule ! "

Ce ? De ce a spus Louis " Dumnezeule " ? Mi-am ridicat putin capul pentru a avea o imagine vizuala asupra lui Louis , in loc sa vad fundul lui .

" Zayn , ce faci aici ? " L-am auzit pe Louis tipand .

L-am ignorat , pentru ca in primul rand , Louis striga mereu cand incearca sa ne trezim si in al doilea rand , eram prea lenes . Deci , nu-mi pasa .

"Louis ?!?"

Asta a fost Zayn , parand surprins . De ce a sunat surprins ? Traim impreuna de aproximativ 2 ani , asa ca m stiut cum ne trezeste Louis . Zayn a fost lenes din moment ce ne lua foarte mult timp sa-l trezim . Numai Liam stia cum sa-l trezeasca , daca am fi cunoscut secretele sale . Ma ridic de pe canapea si merg spre dormitorul lui Zayn . Eram mai inalt decat Louis , asa ca aveam o vedere mai clara asupta dormitorului sau . Mergeam mai aproape pentru a avea o privire mult mai clara si nu am putut sa-mi cred ochilor .

Syreena ! Syreena era acolo , uitandu-se la noi ingrozita , cu ochii ei caprui . Ce face ea aici ? De ce naiba e ea aici ? Ma uit inapoi la Zayn , care ne privea cu aceeasi expresie ca Syreena si el era gol . M-am uitat la Syreena din nou si vedeam blugii ei aruncati pe podea si era imbracata doar intr-un tricou . Creierul meu a regizat totul in fata ochilor .Syreena era stripteoza lui Zayn , asta inseamna ca a venit pentru a se distra cu Zayn . Distractie care duce la sex fara indoial . Era nebun s-o sune ? Si cand a sunat-o ? Am venit acasa de la club noaptea tarziu , adica a plecat mai tarziu decat mine . Deci , a venit direct aici sau a sunat-o Zayn ?

"Pot explica " A spus Zayn intr-un final .

"Sa EXPLICI ? " Louis striga de langa mine . " CINE DRACU E ? DE CE E EA IN PATUL TAU ? SI AVEAI O PRIETENA , DRACULUI ! "

Prietena ? Oh , rahat , asta e corect . Zayn era impreuna cu Perrie si se intampla de mai bine de o saptamana . Aw omule , Zayn era impreuna cu ea acum . Zayn avea ochii larg deschisi si Syreena se uita la mine . Ea mi-a aratat o expresie pe care o cunosc foarte bine . Este tine-ti-gura-sau-te-omor .Nu aveam de gand sa-i spun , i-am promis lui Zayn , din moment ce el m-a lasat s-o vad dansand .

"Iesi afara din camera mea , Louis " A zis Zayn " O sa vorbim ! "

"Bine pentru ca vreau sa vorbim si vreau ca aceasta fata sa ni se alature la conversatie . " Spune Louis cu inversunare . Modul in care a spus-o a fost atat de acid si dur .

Louis tranteste usa , miscare ce creeaza un zgomotos , apoi ma impinge din drumul sau . Dimineata asta a fost ca dracu' , de ce a facut Dumnezeu tot ce-i mai rau pentru mine ? Cu ce am gresit ? Louis a mers pe canapea , uitandu-se urat spre mine . Louis s-a suparat ,era plin de nervi , nervi pe care rare ori ii arata .

"Harry ! " Louis m-a strigat .

Am mers repede spre el si m-am asezat pe canapea .

"Stai jos ! " Louis mi-a ordonat .

"Da , domnule " Stau pe unul dintre bratele canpelei si louis se uita sever la mine .

"Stiai despre asta ?"

"Sa stiu despre ce ? " Incerc sa sun nevinovat .

Pe cine incercam sa prostesc . Louis ma cunostea ca in palma .

"Nu ma mintii Harry " Louis m-a fixeaza " Acest lucru e grav "

Lucrul acesta era serios , foarte serios . Zayn si Syreena urmau sa moara . Ei bine , cel putin Louis avea gand sa isi infiga ghearele in fata frumoasa Syreenei . Louis se holbeaza la mine cu o privire de pot-sa-vad-prin-sufletul-tau , era inconfortabil . Louis e unul din colegii mei . Unul dintre cei mai buni colegi .

"Uh..." M-am mutat pe fotoliu pentru a castiga ceva timp .

"De cand stii ? "

Louis continua sa se uite la mine . Ohh, cum a devenit atat de brusc , serios ?

"Ei bine ..."Am spus " Eu ummm...Am vazut-o pe Syreena iesind la 4 dimineata din apartamentul lui Zayn ,acum o zii , ieri . "

"Ce faceai la 4 dimineata ? " Louis imi arata o privire ciudata .

"Nimic " Am spus fara sa judec .

Ce puteam face la 4 dimineata ? Nu sunt Zayn care era un excursionist . M-am dus la bar si am vazut un cuplu de fete , nnu e mare lucru .

"Deci numele ei este Syreena ? " Louis intreaba

Nu spun nimic , pentru ca , in cazul in care Louis s-ar enerva mi-ar rupe unul dintre testicule . Louis era letal cand era furios , mai mult ca Zayn . Deci , astazi privindu-i certandu-se , v-a fii o priveliste noua .

______________________________________________________________

A/N : Mersii penntru comentarii si scuzati-ma ca am intarziat cu postarea capitolului 5

Malik's Stripper (Completa) - Romanian [18+] |Pauza- Noiembrie|Where stories live. Discover now